Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη 8-11-10-2012/ 07.30 π.μ…..153 τελικώς οι Δωσίλογοι που με την ψήφο τους στη Βουλή υπέγραψαν την καταδίκη των Ελληνων στην εξαθλίωση και το ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους. Μεταξύ αυτών και οι 3 Βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Ταγαράς, Δήμας και Κόλλιας. Καμαρώστε τους και μην τους ξεχάσετε όταν θα έρθει η ώρα. Την ιδία ώρα που οι 153 γράφτηκαν στον Μαυροπίνακα της Ιστορίας, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διαδήλωναν, έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα, σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, παρά τη βροχή και την αδικαιολόγητη, για μια ακόμη φορά, επίθεση της Αστυνομίας για να διαλύσουν τους διαδηλωτές κατ εντολήν πριν την ψηφοφορία, εγκαινιάζοντας για πρώτη φορά και τις υδροφόρες (Αίαντες) δώρο του Ισραήλ. Παράλληλα η τρόικα εσωτερικού μετρά τις απώλειες της , 1 από τη ΝΔ, 6 από το ΠΑΣΟΚ και 2 από τη ΔΗΜΑΡ…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


153 τελικώς οι Δωσίλογοι που με την ψήφο τους στη Βουλή υπέγραψαν την καταδίκη των Ελληνων στην εξαθλίωση  και  το ξεπούλημα της χώρας στους τοκογλύφους. Μεταξύ αυτών  και οι 3 Βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Ταγαράς, Δήμας και Κόλλιας. Καμαρώστε τους και μην τους ξεχάσετε όταν θα έρθει η ώρα. Την ιδία ώρα που οι 153 γράφτηκαν στον Μαυροπίνακα της Ιστορίας, εκατοντάδες χιλιάδες κόσμου διαδήλωναν,  έξω από τη Βουλή στο Σύνταγμα, σε μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις, παρά τη βροχή και την αδικαιολόγητη, για μια ακόμη φορά, επίθεση της Αστυνομίας για να διαλύσουν τους  διαδηλωτές  κατ εντολήν πριν την ψηφοφορία, εγκαινιάζοντας για πρώτη  φορά και τις υδροφόρες (Αίαντες)  δώρο του Ισραήλ. Παράλληλα η τρόικα εσωτερικού μετρά τις απώλειες της , 1 από τη ΝΔ, 6 από το ΠΑΣΟΚ και 2 από τη ΔΗΜΑΡ

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο Δερβενίου, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, διοργανώνει επίκαιρη ομιλία με θέμα :  «Κατάθλιψη – αγχώδεις διαταραχές σε ενήλικες, εφήβους και παιδιά», ομιλήτρια η παιδοψυχίατρος κα. Παπαδημητροπούλου – Καίτσα Αμαλία, Είσοδος Ελεύθερη.

Ο "Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Παιδείας" του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων γνωστοποιεί ότι από 1η  Νοεμβρίου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Δημοτικά Ιατρεία: Ιατρός Γενικής Ιατρικής  8:00 – 12:00, Καρδιολόγος . 8:00 – 10:00 και Ψυχολόγος  8:00 – 15:00.  Επίσης σε συνεργασία με τον όμιλο Unesco Νομού Πειραιώς εξυπηρετούν το έργο του Νομικού Προσώπου οι εξής ειδικότητες:  Κοινωνική Λειτουργός , Ψυχολόγος  και   Φυσικοθεραπεύτρια, περισσότερες πληροφορίες  τηλ.2744 0 62000

Την  Κυριακή στις 7 το βράδυ το «Μουσικό Εργαστήρι» Περιάνδρου 51-53, στην Κόρινθο, διοργανώνει στον χώρο του, παρουσίαση-διάλεξη  με θέμα: «Τα Κρουστά Όργανα της Ελληνικής Παράδοσης». Θα παρουσιαστούν όλα τα κρουστά που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή μας μουσική καθώς και τα κρουστά της αρχαιότητας και του Βυζαντίου, από τον καθηγητή παραδοσιακών κρουστών  Ιωάννη Τσεντούρο, που πλαισιώνει το τμήμα διδασκαλίας Παραδοσιακής Μουσικής που ξεκίνησε φέτος στο Μουσικό Εργαστήρι. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων  δηλώστε συμμετοχή  στο τηλέφωνο: 6977 46 71 87. Η είσοδος είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.
++++++++

Με 153 ψήφους υπέρ, 128 Όχι και 18 παρόν, η Βουλή ενέκρινε το πολυνομοσχέδιο για τα επείγουσα μέτρα δημοσιονομικής στρατηγικής. (νομοσχέδιο εξαθλίωσης και ξεπουλήματος)

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου προχώρησε σε διαγραφή από την Κ.Ο των Βουλευτών Σκανδαλίδη Γκαιρέκου, Κασή, Παραστατίδη, Μπόλαρη και Κουτσούκου. Από τη ΝΔ διεγράφη ο Γιώργος Κασαπίδης.

Η Ελλάδα έκανε μεγάλο, αποφασιστικό και αισιόδοξο βήμα προς την ανάκαμψη, δήλωσε ο πρωθυπουργός μετά την ψηφοφορία.

Για επικήδειο της κυβέρνησης μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας, κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι παραδίδει τη χώρα ενέχυρο στους δανειστές.

Πρέπει να δώσουμε την μάχη για την επιμήκυνση είναι το μήνυμα και είναι καθαρό, άλλα τέτοια μέτρα δεν θα πάρει η κυβέρνηση, είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.  

Ο υπουργός οικονομικών απάντησε στους δημοσιογράφους  εξερχόμενος από το Κοινοβούλιο, μετά την ψήφιση των νέων μέτρων, ότι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Απέσυρε ο κ. Στουρνάρας τη διάταξη που ουσιαστικά καταργεί την αυτοτέλεια των υπαλλήλων της Βουλής, μετά την θύελλα αντιδράσεων και την απεργία που εξήγγειλαν

Νέα 24ωρη απεργία σήμερα των εργαζομένων σε ΜΕΤΡΟ, Ηλεκτρικό, Τραμ και των ιδιοκτητών Ταξί

Αίθριος καιρός με  Βόρειους ανέμους   4 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου