Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Τετάρτη 21-11-2012/ 07.30 π.μ….. Στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των συνδημοτών, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και η ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε., εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορά τη διανομή τροφίμων σε απόρους (άτομα και οικογένειες), ορεινών και μειονεκτικών περιοχών και εγκρίθηκαν 91 δικαιούχοι. Σε πρώτη φάση παραλήφθηκαν 106,5 κιλά γραβιέρα και αρχίζει η διανομή της στους δικαιούχους, ενώ θα ακολουθήσει η διανομή και άλλων τροφίμων. Η διανομή από σημερα έως και την Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Δερβενίου - για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης και στο Κέντρο Νεότητας για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Στα πλαίσια της προσπάθειας στήριξης των συνδημοτών, ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και η ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε., εντάχθηκαν στο πρόγραμμα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων που αφορά τη διανομή τροφίμων σε απόρους (άτομα και οικογένειες), ορεινών και μειονεκτικών περιοχών και εγκρίθηκαν 91 δικαιούχοι. Σε πρώτη φάση παραλήφθηκαν 106,5 κιλά γραβιέρα και αρχίζει η διανομή της στους δικαιούχους, ενώ θα ακολουθήσει η διανομή και άλλων τροφίμων. Η διανομή από σημερα έως και την Παρασκευή από τις 10:00 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ. στο Δημαρχείο Δερβενίου - για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Ευρωστίνης και στο Κέντρο Νεότητας  για τους δικαιούχους της Δημοτικής Ενότητας Ξυλοκάστρου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πελοποννήσου -απαντώντας στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για τα όσα είπε  στο ΠΕΣΥ, όπου κατηγόρησε επτά βουλευτές του κόμματος ότι θέτουν σε κίνδυνο το διεθνή διαγωνισμό για την διαχείριση των απορριμμάτων- κάνει λόγο για «παραλήρημα» και σημειώνει ότι «μία ερώτηση στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου ποτέ δεν θέτει σε κίνδυνο κάποιο διεθνή διαγωνισμό εκτός εάν η Αναθέτουσα Αρχή -στην προκειμένη περίπτωση είναι ο κ. Τατούλης- κάτι δεν έχει κάνει σωστά». Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πελοποννήσου υπογραμμίζει πως «ιδιαίτερα για τη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, ο κ. Τατούλης δεν δικαιούται να ομιλεί γιατί είναι γνωστός ο βίος και η πολιτεία του όταν ήταν υφυπουργός Πολιτισμού όπου είχε φτάσει να σκορπάει αφειδώς το δημόσιο χρήμα ακόμα και σε εκκλησίες για να επανεκλεγεί βουλευτής Αρκαδίας». Τέλος, προσθέτει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και οι βουλευτές του θα ασκούν έλεγχο για την προστασία του δημοσίου χρήματος γιατί είναι χρήματα των άγρια φορολογούμενων πολιτών, και δεν θα αφήνουν χωρίς έλεγχο οποιονδήποτε διαχειρίζεται δημόσιο χρήμα και φυσικά και τον κ. Τατούλη να το χρησιμοποιεί για να χρηματοδοτεί φιλικά του Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης».

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κορινθίας σάς καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ενάντια στο λόμπι του ευρώ: Υπάρχει ζωή μετά τα Μνημόνια;» την Παρασκευή στις 7:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Θα μιλήσουν οι Αντώνης Δραγανίγος και Χρίστος Τουλιάτος (από το Κεντρικό και το Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντίστοιχα) και ο Αλέκος Αλαβάνος από το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου, θα  διοργανώσει  στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων,  το  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  Τζούντο Ανδρών – Γυναικών. Ώρα  έναρξης  των  αγώνων  10.00 π.μ. .

Η τρίτη έκδοση του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Πελοποννήσου CINE@ART, θα διεξαχθεί  από τις 1 έως τις 9 Δεκεμβρίου  στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι και στο Κινηματογράφο ΛΑΙΣ στη Κόρινθο υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη στήριξη των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. 
++++++++

Σε νέα συνεδρίαση του Eurogroup την ερχόμενη Δευτέρα παραπέμπεται η εξέταση του ελληνικού ζητήματος, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία κατά το ολονύκτιο θρίλερ στη συνεδρίαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης στις Βρυξέλλες.

Το ΔΝΤ επιμένει στην Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση της Ελλάδας έως το 2016 και όχι έως το 2014, όπως επιθυμεί η Ευρωζώνη. Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ

Το ελληνικό πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι είναι μέρος του ευρωπαϊκού προβλήματος, αντιμετωπίζεται με λάθος στρατηγική, επισήμανε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο δίκτυο Al Jazeera. Είναι αναμφίβολα σημαντικό να υπάρξει η δανειακή διευκόλυνση στην Ελλάδα, αναφέρει, ωστόσο σημειώνει ότι το ζήτημα είναι με ποιους όρους θα δοθούν αυτά τα χρήματα και πώς τα αξιοποιούμε.

Συμβιβαστική πρόταση υπέβαλλε σύμφωνα με πληροφορίες η Κύπρος στην τρόικα με στόχο να δρομολογηθεί η παροχή οικονομικής βοήθειας προς τη χώρα.

Την πρόταση για το μνημόνιο κατανόησης με την ΠΓΔΜ κατέθεσε επίσημα η Ελλάδα, τριμερής συνάντηση στη Νέα Υόρκη

Συνέχιση καταλήψεων Δημαρχιών και Δημοτικών κτιρίων, αποφάσισε η ΠΟΕ ΟΤΑ

Ευγενή Ταμεία μεταφέρουν αλλού τα αποθεματικά τους, για να ενταχθούν στον ΕΟΠΥΥ μόνο με τα χρέη τους, κατήγγειλε στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής ο πρόεδρος  του οργανισμού

Αρχίζει σήμερα πιλοτικά η συνταγωγράφηση φαρμάκων με βάση τη δραστική ουσία

Ποινική δίωξη για κακούργημα ασκήθηκε εναντίον 35χρονου που κατείχε προσωπικά δεδομένα περίπου 9 εκ. πολιτών.

Συνελήφθει για χρέη προς το δημόσιο ύψους 8 εκ. ευρώ ο πρόεδρος της Express Service, Γιάννης Ραπτόπουλος

Τουλάχιστον 140 Παλαιστίνιοι νεκροί από τις Ισραηλινές επιθέσεις την τελευταία εβδομάδα στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Παλαιστινίων στα Ηνωμένα Έθνη.

Κοντά σε εκεχειρία εμφανίζονται Ισραήλ-Χαμάς ανάμεσα σε επιδρομές και ρουκέτες, όλα τα βλέμματα στο Κάιρο

Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών συμφώνησαν ομόφωνα ότι καταδικάζουν την κατάληψη από αντάρτες της πόλης Γκόμα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό.

Νεκρός από πυρά αγνώστου ο αρχηγός της αστυνομίας στη Βεγγάζη της Λιβύης.

Αμετανόητος για το πραξικόπημα εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο Κενάν Εβρέν, κατάθεση από το νοσοκομείο

Το τέλος της επιδημίας AIDS είναι πλέον ορατό, εκτιμά ο ΟΗΕ, μείωση των θανάτων και των κρουσμάτων

Επταετής κάθειρξη για τον trader που προκάλεσε ζημία 2,3 δισ. δολαρίων στην UBS, η ποινή για την απάτη-ρεκόρ

Βροχές με  Βορειοανατολικούς, Νοτιοανατολικούς ανέμους  3 -  6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου