Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Δευτέρα 12-11-10-2012/ 07.30 π.μ…..Μετά το Ναι στο Μεσοπρόθεσμο για τα μετρά εξαθλίωσης και ξεπουλήματος της χώρας, Ναι σε όλα και στην ψήφιση του προϋπολογισμού από τους 3 βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Ταγαρά Δήμα και Κόλλια. Καμαρωστε τους παλι και μην τους ξεχασετε όταν έρθει η ώρα…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι

Μετά το Ναι στο Μεσοπρόθεσμο για τα μετρά εξαθλίωσης και ξεπουλήματος της χώρας, Ναι σε όλα και στην ψήφιση του προϋπολογισμού από τους 3 βουλευτές της ΝΔ στην Κορινθία, Ταγαρά Δήμα και Κόλλια. Καμαρωστε τους  παλι και μην τους ξεχασετε όταν έρθει η ώρα.

Με 24 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 7  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Την Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, το Επιμελητήριο Κορινθίας  διοργανώνει  ημερίδα  έναρξης και παρουσίασης του Έργου «Συλλογική Τοπική Δράση για την Απασχόληση και την Κοινωνική Ένταξη Ευπαθών Ομάδων στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας». Η Ημερίδα αποσκοπεί,  στην πληροφόρηση των ανέργων ευπαθών ομάδων της περιοχής για τη συμμετοχή τους στο Έργο και στην  ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας, του επιχειρηματικού    κόσμου και των κοινωνικών φορέων της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να υποστηρίξουν και να συνεισφέρουν στην υλοποίησή του. Το Έργο απευθύνεται σε 100 ανέργους ευάλωτων κοινωνικά ομάδων  του  Νομού Κορινθίας   και αποσκοπεί στην προώθησή τους στην απασχόληση. Συνολικός Προϋπολογισμός Σχεδίου :  550.000 €

Το Σάββατο,  στις 7:00΄μ.μ.,  θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου πολιτιστική εκδήλωση αλληλεγγύης με θέμα «ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ – Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ». Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η θεατρική Ομάδα Μεταμόρφωση, ο Δήμος Σικυωνίων, η Περιφέρεια Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας σε συνεργασία με τη Σικυώνια Σκηνή του Ν.Π.Δ.Δ. «Η Μηκώνη». Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο πρόγραμμα ΣΤΡΟΦΗ του ΚΕΘΕΑ.
Συμβολικό εισιτήριο 3 ευρώ.
++++++++

Με 167 Ναι υπερψηφίστηκε από Βουλευτές ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ο προϋπολογισμός στη Βουλή, καταψήφισαν τα κόμματα της Αντιπολίτευσης με 128 Όχι, ενώ υπήρξαν και 4 Παρών από την συμπολίτευση.  Άλλη μια διαγραφή από τη ΝΔ του Βουλευτού Λευκάδος κ. Σολδάτου, ενώ απουσίασε από την ψηφοφορία ο κ. Γιάννης Πανούσης της ΔΗΜΑΡ. Παραμένουν σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνολικά 151 Βουλευτές.

«Είστε οι συντεχνίες που καταρρέουν», η επίθεση Σαμαρά στον Αλέξη Τσίπρα, «Τα λεφτά θα τα πάρουμε»

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης, εξαπέλυσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας. «Ακλουθήσατε το κρυφό πρόγραμμά σας, του καλού και υπάκουου μαθητή· όμως δεν πέρασαν λίγες ώρες από την υπερψήφιση του πιο σκληρού πακέτου μέτρων και ο καλός μαθητής δεν παίρνει τη βάση, μένει μετεξεταστέος για τον Δεκέμβρη και βλέπουμε» τόνισε και ρώτησε: «Μας κατηγορείτε ότι δεν έχουμε πρόγραμμα. Εσείς τι θα κάνετε αν δεν σας δώσουν τη δόση, κύριε Σαμαρά;»

Οδικό χάρτη εξόδου από την κρίση παρουσίασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επίθεση και στον ΣΥΡΙΖΑ

Μην λειτουργείτε σαν Φιλιππινέζες των Γερμανών ζητά από την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, «Εμπαίξατε τον λαό»

Μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού να αποδεσμευθεί η δόση, τόνισε ο Φώτης Κουβέλης

Η ανάκαμψη θα είναι με ερείπια και εξαθλιωμένο λαό, λέει η Αλέκα Παπαρήγα,  «ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ οι πόλοι της αντιπαράθεσης»

Δεκάδες βαρέλια με ληγμένα τοξικά φυτοφάρμακα που χρησιμοποιούνται στη δακοκτονία, βρίσκονται στοιβαγμένα έξω από αποθήκη στο αεροδρόμιο Επιταλίου στην Ηλεία.

Η δεκαετία στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν πλησιάζει στο τέλος της , είπε ο Μπάρακ Ομπάμα, τιμώντας την ημέρα των Βετεράνων στο κοιμητήριο του Ουάρλιγκτον στη Βιρτζίνια.

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη πραγματοποίησαν κατά τη διάρκεια της νύχτας αρκετές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας

Ιεροκήρυκας ηγείται του νέου εθνικού συνασπισμού των Σύρων αντικαθεστωτικών, ενιαίο μέτωπο κατά του Άσαντ

Αντιδρούν οι ΗΠΑ στο παλαιστινιακό αίτημα για αναβάθμιση καθεστώτος στον ΟΗΕ, τηλεφωνική επικοινωνία Ομπάμα-Αμπάς

Νομιμοποιεί την ισλαμική μαντίλα για τις αεροσυνοδούς της η Egypt Air, Χιτζάμπ στις πτήσεις

Συμπλοκές αστυνομίας-ακροδεξιών στους εορτασμούς για την ανεξαρτησία της Πολωνίας, επεισόδια και φέτος

Πλημμύρες σε Βενετία και Τοσκάνη από το κύμα κακοκαιρίας, σε κατάσταση συναγερμού

Με 4-0 ηττήθηκε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό, στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής.

Τοπικές νεφώσεις  με  Βορειοανατολικούς ανέμους   3 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου