Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

Πέμπτη 1-11-10-2012/ 07.30 π.μ….. Αύριο στις 7:30 το βράδυ στο Κέντρο Νεότατος Ξυλοκάστρου, ο ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης καλεί όλους να συμμετέχουν σε Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση, συζήτηση. Θα παραβρίσκονται, η Μαρία Κανελλοπούλου Βουλευτής Αχαΐας και ο Πάνος Σκούτας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ…..



O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις  7:30 το βράδυ στο Κέντρο Νεότατος Ξυλοκάστρου,  ο ΣΥΡΙΖΑ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης καλεί όλους να συμμετέχουν σε Ανοιχτή   Λαϊκή Συνέλευση,  συζήτηση. Θα παραβρίσκονται, η Μαρία Κανελλοπούλου Βουλευτής Αχαΐας και ο  Πάνος Σκούτας στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Σήμερα  στις 5 το απόγευμα στα  Τρίκαλα Κορινθίας στον Συνεδριακό χώρο του  Ξενοδοχείου Πλειάδων Γη Mountain Resort & Spa,  το Επιμελητήριο Κορινθίας σε συνεργασία με την Kouak.gr, διοργανώνει,  Σεμινάριο Social Media και Τουρισμός, που  απευθύνεται, σε όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που τους ενδιαφέρει η κατανόηση των Social Media και ειδικότερα του Facebook. Η συμμετοχή είναι Δωρεάν, πληροφορίες στο Επιμελητήριο, τηλ: 2741024464 εσωτερικό: 920 Μαριάντζελα Πανούση
++++++++

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η κυβέρνηση, μετά και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις. Στελέχη των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, εκφράζουν την ανησυχία τους για την κυβερνητική συνοχή, δεδομένου ότι το άρθρο 2 για τις αποκρατικοποιήσεις ψηφίστηκε με μόλις 148 ψήφους και φοβούνται τι θα συμβεί την ημέρα της ψήφισης των μέτρων και του προϋπολογισμού.

Πυρά κατά της κυβέρνησης, σχολιάζοντας τη χθεσινή ψηφοφορία στη Βουλή, εξαπέλυσε κατά την ομιλία του στο Ηράκλειο ο Αλέξης Τσίπρας. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ''σήμερα στη Βουλή οι μάσκες έπεσαν και η ωμή πραγματικότητα, επιτέλους, αποκαλύφθηκε: Δεν υπάρχει συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Υπάρχει μια κυβέρνηση μειοψηφίας, ακραίων υποστηριχτών του μνημονίου με επικεφαλής τον κύριο Σαμαρά''. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως  ''μια κυβέρνηση νεοφιλελεύθερων μουτζαχεντίν, που ετοιμάζεται να ξεπουλήσει τη μισή Ελλάδα με τη μειοψηφία των βουλευτών''.

Θέμα κομματικής πειθαρχίας για τις επερχόμενες κρίσιμες ψηφοφορίες στη Βουλή έθεσε στην Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκαλώντας την αντίδραση 5 Βουλευτών του Κινήματος.

"Ομόφωνα αποφάσισε ότι επιμένει στις θέσεις της για τα μέτρα που αφορούν στις εργασιακές σχέσεις", αναφέρει η ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ. μετά από  μία ακόμα συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της.

Χωρίς αποφάσεις  η τηλεδιάσκεψη των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, για την Ελλάδα, ενώ ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, παρέπεμψε για τις 12 Νοεμβρίου τη συνολική απόφαση. Το Eurogroup σημείωσε την πρόοδο που έχει γίνει προς μία πλήρη συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και τρόικα.

Στο 11.6% η ανεργία στην Ευρωζώνη το Σεπτέμβριο του 2012 σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Στατιστική υπηρεσία, έναντι 11.5 τον Αύγουστο. Τα υψηλοτέρα ποσοστά καταγράφηκαν στην Ισπανία και την Ελλάδα

Στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας της Βουλής, καταθέτει το απόγευμα για τη λίστα Λαγκάρντ ο Γιάννης Στουρνάρας. Στη λίστα περιλαμβάνονται τα ονόματα του Γιώργου Βουλγαράκη και της Κατερίνας Πελέκη, σύμφωνα με ενημέρωση του οικονομικού εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη προς την επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής.

Έληξε στις 6 το πρωί η απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΕ, επομένη προγραμματισμένη απεργία του κλάδου, την ερχόμενη Δευτέρα.

ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ προκήρυξαν 48ωρη γενική απεργία την Τρίτη και Τετάρτη 6 και 7 Νοεμβρίου, αντιδρώντας στις αποφάσεις σχετικά με τον προϋπολογισμό και τα εργασιακά μέτρα. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση των συνδικάτων την Τρίτη 6/11 στις 11:00 το πρωί στο Πεδίο του Άρεως και την Τετάρτη 7/11 στις 5 το απόγευμα  στο Σύνταγμα.

Τελευταίο μήνυμα-έκκληση προς την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στις νέες περικοπές των αποδοχών και συντάξεών τους, απηύθυναν οι εκπρόσωποι όλων των δικαστικών και εισαγγελικών ενώσεων, ενώ την ίδια στιγμή οι διοικητικοί δικαστές αποφάσισαν παράταση των κινητοποιήσεων μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, οδηγώντας σε αναβολή χιλιάδες ακόμα υποθέσεις που «καίνε» (κυρίως για εισπρακτικούς λόγους) το Δημόσιο.

H Γαλλία απειλεί να ασκήσει βέτο στον προϋπολογισμό της ΕΕ για την περίοδο 2014-2020, αν συμπεριληφθούν οι περικοπές στις δαπάνες για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ). "Διαφωνούμε με την προτεινόμενη μείωση στην ΚΑΠ, η οποία έχει ήδη υποστεί σημαντικές περικοπές σε σχέση με την αρχική πρόταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής" ανέφερε σε ανακοίνωση ο Γάλλος υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Bernard Cazeneuve.

Στα 50 δισεκ. δολ. υπολογίζονται οι ζημιές από το πέρασμα του κυκλώνα Σάντι που έπληξε τις Ανατολικές ακτές των  ΗΠΑ, μέχρι τώρα, 56 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους 

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με  Νοτιοανατολικούς, Νότιους ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου