Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Τρίτη 20-11-2012/ 07.30 π.μ…..Η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου στηρίζει το κάλεσμα αντιρατσιστικών και μεταναστευτικών συλλογικοτήτων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου σήμερα στις 4:00 το απόγευμα και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της "Με άγρια καταστολή των ΜΑΤ αντιμετωπίζει η Αστυνομία του Ν.Δένδια την εξέγερση των κρατούμενων μεταναστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου. Χθες οι κρατούμενοι βρέθηκαν μπροστά σε εισβολή των ΜΑΤ στο χώρο των φυλακών που ξυλοκόπησαν άγρια δεκάδες απεργούς πείνας μετανάστες ενώ έστειλαν στο νοσοκομείο δέκα βαριά τραυματίες. Αρκετοί έχουν παραπεμφθεί για καταστροφές των κρεβατιών που τα χρησιμοποίησαν για να εμποδίσουν την αιματηρή έφοδο των ΜΑΤ."….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου στηρίζει το κάλεσμα αντιρατσιστικών και μεταναστευτικών συλλογικοτήτων για συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο Κορίνθου σήμερα στις 4:00 το απόγευμα και αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της "Με άγρια καταστολή των ΜΑΤ αντιμετωπίζει η Αστυνομία του Ν.Δένδια την εξέγερση των κρατούμενων μεταναστών στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Κορίνθου. Χθες οι κρατούμενοι βρέθηκαν μπροστά σε εισβολή των ΜΑΤ στο χώρο των φυλακών που ξυλοκόπησαν άγρια δεκάδες απεργούς πείνας μετανάστες ενώ έστειλαν στο νοσοκομείο δέκα βαριά τραυματίες. Αρκετοί έχουν παραπεμφθεί για καταστροφές των κρεβατιών που τα χρησιμοποίησαν για να εμποδίσουν την αιματηρή έφοδο των ΜΑΤ."

«Η ολοκλήρωση της Ολυμπίας Οδού είναι αδιαπραγμάτευτη και δεν μπαίνουμε σε καμία συζήτηση» τόνισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κατά την ενημέρωση για τους οδικούς άξονες της Πελοποννήσου, σημειώνοντας ότι η παραπάνω στάση αποτυπώθηκε στα συμπεράσματα της Επιτροπής Παρακολούθησης του ΕΣΠΑ, μετά από κοινή πρωτοβουλία του με τους Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων. «Σε περίπτωση που η Ολυμπία Οδός δεν ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται από τη σύμβαση παραχώρησης θα κινηθούμε νομικά απέναντι και στην Ελληνική κυβέρνηση και στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή»

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. Κορινθίας σάς καλεί σε ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ενάντια στο λόμπι του ευρώ: Υπάρχει ζωή μετά τα Μνημόνια;» την Παρασκευή στις 7:00 μμ στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου. Θα μιλήσουν οι Αντώνης Δραγανίγος και Χρίστος Τουλιάτος (από το Κεντρικό και το Πανελλαδικό Συντονιστικό της ΑΝΤΑΡΣΥΑ αντίστοιχα) και ο Αλέκος Αλαβάνος από το Μέτωπο Αλληλεγγύης και Ανατροπής.

Ο Δήμος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τζούντο, το Σαββατοκύριακο 1-2 Δεκεμβρίου, θα  διοργανώσει  στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων,  το  Πανελλήνιο  Πρωτάθλημα  Τζούντο Ανδρών – Γυναικών. Ώρα  έναρξης  των  αγώνων  10.00 π.μ. .

Η τρίτη έκδοση του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Πελοποννήσου CINE@ART, θα διεξαχθεί  από τις 1 έως τις 9 Δεκεμβρίου  στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στο Λουτράκι και στο Κινηματογράφο ΛΑΙΣ στη Κόρινθο υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και τη στήριξη των Δήμων Κορινθίων και Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. 
++++++++


Την ανάγκη να υπάρξουν αξιόπιστες αποφάσεις από τους εταίρους και να εκταμιευτεί γρήγορα και στο σύνολο της η δόση, επεσήμαναν Βενιζέλος και Κουβέλης κατά τις συναντήσεις τους με τον πρωθυπουργό. Και οι τρεις αποφάσισαν τη δημιουργία διακομματικής επιτροπής για τον καλύτερο συντονισμό του κυβερνητικού έργου

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας λόγο για «Μερκελιστές οι οποίοι καταστρέφουν την Ελλάδα». Ταυτόχρονα, εμφανίστηκε βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής της επόμενης εκλογικής αναμέτρησης, ενώ κάλεσε τους πολίτες να μετάσχουν ενεργά στην μετεξέλιξη του κόμματος.

Ενδεχόμενη κατάρρευση της Ελλάδας θα ήταν απειλή για την οικονομική ανάπτυξη της Γερμανίας, τόνισε ο υπουργός οικονομικών της χώρας  Βόλγκαν Σόιμπλε

Βολές από τον Αρχιεπίσκοπο κατά της στάσης που τηρεί το Βερολίνο, «Ευρωπαϊκή Γερμανία ή γερμανική Ευρώπη;»

Την υποβάθμιση της Γαλλίας κατά μια βαθμίδα, από 3 Α σε ΑΑ1 ανακοίνωσε ο οίκος αξιολόγησης Μούντις, διατηρώντας αρνητικές προοπτικές της χώρας, για ποινή που έχει να κάνει με λάθη του παρελθόντος, έκανε λόγο ο Γάλλος υπουργός οικονομικών

Την πολιτική λιτότητας υπερασπίζεται ο Ισπανός πρωθυπουργός, «Απαραίτητα τα μέτρα»

Στις 5 Δεκεμβρίου η εκταμίευση των 44 δισεκ. ευρώ προς την Ελλάδα συμφωνα με το Ρόιτερς

Αποσύρθηκε από την τρόικα συμφωνα με πληροφορίες το  mail  που φέρεται να ζητούσε από την κυβέρνηση 22000 απολύσεις έως το 2014

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 22,3% έναντι 20,1% της ΝΔ δίνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρείας GPO που παρουσίασε η εκπομπή "Ανατροπή", πέντε μήνες μετά τις εκλογές.

4ετη περίοδο χάρητος κατά την οποία ο δανειολήπτης θα καταβάλει μόνο τόκους με σταθερό επιτόκιο 1.5%, προβλέπει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη ρύθμιση των στεγαστικών δανείων, των φυσικών προσώπων.

Στα 8,5 δισ. ευρώ το κόστος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, απάντηση σε ερώτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Χωριστές συναντήσεις Νίμιτς με τους αντιπροσώπους Ελλάδας και ΠΓΔΜ, κοινή συνάντηση σήμερα

Στάση εργασίας σήμερα από την ΠΟΕ-ΟΤΑ, υπό κατάληψη 250 δήμοι της χώρας, κινητοποιήσεις για τη διαθεσιμότητα

Κατά της συγχώνευσης των ΔΟΥ προσφεύγουν 15 νησιωτικοί δήμοι στο ΣτΕ, «Αντισυνταγματική η υπουργική απόφαση»

Νέο κύμα φυγής υπαλλήλων της Βουλής μετά τις αλλαγές στο συνταξιοδοτικό τους, εξομοιώθηκαν με τους τακτικούς υπαλλήλους

Επιστολές σε 52000 Έλληνες καταθέτες στο εξωτερικό, προκειμένου  να δικαιολογήσουν τα εμβάσματα που κατέχουν σε τράπεζες εκτός Ελλάδας, στέλνει η Γενική Γραμματεία  Πληροφοριακών Συστημάτων.

Σφοδροί ισραηλινοί βομβαρδισμοί σπέρνουν για έκτη ημέρα θάνατο στη Λωρίδα της Γάζας, ενόσω η διεθνής διπλωματία πασχίζει για την επίτευξη εκεχειρίας και την αποφυγή μίας εφιαλτικής χερσαίας εισβολής. Ο αριθμός των νεκρών στη Γάζα εκτοξεύτηκε σε 100 -ανάμεσά τους 24 παιδιά- και 10 γυναίκες, οι τραυματίες φθάνουν τους 850. Καζάνι που βράζει είναι την ίδια στιγμή η Δυτική Όχθη με διαδηλώσεις, συγκρούσεις και τον πρώτο θάνατο Παλαιστινίου από την έναρξη της κρίσης.

«Δεν έχω εμπιστοσύνη στον ΟΗΕ» λέει ο Ερντογάν για τη Γάζα, "Κράτος-τρομοκράτης το Ισραήλ»

Ως νόμιμο εκπρόσωπο του συριακού λαού αναγνώρισε η ΕΕ την αντιπολίτευση, έτοιμοι να στηρίξουν τις προσπάθειες του

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας ζητούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι στην Ιορδανία, αναταραχή στο ήσυχο βασίλειο

Τραγικό θάνατο βρήκαν 14 Ινδοί στη διάρκεια θρησκευτικής τελετής, ποδοπατήθηκαν έπειτα από κατάρρευση γέφυρας

Βροχές με  Νοτιοανατολικούς, Δυτικούς ανέμους  3 -  4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου