Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

Τρίτη 31-7-2012 / 07.30 π.μ…… Μετά τις πρώτες επείγουσες παρεμβάσεις προστασίας που έγιναν προ διμήνου στην πληγείσα περιοχή του Δερβενίου, συμφωνα με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι εργασίες στο Δερβένι θα συνεχιστούν σε δύο φάσεις. Στις αρχές Αυγούστου θα γίνει άμεση προστασία και ενίσχυση με σκυρόδεμα, των θεμελίων των κατοίκων και μετά την 15-08-12 θα γίνουν οι εργασίες κατασκευής φρεατοπασσάλων σε μήκος περίπου 100 μέτρων. Στη συνέχεια θα γίνουν οι εργασίες κατασκευής φρεατοπασσάλων στην Λυκοποριά, σε μήκος περίπου 150 μέτρων, ενώ σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, θα γίνουν προσπάθειες εξεύρεσης χρημάτων και για το υπόλοιπο τμήμα στη Λυκοποριά, με νέα εργολαβία…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Μετά τις πρώτες επείγουσες παρεμβάσεις προστασίας που έγιναν προ διμήνου στην πληγείσα περιοχή του Δερβενίου, συμφωνα με την  Περιφέρεια Πελοποννήσου, οι εργασίες στο Δερβένι θα συνεχιστούν σε δύο φάσεις. Στις αρχές Αυγούστου θα γίνει άμεση προστασία και ενίσχυση με σκυρόδεμα, των θεμελίων των κατοίκων και μετά την 15-08-12 θα γίνουν οι εργασίες κατασκευής φρεατοπασσάλων σε μήκος περίπου 100 μέτρων. Στη συνέχεια θα γίνουν οι εργασίες κατασκευής φρεατοπασσάλων στην Λυκοποριά, σε μήκος περίπου 150 μέτρων, ενώ σύμφωνα με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας, θα γίνουν προσπάθειες εξεύρεσης χρημάτων και για το υπόλοιπο τμήμα στη Λυκοποριά, με νέα εργολαβία.

Απόψε στις 9:00 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, Ο Δημήτρης Ζερβουδάκης  πλέκει μία  καλοκαιρινή μουσική συναστρία. Είσοδος 12 € στο ταμείο / 10 € στα σημεία προπώλησης

Σήμερα στις 6:00 το απόγευμα  στην αίθουσα  συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων στο Λουτράκι, θα πραγματοποιηθεί ειδική Δημόσια συνεδρίαση όπου θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής του έτους 2011 σε ότι αφορά την οικονομική κατάσταση, τη διοίκηση του Δήμου και την εφαρμογή του προγράμματος Δημοτικής δράσης.

Ο  Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών  Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης «Οι Φίλοι της Ζωής»  μετά από αίτημα του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», προγραμμάτισε δύο έκτακτες αιμοδοσίες στα γραφεία του Συλλόγου, Αγίου Βλασίου 20 στο Ξυλόκαστρο, το Σάββατο  10:00 το πρωί με Μια το μεσημέρι. Και 5μιση με. 9 το βράδυ, και την Κυριακή  09:00 το πρωί με 1μιση το μεσημέρι.. Να είστε παρόντες για να προσφέρουμε ΑΙΜΑ ένα Δώρο Ζωής για το νοσοκομείο  «ΠΑΙΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ».

Οι αρμόδιοι Φορείς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ τις μητέρες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδία τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξυλοκάστρου και Δερβενίου και στο ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου τηλ. 27433-60255  Ράλλη Αντωνία και 27433-60228 Δεκούσης Γεώργιος, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεών  τους για το σχολικό έτος 2012-2013, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
++++++++

Χωρίς συμφωνία για τα μέτρα των 11,5 δισ. ευρώ έληξε η συνάντηση των κυβερνητικών εταίρων στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπως δήλωσε, εξερχόμενος ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, αναζητείται «το άριστο μείγμα»

Με κοινή γραμμή πλεύσης στο Μαξίμου οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης, εφαρμογή προγράμματος δύο ταχυτήτων

''Η συγκυβέρνηση Σαμαρά συνεχίζει ακάθεκτη στον μνημονιακό δρόμο που έχουμε γνωρίσει από τις κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου'', αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ

Τοκογλύφους χαρακτήρισε εμμέσως πλην σαφώς ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος τους σημερινούς Ευρωπαίους ο οποίος περιοδεύοντας στον Νομό Φλώρινας αναρωτήθηκε «αν η Ευρώπη σήμερα απηχεί αυτό που οραματίστηκαν οι πρώτοι ερυωπαϊστές ή έχει καταντήσει τραπεζική τοκογλυφία»

Εξεταστική Επιτροπή με αφορμή τις δηλώσεις Ρουμελιώτη ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, για το «πρόγραμμα που δεν βγαίνει»

Παρέμβαση της δικαιοσύνης για το 1 δισ. ευρώ που έφυγε αφορολόγητο στο εξωτερικό, διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης

Προς «γενναίες μειώσεις» στη χρηματοδότηση των κομμάτων για το 2013, απόφαση των κυβερνητικών εταίρων

Στις 6 Αυγούστου το επίδομα αδείας στους δικαιούχους συνταξιούχους του ΟΑΕΕ

Στη Βουλή το νομοσχέδιο με τις αλλαγές στο νόμο Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ, με τη διαδικασία του κατεπείγοντος

24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από σήμερα των εργαζομένων στην Αγροτική Τράπεζα.

Τουλάχιστον 47 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από φωτιά που ξέσπασε σε βαγόνι τρένου, το οποίο είχε αναχωρήσει από το Νέο Δελχί με προορισμό το Τσενάι της νότιας Ινδίας.

Αυτομόλησε ο Σύρος επιτετραμμένος στο Λονδίνο καταγγέλλοντας το καθεστώς, μάχες και προσφυγικό δράμα στο Χαλέπι

Ισλαμιστές σκότωσαν διά λιθοβολισμού ανύπαντρο ζευγάρι στο βόρειο Μάλι, ενώπιον πλήθους

Γιατί δεν έχει διοργανώσει μουσουλμανική χώρα Ολυμπιακούς Αγώνες ρωτά ο Ερντογάν, «Λόμπινγκ» στο Λονδίνο για το 2020

Αίθριος καιρός,  με Βορειοανατολικούς, Βόρειους ανέμους  4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου