Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Παρασκευή 27-7-2012 / 07.30 π.μ…… Η μάχη του εορτασμού για τη μάχη των Δερβενακίων είχε πολλά απρόοπτα, στο Δήμο Κορινθίων, όταν ο βουλευτής της Ν. Δ Νίκος Ταγαράς και ο Δήμαρχος Αλέκος Πνευματικός πήγαν να καταθέσουν στεφάνια, στελέχη και πολίτες προσκείμενοι στη Χρυσή Αυγή, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως: "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί". Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός επιτέθηκε στο βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στέλιο Μπούκουρα χαρακτηρίζοντας τον "δειλό"…….

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η μάχη του εορτασμού για τη μάχη των Δερβενακίων είχε πολλά απρόοπτα, στο Δήμο Κορινθίων, όταν ο βουλευτής της Ν. Δ  Νίκος Ταγαράς και ο Δήμαρχος  Αλέκος Πνευματικός πήγαν να καταθέσουν  στεφάνια, στελέχη και πολίτες προσκείμενοι στη Χρυσή Αυγή, άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως: "Αλήτες, προδότες, πολιτικοί". Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος  Πνευματικός επιτέθηκε στο βουλευτή Κορινθίας της Χρυσής Αυγής Στέλιο Μπούκουρα χαρακτηρίζοντας τον "δειλό".

Απόψε στις 9:00 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, μουσική βραδιά με τίτλο: «Σεργιάνι στο Ελληνικό Τραγούδι», από την χορωδία του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Ο Αυλός». Μαέστρος : Θεμιστοκλής Δράμης. Είσοδος Ελεύθερη.

Σήμερα στις 9:30 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γελινιατίκων, μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γελινιατίκων «Ο ΕΡΜΗΣ».Είσοδος Ελεύθερη.

Αύριο στις 9:00 το βράδυ στο Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου, το Θεατρικό Εργαστήρι θα παρουσιάσει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το παραμύθι χωρίς Όνομα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Καρβουντζή. Είσοδος Ελεύθερη.

Οι αρμόδιοι Φορείς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ τις μητέρες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδία τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξυλοκάστρου και Δερβενίου και στο ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου τηλ. 27433-60255  Ράλλη Αντωνία και 27433-60228 Δεκούσης Γεώργιος, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεών  τους για το σχολικό έτος 2012-2013, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
++++++++

Η κατάργηση 13ου και 14ου μισθού στο δημόσιο και η περικοπή έως και 40% στα εφάπαξ, τέθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι της σύσκεψης των πολιτικών εταίρων, νέα συνάντηση τη Δευτέρα του πρωθυπουργού με Βενιζέλο και Κουβέλη

Επίκαιρη ερώτηση Τσίπρα προς Σαμαρά, εάν εχει συμφωνήσει σε νέες επώδυνες οριζόντιες περικοπές σε μισθούς,  συντάξεις  και επιδόματα.

Η   Κομισιόν θα σταθεί στο πλευρό της Ελλάδας, υπό την προϋπόθεση ότι, θα τηρήσει τις δεσμεύσεις ντης, τόνισε ο Ζοζέ Μπαρόζο, μετά τη συνάντηση του, με τον πρωθυπουργό.

"Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε στον κ. Μπαρόζο τη δέσμευση της κυβέρνησής του στην πιστή εφαρμογή του μνημονίου, σε νέα μέτρα λεηλασίας των εισοδημάτων και του δημόσιου πλούτου",. «η στρατηγική σύμπλευσης της κυβέρνησης με τον χρεοκοπημένο ευρωπαϊκό νεοφιλελευθερισμό συνιστά έγκλημα εις βάρος του ελληνικού λαού, ενώ διαλύει και την ευρωζώνη» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τη συνάντηση.

Διαδοχικές συναντήσεις με Σαμαρά και Βενιζέλο, θα έχουν σήμερα οι επικεφαλείς της τρόικας.

Μέτρα που να μην «σκοτώσουν» την οικονομία ζήτησε ο Χριστόφιας από την τρόικα, σε «κρυφή» από τα ΜΜΕ συνάντηση

Το μεσημέρι η συνάντηση του υπουργού εργασίας με τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας.

Με αιχμές από τον Κωνσταντίνο Ζιαζιά η τελετή αλλαγής ηγεσίας στο ΓΕΣ, «Δεν θα υποστείλω τη σημαία της αξιοπρέπειας»

Πρωταθλητές στη διαφθορά οι εφοριακοί, σύμφωνα με την έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης για το 2011

Λουκέτο βάζουν τον Σεπτέμβριο 14 εφορίες σε όλη τη χώρα, 21 θα κλείσουν τον Οκτώβριο και άλλες 80 το Νοέμβριο

Στις αγορές επέστρεψε χθες για πρώτη φορά, από το Σεπτέμβριο του 2010 η Ιρλανδία, άντλησε 4.2 δισεκ. εύρο.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο θα δώσει σήμερα στη δημοσιότητα την ετήσια έκθεσή του για την οικονομία της Ισπανίας

Με ανάληψη δράσης κατά του PKK στη Συρία προειδοποιεί ο Ερντογάν, «Εάν χρειαστεί θα το κάνουμε»

Στοά ανθρακωρυχείου κατέρρευσε στην Κίνα, παγιδεύοντας στα έγκατα της γης δεκάδες εργάτες, ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης

Απόψε στις 11 το βράδυ, ώρα Ελλάδος η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, ένα μοναδικό  υπερθέαμα υπόσχονται οι διοργανωτές.  «Η ασφάλεια πρώτη προτεραιότητα για τους Ολυμπιακούς» λέει ο Ντ. Κάμερον, «Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη»

Ο Αστέρας Τρίπολης υπέταξε με 4-2 στα πέναλτι την Ιντερ Μπακού και προκρίθηκε στον γ' προκριματικό γύρο του Europa League

Αίθριος καιρός,  με Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς  ανέμους  1 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου