Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Τρίτη 24-7-2012 / 07.30 π.μ……Την Πέμπτη στις 9μιση το Βραδυ στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Νεολαίας και συμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «Θα μαζευτούμε στην πλατεία να παίξουμε μουσική. Παρακαλείσθε. Αν έχετε όρεξη να συμμετέχετε μόνοι ή με το συγκρότημά σας να ενημερώσετε τον Giannis Rasoulis ή απλά να έρθετε να παίξετε!!! Όλοι οι καλοί χωράνε, κανείς δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος. Ας μαζευτούμε να πετάξουμε για λίγο από πάνω μας τη μιζέρια! Και φυσικά όλοι είστε καλεσμένοι και ως ακροατές!!! Προσκαλέστε όλους τους γνωστούς σας από το Ξυλόκαστρο και περίχωρα !!!»…..

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την Πέμπτη  στις 9μιση το Βραδυ  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Νεολαίας  και συμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «Θα μαζευτούμε στην πλατεία να παίξουμε μουσική. Παρακαλείσθε. Αν έχετε όρεξη να συμμετέχετε μόνοι ή με το συγκρότημά σας να ενημερώσετε τον Giannis Rasoulis ή απλά να έρθετε να παίξετε!!! Όλοι οι καλοί χωράνε, κανείς δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος. Ας μαζευτούμε να πετάξουμε για λίγο από πάνω μας τη μιζέρια! Και φυσικά όλοι είστε καλεσμένοι και ως ακροατές!!! Προσκαλέστε όλους τους γνωστούς σας από το Ξυλόκαστρο και περίχωρα !!!»

Αύριο   στις 9:00 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο σκιών του Ανάργυρου Αθανασίου με το έργο: «Ο καραγκιόζης ψαράς».η ίδια παράσταση θα δοθεί την Πέμπτη στις  9:00 το βράδυ στο Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου. Είσοδος 5 €

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Παρασκευή στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Την Παρασκευή  στις 9:00 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, μουσική βραδιά με τίτλο: «Σεργιάνι στο Ελληνικό Τραγούδι», από την χορωδία του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Ο Αυλός». Μαέστρος : Θεμιστοκλής Δράμης. Είσοδος Ελεύθερη.

Την Παρασκευή  στις 9:30 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γελινιατίκων, μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γελινιατίκων «Ο ΕΡΜΗΣ».Είσοδος Ελεύθερη.

Εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η  σύναψης συμβάσεων εργασίας ορισμένου χρόνου διαφόρων ειδικοτήτων, για χρονικό διάστημα έως πέντε (5) μήνες, για την υλοποίηση της πράξης «Δημιουργία 350 θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα, στην  Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού». Πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ngodiastasi.gr  ή στο τηλέφωνο 213 0 009 396   ή στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας (Κροκιδά 2, Κόρινθος - στα τηλέφωνα 2741360612 και 2741360604),

Οι αρμόδιοι Φορείς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ τις μητέρες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδία τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξυλοκάστρου και Δερβενίου και στο ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου τηλ. 27433-60255  Ράλλη Αντωνία και 27433-60228 Δεκούσης Γεώργιος, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεών  τους για το σχολικό έτος 2012-2013, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
++++++++


Πυρετός συσκέψεων και χθες  στο υπουργείο οικονομικών ενόψει της σημερινής έλευσης κλιμακίου της τρόικας. Την Παρασκευή  η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους επικεφαλείς..

Νέα συνάντηση Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη την Πέμπτη, στο επίκεντρο το πακέτο μέτρων των 11.5 δισεκ. ευρω, οι αποκρατικοποιήσεις και οι διαρθρωτικές αλλαγές.  

Στα όρια κοινωνικής έκρηξης η Ελλάδα, προειδοποιεί διεθνές συνδικαλιστικό όργανο, «Αναστρέφεται ο ιστός της χώρας»

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας την οποία κάλεσε, έστω και την υστάτη στιγμή, να μην αποδεχτεί το διάλογο με την επιτροπή από τους εντεταλμένους υπάλληλους της τρόικας σε ένα πολλάκις αποτυχημένο οικονομικό πρόγραμμα. «Ο Πρωθυπουργός, γίνεται συνήγορος στενών επιχειρηματικών συμφερόντων, ξεπληρώνοντας ενδεχομένως προεκλογικά γραμμάτια», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Τον Σεπτέμβριο η εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα, διευκρινίζει η Κομισιόν.

Γερμανία, Ολλανδία και Λουξεμβούργο υποβάθμισε ο οίκος Μούντις.

Στην Αθήνα φτάνει σημερα ο Αμερικανός αναπληρωτής υφυπουργός οικονομικών.

Καμία σκέψη για αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ, διαβεβαίωσε ο υφυπουργός περιβάλλοντος, Ασημάκης Παπαγεωργίου.   

Την Παρασκευή η συνάντηση του υπουργού εργασίας με τους απεργούς της Χαλυβουργικής

Στάση εργασίας από τις 12 και μισή το μεσημέρι  της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ, για τα νέα προωθούμενα μέτρα και την περικοπή του εφάπαξ.

Κάθετα αρνητικοί εμφανίστηκαν οι δάσκαλοι στη προοπτική αύξησης του ωραρίου διδασκαλίας, οι οποίοι, μέσω της Ομοσπονδίας τους, απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο

Ξεκινά η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΑΕΔ, απο αύριο  έως την 1η Οκτωβρίου

Με χρήση χημικών όπλων για να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη επίθεση από άλλες χώρες, προειδοποίησε η Συρία. Τραγικό λάθος αν γίνει κάτι τέτοιο, δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος.
  
Επιθέσεις αυτοκτονίας, βόμβες και σφαίρες σάρωσαν το Ιράκ αφήνοντας πίσω τους, τουλάχιστον 107 νεκρούς και σχεδόν 270 τραυματίες.

Νέα επιδρομή αμερικανικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στο Πακιστάν, τουλάχιστον εννέα οι νεκροί

Αυξάνονται οι απόπειρες και τα περιστατικά αυτοπυρπολήσεων στο Ισραήλ, μετά τον θάνατο ακτιβιστή

Στο Λονδίνο βρίσκεται το πρώτο μέρος της Ελληνικής αποστολής που θα συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τοπικές νεφώσεις με Βορειανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  3 – 5   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου