Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Τετάρτη 25-7-2012 / 07.30 π.μ…… Με μεγάλη προσπάθεια και καλή δουλειά, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η κοπή ξερών χόρτων από το Δάσος ΠΕΥΚΙΑΣ του Ξυλοκάστρου και το Δασάκι στα Σαρανταπηχιώτικα, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ενώ, νέο απορριμματοφόρο όχημα για τις ανάγκες της αποκομιδής των απορριμμάτων απέκτησε ο Δήμος….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με μεγάλη προσπάθεια και καλή δουλειά, ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η κοπή ξερών χόρτων από το Δάσος ΠΕΥΚΙΑΣ του Ξυλοκάστρου και το Δασάκι στα Σαρανταπηχιώτικα, του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ενώ, νέο απορριμματοφόρο όχημα για τις ανάγκες της αποκομιδής των απορριμμάτων απέκτησε ο Δήμος.

Απόψε,  στις 9 το βραδυ  θα συνεδριάσει στα γραφεία του ΣΥΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, στην Κόρινθο η Επιτροπή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας με στόχο τη διαμόρφωση ενός πλαισίου προτάσεων του για τον κλάδο τόσο σε τοπικό, όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο. Η συνεδρίαση της επιτροπής είναι ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και αποτελεί συνέχεια των αποφάσεων του ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ για τη λειτουργία τοπικών θεματικών επιτροπών.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  5μιση  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Αύριο στις 9μιση το Βραδυ  στην Πλατεία Αγίου Βλασίου στο Ξυλόκαστρο το 1ο Μουσικό Φεστιβάλ Νεολαίας  και συμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, «Θα μαζευτούμε στην πλατεία να παίξουμε μουσική. Παρακαλείσθε. Αν έχετε όρεξη να συμμετέχετε μόνοι ή με το συγκρότημά σας να ενημερώσετε τον Giannis Rasoulis ή απλά να έρθετε να παίξετε!!! Όλοι οι καλοί χωράνε, κανείς δεν είναι καλύτερος ή χειρότερος. Ας μαζευτούμε να πετάξουμε για λίγο από πάνω μας τη μιζέρια! Και φυσικά όλοι είστε καλεσμένοι και ως ακροατές!!! Προσκαλέστε όλους τους γνωστούς σας από το Ξυλόκαστρο και περίχωρα !!!»

Απόψε   στις 9:00 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, παράσταση καραγκιόζη από το Θέατρο σκιών του Ανάργυρου Αθανασίου με το έργο: «Ο καραγκιόζης ψαράς».η ίδια παράσταση θα δοθεί αύριο στις  9:00 το βράδυ στο Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου. Είσοδος 5 €

Την Παρασκευή  στις 9:00 το βράδυ στο Ανοιχτό Θέατρο Βασίλης Γεωργιάδης στο Ξυλόκαστρο, μουσική βραδιά με τίτλο: «Σεργιάνι στο Ελληνικό Τραγούδι», από την χορωδία του Μουσικού και Μορφωτικού Συλλόγου «Ο Αυλός». Μαέστρος : Θεμιστοκλής Δράμης. Είσοδος Ελεύθερη.

Την Παρασκευή  στις 9:30 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Γελινιατίκων, μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γελινιατίκων «Ο ΕΡΜΗΣ».Είσοδος Ελεύθερη.

Το Σάββατο  στις 9:00 το βράδυ στο Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου, το Θεατρικό Εργαστήρι θα παρουσιάσει το έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Το παραμύθι χωρίς Όνομα» σε σκηνοθεσία Γιώργου Καρβουντζή. Είσοδος Ελεύθερη.

Οι αρμόδιοι Φορείς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ τις μητέρες που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδία τους στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Ξυλοκάστρου και Δερβενίου και στο ΚΔΑΠ Ξυλοκάστρου να επικοινωνήσουν με τις υπηρεσίες του Δήμου τηλ. 27433-60255  Ράλλη Αντωνία και 27433-60228 Δεκούσης Γεώργιος, προκειμένου να ενημερωθούν για τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής – δηλώσεών  τους για το σχολικό έτος 2012-2013, μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
++++++++

Εκτός στόχου το Ελληνικό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής, εκτίμησαν στο Ρόιτερ  3 Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο νέας αναδιάρθρωσης  του χρέους.

Υπονομευτές όσοι προεξοφλούν πως η χώρα δεν θα τα καταφέρει, δήλωσε ο πρωθυπουργός

Η εντολή του λαού για επαναδιαπραγμάτευση έγινε κουρελόχαρτο, σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόταση νόμου για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, θα παρουσιάσει το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας.

«Η Ελλάδα δεν λειτουργεί με όρους εκβιασμού, ούτε εκβιάζεται» δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ομιλία στην Πολιτική Γραμματεία

Στη δημοσιότητα η λίστα με τους 21 φορείς του δημοσίου που συγχωνεύονται η καταργούνται

Στην Αθήνα αύριο ο πρόεδρος της Κομισιον  Ζοζέ Μπαρόζο, θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά.

Την αλλαγή των διατάξεων του νόμου Διαμαντοπούλου για τα ΑΕΙ, που σημειωτέον υπερψηφίστηκε πέρυσι από τη Βουλή, ζητά με ανακοίνωση της η ΔΗΜΑΡ

Επιστολή διαμαρτυρίας των ατόμων με αναπηρία στον ΥΠΕΣ για τα προνοιακά επιδόματα, «Καθυστερεί άδικα η καταβολή τους»

Από σημερα η υποβολή των δικαιολογητικών  για την χορήγηση των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΑΕΔ

Αντιδρά έντονα το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης στην πώληση της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης, ενώ για σήμερα  το ΠΑΜΕ  εξήγγειλε συγκέντρωση διαμαρτυρίας, έξω από το εργοστάσιο της εταιρίας.

Έντονη αντίδραση των εμπόρων στην Ιταλία, στην πρόθεση της κυβέρνησης να παγώσει το 13ο μισθό, όσων δημοσίων υπαλλήλων και συνταξιούχων, λαμβάνουν πάνω από 1000 ευρω. Παραιτείται ο περιφερειάρχης της Σικελίας μετά το σοκ περί πιθανής χρεοκοπίας και οι δήμαρχοι διαδηλώνουν

Μαχητικά αεροσκάφη και στρατιωτικά ελικόπτερα βομβάρδισαν το Χαλέπι, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας, την ώρα που στο έδαφος σημειώνονταν σφοδρές μάχες στο κέντρο της πόλης

Ο άγνωστος Χισάμ Καντίλ λαμβάνει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στην Αίγυπτο, η επιλογή του προέδρου Μόρσι

Ανάπτυξη 1.200 επιπλέον στρατιωτών για την ασφάλεια των Ολυμπιακών αποφάσισε το Λονδίνο, για να καλύψει το κενό

Υστερία προκαλεί στους Αμερικανούς το μακελειό στο Ντένβερ, συλλήψεις και πανικός

Αίθριος καιρός,  με Βορειοδυτικούς ανέμους  5 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου