Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 28-2-2011 / 7.30 π.μ ……

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Με 33  θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 7μιση το βράδυ το  Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1»

Με 5  θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις 2μιση το απόγευμα στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Το Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης διοργανώνει τριήμερο εκδηλώσεων στο χώρο του Κέντρου Νεότητας Ξυλοκάστρου, την Τετάρτη και την Πέμπτη 5 με 7 το απόγευμα αποκριάτικες κατασκευές  με χαρτόνια και διάφορα υλικά. Την Παρασκευή 4 με 6 το απόγευμα  φορέστε την πιο αστεία στολή και ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε, όπως αναφέρει η πρόσκληση. Μπορείτε όλοι να επισκεφτείτε και τις τρεις ημέρες την έκθεσή με αποκριάτικες δημιουργίες,

Στο πλαίσιο του προγράμματος «ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΓΟΝΕΩΝ» που πραγματοποιεί το Πειραματικό Γυμνάσιο Κορίνθου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, την Τετάρτη στις 5μιση το απόγευμα στο Πειραματικό Γυμνάσιο,  η τελευταία συνάντηση – μάθημα με Θέμα  : «Τηλεοπτικές εικόνες και φαντασιακές διεργασίες: Ανίχνευση μιας νέας σχέσης των παιδιών με την τηλεοπτική εικόνα».

Την Κυριακή της Αποκριάς στις 10 το βραδύ στο κέντρο ‘KORINTHIAN PALACE’ στο Σολομό,  ο ετήσιος χορός  του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου. Τιμή πρόσκλησης 20 ευρώ
+++++++

Σχεδόν 100 000 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τη Λιβύη την τελευταία εβδομάδα, σύμφωνα με υπολογισμούς  την Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες.

Για πιθανότητα μεγάλης μεταναστευτικής ροής Αραβικών λαών προς την Ευρώπη, έκανε λόγο ο Νικολά Σαρκοζί και ζήτησε την έκτακτη σύσκεψη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου

Εθνικό Συμβούλιο συνέστησαν μη κυβερνητικές δυνάμεις στη Λιβύη,  με στόχο όπως αναφέρουν να διατηρηθεί η χώρα ενωμένη και χωρίς ξένη παρέμβαση.

Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός της Τυνησίας μετά το νέο κύμα διαδηλώσεων.

Νέα κόντρα  του αντιπροέδρου της κυβέρνησης με το ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε ο Θεόδωρος  Πάγκαλος  από ομάδα   φοιτητών στο Παρίσι.

Τα 2 μεγάλα κόμματα κατηγόρησε ο Μίκης Θεοδωράκης, για τη δινή, όπως είπε,  κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ελλάδα  και κάλεσε τους πολίτες να αντισταθούν.

Στάση εργασίας 11 με 5 θα πραγματοποιήσουν σήμερα οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία της ΕΘΕΛ και μια με 5 τα τρόλεϊ

Στάση εργασίας σήμερα και των καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, 8 με  12 το μεσημέρι.

Δεκατέσσερις μετανάστες απεργοί πείνας πρόκειται να μεταφερθούν σε νοσοκομεία από το Μέγαρο Υπατίας, καθώς παρουσιάζουν σημάδια απόλυτης εξάντλησης.

Για κατάφορες παραβιάσεις των δικαιωμάτων των πολιτών του, κατηγορεί το Ιράν η Ουάσιγκτον.

Με παραίτηση «πλήρωσε» η Μισέλ Αλιό-Μαρί τις διακοπές στην Τυνησία. Το υπουργείο Εξωτερικών της Γαλλίας περνά στα χέρια του Αλέν Ζιπέ.

Ασθενείς Βροχές με Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  3 - 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου