Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη 24-2-2011 / 7.30 π.μ ……

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η  χθεσινή γενική  απεργία και στην Κορινθία, όπου και τα περισσότερα καταστήματα έμεναν κλειστά. Τα Διοικητικά Συμβούλια των Εργατικών Κέντρων Κορίνθου και Κιάτου, καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια της ‘Β ΕΛΜΕ, των δασκάλων και άλλων επαγγελματικών και κοινωνικών φορέων. επισκέφθηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας. Οι συνδικαλιστικοί φορείς έδωσαν στον κ. Δέδε υπομνήματα με τα αιτήματα τους.

Συνεδρίασαν χθες στο Ξυλοκαστρο η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής  του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αμφότερες, με 2 θέματα στην ημερησία διάταξη.

“ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΗ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ!!” απόψε από τις 9 το βραδυ στο  ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ και όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «Ελάτε να γιορτάσουμε και να  γευτούμε “απο-κρεάτικες” λιχουδιές με κουβεντούλα και μουσική.» Διοργάνωση : “Χορτοφαγική Κοινότητα Κορίνθου” Είσοδος Ελεύθερη

Στο πλαίσιο των Συνελεύσεων στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, το Σάββατο   στις 7μιση  το βραδυ  η τοπική συνέλευση  στο Δενδρό  στην ταβέρνα Σεφέρου.

``Το νέο ασφαλιστικό τοπίο – Συνταξιοδοτικά δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών`` με ομιλητή τον κ. Αλέξη Μητρόπουλο, Καθηγητή Εργατικού Δικαίου θα αναλυθούν το Σάββατο στις  6 το απόγευμα  στο  Επιμελητήριο Κορινθίας,

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το αποκριάτικο πάρτι του, που αποτελεί πια «θεσμό», το Σάββατο από τις   10 το βράδυ, στο BARRIO NUEVO στην παραλία Κιάτου.

Την Κυριακή, στις μιάμιση το μεσημέρι, θα συνεδριάσει στην Τρίπολη, στο "Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο", η ολομέλεια του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.

Την Κυριακή στις 3 το απόγευμα θα συνεδριάσει η Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, η Νομαρχιακή γίνεται λόγω της αναβολής της τελευταίας συνεδρίασης  και είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.
++++++++

Τουλάχιστον 700 οι νεκροί στη Λιβύη, συμφωνα με το παρατηρητήριο για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η αντιπολίτευση ισχυροποιεί τον έλεγχο της στα Ανατολικά, το καθεστώς Καντάφι προσπαθεί να διατηρήσει τον έλεγχο της Τρίπολης.

Τρόπους αντίδρασης εξετάζουν οι ΗΠΑ σε συνεργασία με τους συμμάχους δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα

Σήμερα αναχωρούν 3 C-130  με προορισμό τη Λιβύη για να μεταφέρουν Έλληνες και άλλους Ευρωπαίους που θέλουν να επαναπατριστούν

Πολύ μεγάλη η συμμετοχή με περισσότερους από 100 000  και στις 2 συγκεντρώσεις και πορείες χθες στο κέντρο της Αθήνας  από ΓΕΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ.

Σημειώθηκαν και τα σχετικά επεισόδια,  συμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, έγιναν 9 συλλήψεις από τις 26 προσαγωγές, τραυματίστηκαν 10 πολίτες και 15 αστυνομικοί

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μοτοσικλετιστής της ΔΙΑΣ παρέσυρε με την μηχανή του ένα διαδηλωτή, εικόνες ντροπής  που έδειξαν  όλα τα ξένα Τηλεοπτικά Μέσα. που κάλυψαν εκτενώς τις συγκεντρώσεις.

Θετική η Γερμανίδα καγκελάριος  στην επιμήκυνση αποπληρωμής του δανείου, αγκάθι φέρεται για την κα. Μέρκελ το επιτόκιο και η επαναγορα χρέους. Στο Ελσίνκι και σήμερα ο πρωθυπουργός.

Η Ελλάδα είναι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, τόνισε από τη Βουλή ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ανασφάλιστος ένας στους τέσσερις εργαζόμενους, σύμφωνα με ελέγχους του σώματος επιθεώρησης εργασίας.

Ως ύποπτοι  για απιστία σε βαθμό κακουργήματος  και ψευδή βεβαίωση καλούνται από την αρμόδια εισαγγελία πάνω από 16 ελεγκτές του υπουργείου οικονομικών.

Βροχές με Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους  2 - 6  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου