Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Δευτέρα 21-2-2011 / 7.30 π.μ ……

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Το Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου σας προσκαλεί στον αποκριάτικο χορό του,  αύριο στις 8 το βραδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων «ΕΡΩΧΟΣ» στα Καρυώτικα με ζωντανή μουσική. Τιμή πρόσκλησης 15 ευρώ με φαγητό και αναψυκτικό ή κρασί κατ’ άτομο

Το Επιμελητήριο Κορινθίας προσκαλεί τα μέλη του, που δραστηριοποιούνται στο χώρο της Μεταποίησης, Επεξεργασίας και Εμπορίας Ξύλου σε συνάντηση συνεργασίας μεθαυριο Τετάρτη στις 5 το απόγευμα στο Επιμελητήριο στην Κόρινθο.

Στο πλαίσιο των Συνελεύσεων στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, το Σάββατο   στις 7μιση  το βραδυ  η τοπική συνέλευση  στο Δενδρό  στην ταβέρνα Σεφέρου.

``Το νέο ασφαλιστικό τοπίο – Συνταξιοδοτικά δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών`` με ομιλητή τον κ. Αλέξη Μητρόπουλο, Καθηγητή Εργατικού Δικαίου θα αναλυθούν το Σάββατο στις  6 το απόγευμα  στο  Επιμελητήριο Κορινθίας,
++++++++

Παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το θέμα της ακίνητης περιουσίας του  δημοσίου, δήλωσε ότι, είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιηθεί άμεσα η καταγεγραμμένη και ελεύθερη δημόσια περιουσία

Από τον Δεκέμβριο του 2009 φέρεται να είχε ζητήσει ο πρωθυπουργός Γιώργος  Παπανδρέου την παρέμβαση του ΔΝΤ στην Ελλάδα

Σο Βερολίνο μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός για συνομιλίες με τη Γερμανίδα καγκελάριο.

H κυβέρνηση παίζει με τους μετανάστες-απεργούς πείνας, λέει ο Αλέξης Τσίπρας

Τις μπάρες σε όλα τα διόδια της χώρας σήκωσαν και χθες κάτοικοι διαφόρων περιοχών σε όλη τη χώρα.

Χωρίς λεωφορεία και τρόλεϊ σήμερα, από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 4 και μισή το απόγευμα.

Δωρεάν θα προμηθεύονται τα αντιυιικά φάρμακα από τα φαρμακεία οι ασθενείς.

Μέλη του στρατού της Λιβύης αυτομόλησαν και συγκρούστηκαν με υποστηρικτές του Καντάφι, αναφέρουν πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, 50 νεκροί χθες στη Βεγγάζη.

Η  Αίγυπτος αποφυλάκισε χθες 108 πολιτικούς κρατουμένους, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Η διέλευση των ιρανικών πολεμικών πλοίων από τη Διώρυγα του Σουέζ θα καθυστερήσει κατά 48 ώρες, ανακοίνωσε αξιωματούχος της Διώρυγας. «Παρακολουθεί στενά» το Ισραήλ.

Ο Σοσιαλδημοκράτης Όλαφ Σολτς, είναι ο νέος κυβερνήτης στο Αμβούργο,  μετά τη συντριπτική ήττα του κόμματος της Άγγελα Μέρκελ.

Διατεθειμένος να δρομολογήσει άμεσα εκλογές στα Σκόπια, δήλωσε ο πρωθυπουργός Νικόλα Γκρουέφσκι.

Στους αγώνες της Σουπερλίγκα, ΑΕΚ Πανιώνιος 1-1, Ξάνθη Λάρισα 1-1, Ολυμπιακός Βόλου Ηρακλής επίσης 1-1 και Ατρόμητος Άρης 0-0.
 
Νεφώσεις, βροχές  με Νοτιοανατολικούς ανέμους  4 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου