Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Παρασκευή 25-2-2011 / 7.30 π.μ ……

Κάθε  μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή,  μπορείτε  να  ακούτε  τις  παρακάτω ειδήσεις κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, καθώς και εξαιρετική ξένη μουσική, 24 ώρες  το 24ωρο στο διαδίκτυο.   http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Με 33  θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει τη Δεύτερα στις 7μιση το βράδυ το  Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το «Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1»

H Οικονομική Επιτροπή Περιφέρειας Πελοποννήσου ενέκρινε ομόφωνα τη «Γεωτεχνική και Λιμενική Μελέτη, καθώς και την ‘‘Γεωτεχνική Έρευνα για το έργο «Αλιευτικό Καταφύγιο Βραχατίου». Η συνολική επένδυση θα ανέλθει στο ποσό των 2.500.000 € περίπου, το οποίο κυρίως προέρχεται από κοινοτικούς πόρους

Στο πλαίσιο των Συνελεύσεων στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης,  αύριο στις 7μιση  το βραδυ  η τοπική συνέλευση  στο Δενδρό  στην ταβέρνα Σεφέρου.

``Το νέο ασφαλιστικό τοπίο – Συνταξιοδοτικά δικαιώματα και υποχρεώσεις επιχειρηματιών και ελεύθερων επαγγελματιών`` με ομιλητή τον κ. Αλέξη Μητρόπουλο, Καθηγητή Εργατικού Δικαίου θα αναλυθούν αύριο στις  6 το απόγευμα  στο  Επιμελητήριο Κορινθίας,

Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το αποκριάτικο πάρτι του, που αποτελεί πια «θεσμό», αύριο από τις   10 το βράδυ, στο BARRIO NUEVO στην παραλία Κιάτου.

Την Κυριακή, στις μιάμιση το μεσημέρι, θα συνεδριάσει στην Τρίπολη, στο "Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο", η ολομέλεια του συνδυασμού "Νέα Πελοπόννησος" υπό την προεδρεία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο κέντρο «VERANO» στην παραλία Ξυλοκάστρου,  ο αποκριάτικος χορός, που διοργανώνει ο Σύλλογος γονέων & Κηδεμόνων 1ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου.  «Μαμάδες, μπαμπάδες, παππούδες και γιαγιάδες φορέστε τις μάσκες και τα καπέλα σας και ελάτε να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε μαζί με τα παιδιά μας», αναφέρει η πρόσκληση.

Την Κυριακή στις 3 το απόγευμα θα συνεδριάσει η Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Κορινθίας, η Νομαρχιακή γίνεται λόγω της αναβολής της τελευταίας συνεδρίασης  και είναι ανοιχτή για όλα τα μέλη της ΟΝΝΕΔ Κορινθίας.
++++++++

Με πλοία και στρατιωτικά αεροσκάφη επέστρεψαν οι πρώτοι Έλληνες από τη Λιβύη. Το φάσμα των επιλογών που έχει στη διάθεση της η Δύση για να αντιμετωπίσει την κατάσταση στη Λιβύη, συζήτησαν τηλεφωνικά χθες, Ομπάμα, Σαρκοζί, Κάμερον και Μπερλουσκόνι.

Στο σωστό δρόμο η υλοποίηση του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης της Ελλάδος εκτιμούν, Κομισιον, Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και ΔΝΤ, ως εκ τούτου αναφέρουν στην έκθεση τους, ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις για την παροχή της επόμενης δόσης..

Η κυβέρνηση έχει θέσει στόχο την εξοικονόμηση 15 δισεκ. ευρω, ως το 2013, μέσω αποκρατικοποιήσεων, δήλωσε ο υπουργός οικονομικών. Την παραίτηση του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ζήτησε η ΝΔ.

Την απελευθέρωση των τιμολογίων της ΔΕΗ με εξαίρεση τα οικιακά έως το τέλος του χρόνου, προβλέπει έκθεση της Κομισιον για την πορεία εφαρμογής του μνημονίου.

Στάση εργασίας. 11 με 4 και μίση σήμερα στα αστικά λεωφορεία, 11 με 4 στα τρόλεϊ.

Αντιδράσεις των εκπαιδευτικών, των μαθητών αλλά και φορέων προκαλούν οι προτάσεις του υπουργείου Παιδείας για συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

Παράταση έως τα τέλη Ιουνίου για την ταχτοποίηση των κλειστών ημιυπαίθριων χώρων

Την ένταξη της Σέχτας Επαναστατών στον κατάλογο των τρομοκρατικών οργανώσεων των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να δεσμευτούν αποφάσισε το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ

Εμβόλιο για την πρόληψη του Καλαζάρ, αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2011

Σε ισχύ τέθηκε χθές, μετά από 19 χρόνια, η άρση της κατάστασης «έκτακτης» ανάγκης στην Αλγερία, ως παραχώρηση στην αντιπολίτευση ενώ το Αλγέρι φοβάται ότι ο αναβρασμός στην περιοχή θα εξαπλωθεί σύντομα και στο εσωτερικό.

Φιλόδοξο πρόγραμμα εξοπλισμών ανακοίνωσαν οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις

Στη Μερσίνη της Τουρκιάς ανατέθηκε η διοργάνωση των Μεσογειακών αγώνων του 2013, που αφαιρέθηκαν από τον Βόλο.

Βροχές με Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους  2 - 6  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου