Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Πέμπτη 10-2-2011 / 7.30 π.μ ……

Μετά από κάποια προβλήματα στη σύνδεση μας του Ιντερνέτ, από χθες και κάθε μέρα, Δευτέρα – Παρασκευή, επανερχόμαστε με σύντομες ειδήσεις, τις οποίες μπορείτε να ακούτε και κάθε ώρα 8 – 12 το πρωί, στο διαδίκτυο.  http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819

Μεθαυριο Παρασκευή γιορτάζει  ο Πολιούχος  Ξυλοκάστρου, Άγιος  Βλάσιος, αύριο παραμονή στις 6 και 15 το απόγευμα θα ψαλεί ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ  και την Παρασκευή από τις 7 το πρωί ΟΡΘΡΟΣ και ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΗ Θ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ προεξάρχοντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου ΕΔΕΣΣΗΣ ΠΕΛΛΗΣ και ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ.κ. ΙΩΗΛ.  Στις 11 η ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΠΤΗΣ ΕΙΚΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ.

Λόγο της εορτής του Αγίου, η Λαϊκή αγορά της πόλης θα πραγματοποιηθεί σήμερα, αντί της καθιερωμένης Παρασκευής.

Χθες  επισκέφθηκε τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γιώργο Δέδε η Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα κ. Renata E. Wielgonz. Σκοπός αυτής της επίσκεψης ήταν να γνωρίσει η κ. Πρέσβης καλύτερα την Κορινθία και να εξετάσει από κοινού με τον κ. Δέδε τις δυνατότητες που υπάρχουν για μια ευρύτερη συνεργασία μεταξύ του Καναδά και της Πελοποννήσου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Κορινθία.

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσει στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Προηγμένα Τηλεπικοινωνιακά Συστήματα και Δίκτυα» τριάντα (30) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011. Οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν φάκελο υποψηφιότητας έως τις 25 Φεβρουαρίου
++++++++

Δεν θα υπάρξουν νέοι φόροι ούτε αύξηση του ΦΠΑ και μείωση μισθών, φέρεται να διαβεβαίωσε χθες    το υπουργικό συμβούλιο ο υπουργός οικονομικών, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανεξεταστούν επιδόματα κοινωνικής πρόνοιας.

Επαφές με άλλα μέλη του υπουργικού συμβουλίου για περικοπές δαπανών σε υπουργεία και εποπτευόμενους οργανισμούς, αρχίζει ο υπουργός οικονομικών.

Δεν είναι ώρα για συντεχνιακούς εγωισμούς υποστήριξε ο πρωθυπουργός στο υπουργικό συμβούλιο  

Ψηφίστηκε κατ άρθρο, αργά το βραδυ από την ολομέλεια της Βουλής το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου υγείας, η ψήφιση στο σύνολο του αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη

Συνεχίζουν μέχρι και την Παρασκευή την απεργία τους οι νοσοκομειακοί γιατροί

3ωρη στάση εργασίας  από τις 12 το μεσημέρι έχει κηρύξει για σήμερα η ΑΔΕΔΥ

Πλημμέλημα η μη πληρωμή εισιτηρίου στις συγκοινωνίες και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας η μη πληρωμή διοδίων, με τροπολογία στο νομοσχέδιο για τις αστικές συγκοινωνίες.

Απεβίωσε σε ηλικία 72 ετών ο Μιλτιάδης Έβερτ

14 στρατιώτες  νεκροί και 14 τραυματίες, σε επίθεση αυτοκτονίας σε στρατιωτική βάση στο Πακιστάν.  

Αίθριος καιρός  με Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 4 μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την ΕΜΥ.
+++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου