Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Δευτέρα 25-2-2013 / 07.30π.μ …… Απόψε στις 7 το βραδυ στο καφενείο Παπασταυρόπουλου. στον ΠΥΡΓΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, στα πλαίσια της επαφής και ενημέρωσης με το λαό, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, οργανώνει ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, με τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Ζαχαριά, τον Γιώργο Ψυχογιό και τον Φάνη Κουρεμπέ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Απόψε στις 7 το βραδυ στο καφενείο Παπασταυρόπουλου. στον  ΠΥΡΓΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ,  στα πλαίσια της επαφής και ενημέρωσης με το λαό, ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, οργανώνει ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ, με τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Ζαχαριά, τον Γιώργο Ψυχογιό και τον Φάνη Κουρεμπέ, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ .

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ" Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων υπό σύσταση επιχειρήσεων  προκειμένου αυτές  να καταστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον. Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται έως 25 Απριλίου, ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr και σε έντυπη μορφή για τις επιχειρήσεις του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
+++++++


Ισχυρή εντολή στον Νίκο Αναστασιάδη,  τον έβδομο πρόεδρο της  Κυπριακής Δημοκρατίας, έδωσαν οι ψηφοφόροι στις προεδρικές εκλογές καθώς ο υποψήφιος του ΔΗΣΥ επικράτησε έναντι του υποψήφιου του ΑΚΕΛ, Σταύρου Μαλά, με 57,48% έναντι 42,52%. «Τα προβλήματα δεν έχουν κομματικό χρώμα», είπε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων.

Αποκρατικοποιήσεις, αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος και απολύσεις στο δημόσιο, αναμένεται να απασχολήσουν τις συναντήσεις κυβέρνησης με τα τεχνικά κλιμάκια της τρόικα που φτάνουν σημερα στην Αθήνα.

Στάση αναμονής τηρούν οι αγρότες στο μπλόκο της Νίκαιας αλλά και στα υπόλοιπα μπλόκα της χώρας ενόψει της συνάντησης που θα έχει αντιπροσωπεία αγροτών με τους υπουργούς Οικονομικών, Αγροτικής Ανάπτυξης, Εργασίας και Περιβάλλοντος. Από τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης θα εξαρτηθεί και το μέλλον των κινητοποιήσεων που συμπληρώνουν 4 εβδομάδες με τα τρακτέρ στους δρόμους.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Χαλκιδική κατά των μεταλλείων χρυσού, υπό Ισχυρή αστυνομική παρουσία, «Χρυσές υποσχέσεις, μαύρο μέλλον» χαρακτήρισαν τη σχεδιαζόμενη επένδυση, κάτοικοι και φορείς

Άμεση προσφυγή στις κάλπες ζητά ο Αλέξης Τσίπρας, άνοιγμα στη ΔΗΜΑΡ και σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, κατηγορώντας την πως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην  εξουσία

Η Κομισιόν αφήνει ανοιχτό το θέμα του κατώτατου μισθού, λέει η Μαρία Δαμανάκη, εξαρτάται από την επίτευξη των στόχων

Ικανοποίηση στο ΠΑΣΟΚ για τη συμμετοχή στην εκλογή συνέδρων, ψήφισαν 100.000 μέλη, φίλοι

Να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Τρικάλων επιχείρησε ο βαρυποινίτης Παναγιώτης Βλαστός. Ωστόσο, η προσέγγιση του ελικοπτέρου έγινε αντιληπτή από τους φρουρούς. Ακολούθησε σφοδρή ανταλλαγή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί τουλάχιστον ένα άτομο. Τραυματίας και ο βαρυποινίτης. Τελικά, το ελικόπτερο εξαναγκάστηκε σε προσγείωση δίπλα στις φυλακές.

Σε διαθεσιμότητα δύο αστυνομικοί έπειτα από μεταξύ τους συμπλοκή, μέσα στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου

Στις κάλπες επιστρέφουν από το πρωί  οι Ιταλοί ψηφοφόροι για τη δεύτερη ημέρα της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης που διενεργείται σε σκηνικό αβεβαιότητας για τους συσχετισμούς που θα προκύψουν ιδίως στη Γερουσία.. Ελαφρά πτώση της προσέλευσης συγκριτικά με τις προηγούμενες βουλευτικές εκλογές καταγράφηκε χθές·

Αξιωματούχοι από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο ξεκίνησαν την έβδομη αξιολόγηση της οικονομίας της Πορτογαλίας, καθώς η χώρα μετρά τον τρίτο χρόνο της ύφεσης.

Επεισόδια και συλλήψεις διαδέχτηκαν την ισπανική πορεία κατά της λιτότητας, «Βράζει» η Μαδρίτη.

Πλήθος πιστών στο χθεσινό τελευταίο κυριακάτικο κήρυγμα του Πάπα Βενέδικτου, «Δεν εγκαταλείπω τη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία»

Στους δρόμους χιλιάδες Βούλγαροι διαμαρτυρόμενοι για τη φτώχεια, διαδηλώσεις σε μεγάλες πόλεις

«Ο χρόνος του Άσαντ τελειώνει» λέει η Άνγκελα Μέρκελ από την Τουρκία, στις εγκαταστάσεις των Patriot

Μία από τις σπάνιες τον τελευταίο καιρό δημόσιες εμφανίσεις του πραγματοποίησε την Κυριακή ο 86χρονος Φιντέλ Κάστρο καθισμένος στα έδρανα της Εθνοσυνέλευσης δίπλα στον αδελφό του, Ραούλ, ο οποίος επανεξελέγει χθες στην προεδρία της Κούβας.

Νεφώσεις  με Ανατολικούς, Νοτιοανατολικούς, ανέμους  6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου