Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Παρασκευή 15-2-2013/ 07.30 π.μ…… Όλοι σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια στην Κόρινθο, όπου θα δικαστούν στο αυτόφωρο οι 4 αδίκως συλληφθέντες αγρότες από τα ΜΑΤ της Δωσίλογης Τρικομματικής Κυβέρνησης στο 103ο χιλιομ, της Εθνικής Κορίνθου Πατρών. στο ύψος των “Μακντόναλντ” στο Βέλο Κορινθίας, Ο εκφοβισμός δεν θα περάσει. Ώρα να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Την αναίτια βίαια επίθεση, επέμβαση των ΜΑΤ καταδίκασαν με αιχμηρές ανακοινώσεις τους ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας…….

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι

Όλοι σήμερα το πρωί στα Δικαστήρια στην Κόρινθο, όπου θα δικαστούν στο αυτόφωρο οι 4 αδίκως συλληφθέντες αγρότες από τα ΜΑΤ της Δωσίλογης Τρικομματικής Κυβέρνησης στο 103ο χιλιομ, της Εθνικής Κορίνθου Πατρών. στο ύψος των “Μακντόναλντ” στο Βέλο Κορινθίας, Ο εκφοβισμός δεν θα περάσει. Ώρα να σηκωθούμε όλοι από τους καναπέδες. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ… Την αναίτια βίαια επίθεση, επέμβαση των ΜΑΤ  καταδίκασαν με αιχμηρές  ανακοινώσεις  τους ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Κορινθίας.

Στους δρόμους βρίσκονται για τρίτη εβδομάδα οι αγρότες της χώρας, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική. Χθες  Αγρότες της περιοχής που εδώ και ημέρες είναι με τα τρακτέρ τους στην Εθνική οδό Κορίνθου Πατρών στο 103ο  χιλιόμετρο στο ύψος των “Μακντόναλντ” στο Βέλο Κορινθίας, προσπάθησαν να κλείσουν την εθνική οδό αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ, έγινε περιορισμένη χρήση δακρυγόνων και απωθήθηκαν,  πλην όμως ο στόχος των αγροτών επετεύχθη αφού η κυκλοφορία διεκόπη για περισσότερο από 20 λεπτά.   Ανάμεσα στους αγρότες ήταν και ο δήμαρχος του Κιάτου Σπύρος Σταματόπουλος που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τα ΜΑΤ, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε τέσσερις προσαγωγές που μετατράπηκαν στη συνέχεια σε συληψεις.. Μετά τη λήξη των επεισοδίων οι αγρότες παρέμειναν στην άκρη του δρόμου επιτηρούμενοι από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε μεγάλη συγκέντρωση αγροτών στη Νεμέα, όπου οι διαδηλωτές προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη του δημαρχείου. Στην Πελοπόννησο υπάρχουν ακόμα πέντε μπλόκα αγροτών συγκεκριμένα, στον κόμβο Νεστάνης επί της εθνικής οδού Τρίπολης- Πύργου, όπου πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη για μισή ώρα. Συγκεντρώσεις αγροτών, μικρές σε όγκο, με παραταγμένα τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα στην άκρη των δρόμων, χωρίς να παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, υπάρχουν στο Σουληνάρι Μεσσηνίας, στον κόμβο Μάνεση στην Αργολίδα και  στο 23.5-ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τρίπολης-Σπάρτης, στον κόμβο Βουρβούρων

Απόψε στις 7 το βραδυ στο «Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου» (Κλεισθένους 57), ο ΣΥΡΙΖΑ Σικυωνίων, διοργανώνει, Ανοιχτή Συγκέντρωση Συζητηση με θέμα "Συνταξιοδοτικό - Εργασιακά" Εισηγητές Αλέξης Μητρόπουλος και Διονύσης Τεμπονέρα.

Αύριο στις 9μιση το βραδυ, θα βρεθεί στην σκηνή του Intro Art Cafe, στην πλατεία Ξυλόκαστρου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, με τραγούδια από τον τελευταίο του δίσκο με τίτλο «Ας ρίχνει και χαλάζι», αλλά και αγαπημένα μας τραγούδια από τους δύο προηγούμενους «Ανοιξιάτικη μέρα» και «Ταξίδι για να σε βρω». Το πρόγραμμά περιλαμβάνει και διασκευές σε τραγούδια που ο ίδιος έχει επιλέξει, χωρίς να λείπουν οι αυτοσχεδιαστικές στιγμές ακόμα και σε δικά του τραγούδια.

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προσκαλεί όλους τους δημότες την Κυριακή στις 10:30 το πρωί στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός σε συγκέντρωση - ενημέρωση σχετικά με την αναβάθμιση - ενίσχυση του Α.Τ. Ξυλοκάστρου και τα πολλαπλά φαινόμενα εγκληματικότητας, κλοπών, βιαιοπραγιών που συμβαίνουν στο Δήμο μας.

Συνεχίζει τις επισκέψεις του στα χωριά του Δήμου, ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος, την Δευτέρα θα επισκεφτεί στις 6 το απόγευμα τα Στύλια στο καφενείο Δαγρέ και στις 7 το βραδύ το Παναρίτι στο καφενείο Μπαστήρα ενώ την Τρίτη θα βρεθεί στις 7 το βραδυ στη Μάννα στο καφενείο Μπουραντάνη
+++++++

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών σε Λαμία και Λάρισα και μίλησε στους αγρότες. "Όλα σας τα αιτήματα, συνδέονται με το μνημόνιο. Όσο υπάρχει μνημόνιο και τρόικα, προοπτική για τον αγρότη δεν υπάρχει. Ο αγώνας πρέπει να είναι κοινός,  Αγροτιάς, εργαζόμενων, μικρομεσαίων, αυτοαπασχολούμενων", "είναι αδιανόητο και απαράδεκτο ο πρωθυπουργός της χώρας να μην δέχεται να δει τους ανθρώπους του μόχθου και της παραγωγής, τους αγρότες. Κι όχι μόνο να μην έρχεται να τους δει, αλλά να φέρνει και τα ΜΑΤ. Σε λίγο τα ΜΑΤ θα μπουν στα σπίτια τόνισε μεταξύ άλλων στην ομιλία του, κάτω από έντονη βροχόπτωση, ο αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στο 61.7%  εκτοξεύτηκε η ανεργία στους νέους ηλικίας έως 24 ετών, το Νοέμβριο του 2012. Συμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή η ανεργία στη χώρα μας πέρσι το Νοέμβριο ανήλθε στο 27% από 26.6% τον Οκτώβριο.

Στο 4.1% θα ανέλθει η ύφεση το 2013, εκτιμάει το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.   

Η Ελλάδα πρέπει να εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις του προγράμματος για να μπορέσει να ξεπεράσει τις δυσκολίες, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ  Τζέρι Ράις

Σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων φοροφυγάδων ύψους 1.5 δισεκ. ευρώ, προχώρησαν μεσα στο 2012 οι υπηρεσίες του υπουργείου οικονομικών.

Μείωση οργανικών μονάδων σε 4 υπουργεία, προβλέπουν τα νέα οργανογράμματα που ενέκρινε το κυβερνητικό συμβούλιο μεταρρύθμισης.

Τα 4,5 δισ. δολάρια αγγίζουν οι καταθέσεις της λίστας Λαγκάρντ, σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΔΟΕ

Στη θέση του υπουργού θα είχα πρωτοκολλήσει το διαβιβαστικό που μας έδωσαν οι Γάλλοι, φέρεται να είπε στην προκαταρτική επιτροπή της Βουλής, ο πρώην νομικός σύμβουλος του Γιώργου Παπακωνσταντίνου,  Αναστάσιος Μπάνος

Και τα φάρμακα για το AIDS τέθηκαν, σύμφωνα με τους νοσοκομειακούς φαρμακοποιούς, εκτός λίστας ακριβών φαρμάκων, γεγονός που σημαίνει ότι οι ασθενείς θα πρέπει να πληρώνουν συμμετοχή για να τα προμηθευτούν.

Σε διαθεσιμότητα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Ρέντη, συνελήφθει χθες από αστυνομικούς της διεύθυνσης εσωτερικών υποθέσεων, μετά από καταγγελία Πακιστανού Μετανάστη, πως του αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Ο 16χρονος Hussain al-Jaziri  σκοτώθηκε από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην Αλ-Daih του Μπαχρέιν, ένα χωριό δυτικά της πρωτεύουσας Μανάμα. Οι μάρτυρες είπαν ότι πυροβολήθηκε από κοντινή απόσταση. Εκατοντάδες άνθρωποι διαδηλώνουν σε χωριά σε ολόκληρη τη χώρα, και υπάρχουν αναφορές για ρίψη δακρυγόνων σε διάφορες τοποθεσίες.

Πόλη κοντά στα σύνορα με το Ιράκ κατέλαβαν Σύροι αντάρτες, δεκάδες οι νεκροί

Σήμερα θα οδηγηθεί στο δικαστήριο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ο Νοτιοαφρικάνος Παραολυμπιονίκης ¨Οσκαρ Πιστόριους που σκότωσε τη σύντροφο του   

Γαλλική εταιρεία «βάφτισε» εν γνώσει της κρέας αλόγου σαν βοδινό, το σκάνδαλο εξαπλώνεται

Νεφώσεις, βροχές  με Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους  3 – 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου