Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Παρασκευή 22-2-2013 / 07.30π.μ …… Η εφημερίδα ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ γιορτάζει το 1ο φύλλο της, αύριο στις 10 το βραδυ, στο INTRO ART CAFÉ στην πλατεία Ξυλοκάστρου. Να είμαστε όλοι εκεί. Θα γιορτάσουμε με τις ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΛΟΥΣΗ-φωνητικά, ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ-φωνητικά, ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ-κιθάρα/φωνητικά, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ-πλήκτρα, ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-μπάσο, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ-ντραμς, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ-πιάνο και θα προβληθεί το βίντεο του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, "Μια εφημερίδα γεννιέται". Είσοδος: 6 €……

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η εφημερίδα ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ γιορτάζει το 1ο φύλλο της, αύριο στις  10 το βραδυ, στο INTRO ART CAFÉ στην πλατεία Ξυλοκάστρου. Να είμαστε όλοι εκεί.  Θα γιορτάσουμε με τις ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΧΑΛΟΥΣΗ-φωνητικά, ΣΙΔΕΡΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ-φωνητικά, ΝΙΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ-κιθάρα/φωνητικά, ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΧΑΡΙΣΗΣ-πλήκτρα, ΝΙΚΟΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ-μπάσο, ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΣ-ντραμς, ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ-πιάνο και θα προβληθεί το βίντεο του Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, "Μια εφημερίδα γεννιέται". Είσοδος: 6 €

Αύριο στις 7 το βραδυ στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κιάτου. η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας και η Δημοτική Οργάνωση ΣΥ.ΡΙΖ.Α  Ε.Κ.Μ. Σικυωνίων, διοργανώνουν Ομιλία Συζητηση με θέμα, «Οι Κινητοποιήσεις των Αγροτών, η Πανελλαδική Απεργία και η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ"» θα λάβουν μέρος: ο Ρούντι Ρινάλντι από την εκτελεστική γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, η Ειρήνη Κατσινοπούλου υπεύθυνη του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, ο Δημήτρης Κοδέλας, γεωπόνος, βουλευτής Αργολίδας και ο  Αλέκος Αναγνωστόπουλος, αγρότης.

Σήμερα στις 6μιση το απόγευμα, το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε, συνδιοργανώνουν στην αίθουσα του Επιμελητηρίου στην Κορινθο,  ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ   με θέμα: «Ολοκληρωμένη παρέμβαση για την στήριξη της Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας». Το πρόγραμμα στοχεύει στην τόνωση της απασχόλησης µέσω της δημιουργίας πρόσθετων δυνατοτήτων πρόσβασης στην αγορά εργασίας των απειλούμενων από την ανεργία γυναικών, των ανέργων – αιτούντων εργασία και των ανενεργών γυναικών  ηλικίας 18-64 ετών

Εκδόθηκε η Προκήρυξη του Προγράμματος "Ενίσχυση Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων (ΜΜΕ) στους τομείς Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ" Επιδίωξη του προγράμματος είναι η ενίσχυση των επενδυτικών και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων υπό σύσταση επιχειρήσεων  προκειμένου αυτές  να καταστούν όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικές στο διεθνές περιβάλλον. Η υποβολή προτάσεων θα γίνεται από 25/02/2013 έως 25/04/2013 ηλεκτρονικά στο www.ependyseis.gr και σε έντυπη μορφή για τις επιχειρήσεις του Νομού στο Επιμελητήριο Κορινθίας.
+++++++

Η σφοδρή καταιγίδα που σημειώνεται στην Αττική από τις πρώτες πρωινές ώρες έχει προκαλέσει σοβαρά προβλήματα σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου: πλημμυρισμένοι δρόμοι και υπόγεια κατοικιών, φωτεινοί σηματοδότες εκτός λειτουργίας, αλλά και διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές. Τα φαινόμενα στην Αττική θα εξασθενήσουν τις μεσημβρινές ώρες.

Ρητή διακοίνωση στα Ηνωμένα Έθνη κατέθεσε η Αθήνα απαντώντας στην κίνηση της Τουρκίας να αμφισβητήσει τα όρια της Ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο.

Θα προστατευτούν με κάθε κόστος  οι ξένες επενδύσεις, τονίζει σε συνέντευξη του ο πρωθυπουργός, επισημαίνει ότι σε 10 ήμερες θα εγκριθεί η επένδυση της  Eldorado, σε ορυχείο χρυσού στον Πέραμα Θράκης.

Φορολογικά κίνητρα για στρατηγικές επενδύσεις προσφέρει το νέο αναπτυξιακό σχέδιο το οποίο κατατέθηκε στη Βουλή. Παράλληλα ορίζει το πλαίσιο για την ανάπλαση του Αττικού παράκτιου μετώπου, από το Φάληρο μέχρι το Σούνιο με την ίδρυση εταιρείας ειδικού σκοπού.

Σχέδιο για τη διευκόλυνση δανειοληπτών επεξεργάζεται η κυβέρνηση και η τρόικα.

Πού πήγαν τα χρήματα της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, ρωτά η Αντιπολίτευση, διαψεύδει ο Κικίλιας τα περί σημειώματος

Στα 24 εκατομμύρια ευρώ ανήλθαν οι παράνομες συντάξεις του Δημοσίου, διακοπή 2.368 συντάξεων

Κάθαρση της αστυνομίας από τη Χρυσή Αυγή ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσιάζοντας τις πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ κατά της ρατσιστικής βίας.

Επίθεση με βόμβες μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων, προκλήθηκαν υλικές ζημιές

Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επειδή πυροβόλησε αδέσποτο σκυλί, καταδίκη 71χρονου στο Ηράκλειο

Νέα διάσταση στην υπόθεση της ιστορικής παραίτησης του ποντίφικα δίνει η ιταλική La Repubblica, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές. Σύμφωνα με αυτές, ο Βενέδικτος αποφάσισε να παραιτηθεί ύστερα από τη διενέργεια εσωτερικής έρευνας που τον πληροφόρησε για τις διαστάσεις των σεξουαλικών και οικονομικών σκανδάλων στο Βατικανό.

Η ουγγρική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα κατά της κεντρικής τράπεζας της χώρας, μετά τις καταγγελίες ότι πρόδιδε πληροφορίες για τις τράπεζες στο ΔΝΤ.

Τρομοκρατική επίθεση χαρακτήρισε η Ινδική αστυνομία τις εκρήξεις βομβών με 18 νεκρούς στην πόλη Χαιντεραμπάτ.

Περισσότερα βήματα προς την κατασκευή πυρηνικών όπλων –στόχο που φοβάται η Δύση και αρνείται το Ιράν– πραγματοποιεί η Τεχεράνη.

Βουλευτικές εκλογές τον Απρίλιο αποφάσισε ο πρόεδρος της Αιγύπτου, με νέο εκλογικό νόμο η αναμέτρηση

Νεφώσεις, τοπικές βροχές με Νοτιοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους 4 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου