Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Παρασκευή 14-12-2012/ 07.30 π.μ…. Τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η δημοτική αρχή σημαντικά ζητήματα του τόπου, καταγγέλλει η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ" Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και αναφέρει μεταξύ άλλων, σχετικά με την αύξηση των τελών καταστημάτων μόνο στην πλατεία Ξυλοκάστρου. «Σε ένα τέτοιο σημαντικό θέμα λοιπόν, η δημοτική αρχή δεν μας είχε δώσει καμία εισήγηση! Δεν είχαμε κανένα στοιχείο, ούτε για τις νέες προτάσεις της, ούτε για τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ούτε για τα ποσά που εισπράττονται, ούτε τίποτα.» «Εννοείται" ότι δεν είχε ενημερώσει και δεν είχε διαβουλευτεί το θέμα ούτε με τους άμεσα ενδιαφερόμενους συλλόγους των επαγγελματιών του δήμου.» «Άλλο ένα παράδειγμα αντι-αυτοδιοικητικής συμπεριφοράς. Άλλο ένα δείγμα της αντίληψής τους περί δημοκρατίας. Άλλο ένα δήγμα γεμάτο δηλητήριο στο κορμί της δοκιμαζόμενης τοπικής κοινωνίας»….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο χειρίζεται η δημοτική αρχή σημαντικά ζητήματα του τόπου, καταγγέλλει η "ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ"  Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και αναφέρει μεταξύ άλλων, σχετικά με την αύξηση των τελών καταστημάτων μόνο στην πλατεία Ξυλοκάστρου. «Σε ένα τέτοιο σημαντικό θέμα λοιπόν, η δημοτική αρχή δεν μας είχε δώσει καμία εισήγηση! Δεν είχαμε κανένα στοιχείο, ούτε για τις νέες προτάσεις της, ούτε για τα μέχρι σήμερα δεδομένα, ούτε για τα ποσά που εισπράττονται, ούτε τίποτα.» «Εννοείται" ότι δεν είχε ενημερώσει και δεν είχε διαβουλευτεί το θέμα ούτε με τους άμεσα ενδιαφερόμενους συλλόγους των επαγγελματιών του δήμου.» «Άλλο ένα παράδειγμα αντι-αυτοδιοικητικής συμπεριφοράς. Άλλο ένα δείγμα της αντίληψής τους περί δημοκρατίας. Άλλο ένα δήγμα γεμάτο δηλητήριο στο κορμί της δοκιμαζόμενης τοπικής κοινωνίας»
 
Επιστολή διαμαρτυρίας, προς τον   Υπουργό Δημόσιας Τάξης   κ. Νικόλαο Δένδια, για τη φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου. απέστειλε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης Αντώνης Κλαδούχος, όπου αναφέρει μεταξύ άλλων  "Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης διαμαρτύρεται έντονα για τη φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου. Ήδη από το 2011 έχει καταργηθεί ο Αστυν. Σταθμός Δερβενίου που είχε την αρμοδιότητα και ευθύνη για τον πρώην Δήμο Ευρωστίνης, με αποτέλεσμα η περιοχή να παραμένει εντελώς απροστάτευτη, αφύλακτη και να έχουν αυξηθεί τα κρούσματα κλοπών, ανθρωποκτονιών, παραβατικών και παράνομων συμπεριφορών. Σας παρακαλούμε θερμά, σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο μας και το σύνολο των συμπολιτών μας, να αναλογιστείτε τις συνέπειες μιας τέτοιας (φημολογούμενης) ενέργειας και να αποφασίσετε την διατήρηση – συνέχιση της λειτουργίας του Αστυνομικού τμήματος Ξυλοκάστρου¨".

Τον νέο αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο αντιστράτηγο επισκέφθηκαν  ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Αντ. Κλαδούχος και η επιτροπή του Δημοτικού Συμβουλίου αποτελούμενη από τους Α. Ζάρρο, Γ. Μετεβελή και Ν. Κεκερή. Στη συζήτηση – ενημέρωση και διεκδίκηση της συνέχισης της λειτουργίας του πυροσβεστικού κλιμακίου Ευρωστίνης, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το κλίμα ήταν θετικό.

Σήμερα στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό  Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο. Το "Παιδικό Θέατρο Πολυθέαμα" και ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σας προσκαλούν σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με θεατρικά σκετς, ταχυδακτυλουργό και καραγκιόζη που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. "Μια χαρούμενη παρέα": πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό μιούζικαλ γεμάτο κέφι, γέλιο και τραγούδι για παιδιά από 2 έως 102 ετών.. Είσοδος  5 ευρώ (Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ).

Ο Μουσικός και Μορφωτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου «Ο ΑΥΛΟΣ» διοργανώνει αύριο στις 7.00 μ.μ. στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» μουσική εκδήλωση με θέμα : «Τα παιδιά μας ταξιδεύουν με τις νότες στην ελπίδα» με πρωταγωνιστή την παιδική χορωδία του,  που διευθύνει η καθηγήτρια μουσικής κ. Κατερίνα Γκρέστα.

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Δερβενίου. το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Δερβενίου σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», διοργανώνει  Χριστουγεννιάτικη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με θέμα «Χριστούγεννα στη Μικρασία», με αφορμή τα 90 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar  που θα πραγματοποιηθούν  στο κέντρο της Κορίνθου επί της οδού Πυλαρινού & Εθνικής Αντιστάσεως  και στον κεντρικό πεζόδρομο του Κιάτου επί της οδού Κλεισθένους 37 (έναντι ΟΤΕ)   από αύριο  έως   και τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου καθημερινά 10:00-21:00 Ενισχύστε και εσείς το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, φέτος τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας τα Δώρα για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας! Τα παιδιά περιμένουν από σας !  Από  μας ! Απ’ όλους μας !!!

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις για την σεζόν 2012 -2013  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η παράσταση του GIUSEPPE  VERDI:  ΑΪΝΤΑ θα μεταδοθεί αύριο  στις 19:55

Στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου λειτουργεί το καθιερωμένο  χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ανοικτά όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου 10 με 12 το πρωι  και 4 με 7 το απόγευμα την  Δευτέρα και την Παρασκευή. Τα έσοδα θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επισκεφτείτε το Παζάρι.
+++++++

Επιστροφή φόρου 2100 ευρώ για μισθωτούς και συνταξιούχους με εισόδημα έως 21000, προβλέπει μεταξύ άλλων το φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε  στη Βουλή 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την εκταμίευση της δόσης του Ιανουαρίου η ψήφιση του φορολογικού, τόνισε από τις Βρυξέλες ο Επίτροπος Όλι Ρέν, στο ίδιο μήκος κύματος οι δηλώσεις Στουρνάρα 

Τους επόμενους μήνες το κράτος θα ξεχρεώσει όσα χρεωστάει στους πολίτες, τόνισε από τις Βρυξέλες ο πρωθυπουργός μετά την απόφαση του Γιούρωγκρουπ για την εκταμίευση της δόσης.

«Η προσπάθεια του Πρωθυπουργού να παρουσιάσει για άλλη μια φορά τον εαυτό του και την κυβέρνηση του ως «σωτήρες», πέφτει στο κενό και δεν πείθει κανέναν», αναφέρει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά  «Η «τεχνητή δόση αισιοδοξίας» δεν μπορεί να κρύψει την πραγματικότητα που βιώνει η πλειοψηφία της κοινωνίας από την ακραία μνημονιακή πολιτική της λιτότητας, που μειώνει τα εισοδήματα, αυξάνει την ανεργία, επιτείνει την ύφεση και καταστρέφει τις προοπτικές της χώρας για βιώσιμη και δίκαιη ανάπτυξη.»

Επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε το ΚΚΕ και αναφέρει "Οι θριαμβολογίες του πρωθυπουργού, με αφορμή την απόφαση του Γιούρογκρουπ, αποτελούν μνημείο θράσους και πρόκλησης σε βάρος του λαού. Η εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα είναι σε όφελος του κεφαλαίου, στη στήριξη του οποίου κατευθύνονται και τα χρήματα της δόσης και όχι του λαού. Ο ελληνικός λαός πληρώνει με τεράστιες θυσίες τα χρέη, τα ελλείμματα και τα δάνεια που δεν δημιούργησε αυτός, την ίδια στιγμή που στο Γιούρογκρουπ ανήγγειλαν και νέα αντιλαϊκά μέτρα".

Προβάδισμα στον ΣΥΡΙΖΑ με 30,5% έναντι 26% της ΝΔ δίνει το Βαρόμετρο Δεκεμβρίου της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την Καθημερινή.

Η απάντηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων είναι ο ανένδοτος αγώνας, είπε ο Πάνος Καμμένος, δεν έχουμε ούτε χρηματοδότες ούτε αφεντικά, ξεκαθάρισε, «Παραμένουμε συμπαγείς»

Σήμερα καταβάλλεται το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων  στους συνταξιούχους πλην του ΝΑΤ. Λήγει σήμερα η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΟΓΑ

Λόγους δημοσίου συμφέροντος θα επικαλεστεί το Δημόσιο για το «χαράτσι» μέσω ΔΕΗ, ενώπιον του Αρείου Πάγου

Υπέρ της προαιρετικής λειτουργίας των καταστημάτων τις Κυριακές τάσσονται οι Ξενοδόχοι της Αθήνας.

Έφεση κατά της πρόσφατης αθώωσης του επιχειρηματία Αντώνη Γκλού, άσκησε η εισαγγελία

Η Μέρκελ καλεί στην κάλπη τον Μόντι, «αποκηρύσσει» τον Μπερλουσκόνι το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, ίλιγγος στην ΕΕ μπροστά στον Καβαλιέρε

Με απώλεια των 2Α απειλεί την Βρετανία ο οίκος αξιολόγησης Standard and Poors

Τέσσερις υπάλληλοι της Deutsche Bank υπό κράτηση μετά από έρευνα για απάτες, μεγάλη επιχείρηση των Αρχών

«Το συριακό καθεστώς καταρρέει» λέει ο γγ του ΝΑΤΟ, καταγγέλλοντας χρήση πυραύλων Scud, διαψεύδει η Δαμασκός

Λίβυος αντικαθεστωτικός θα αποζημιωθεί από τη Βρετανία για τη απαγωγή του, καθοριστικός ο ρόλος της MI6

Νεφώσεις  με Ανατολικούς,  Βορειοανατολικούς ανέμους 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου