Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τρίτη 11-12-2012/ 07.30 π.μ…. Καμία αύξηση στα τέλη στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για το 2013, μικρές αυξομειώσεις σε χρήση πεζοδρομίων και παραλίας από καταστήματα, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου. Παρόν ψήφισε η μείζων μειοψηφία σε όλα τα θέματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν προτάχθηκε στη συζήτηση το θέμα που αφορούσε τα Τοπικά Διαμερίσματα…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Καμία αύξηση στα τέλη στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για το 2013, μικρές αυξομειώσεις σε χρήση πεζοδρομίων και παραλίας από καταστήματα, αποφασίστηκε μεταξύ άλλων στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου. Παρόν ψήφισε η μείζων μειοψηφία σε όλα τα θέματα σε ένδειξη διαμαρτυρίας γιατί δεν προτάχθηκε στη συζήτηση το θέμα που αφορούσε τα Τοπικά Διαμερίσματα.

Άλλαξε ο αριθμός   τηλεφώνου του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου,  μετά την ενεργοποίηση της τηλεφωνίας μέσω του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Ο νέος  αριθμός είναι ο 2743 3 6 0000.

Μετά την Κυριακάτικη επιτυχή αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και αύριο από τις 4 το απόγευμα.  Μη λείψει κανείς

Σημερα στις 11,30 το πρωι στο Εργατικό Κέντρο Κορινθου, η "Επιτροπή για την προστασία και την ανάδειξη της σιδηροδρομικής υποδομής της Κορινθίας" θα δώσει συνέντευξη τύπου σχετικώς με τα έργα του Δήμου στον παλιό σιδηροδρομικό σταθμό της Κορίνθου.

Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει την Πέμπτη στις  6  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό  Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο. Το "Παιδικό Θέατρο Πολυθέαμα" και ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σας προσκαλούν σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με θεατρικά σκετς, ταχυδακτυλουργό και καραγκιόζη που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. "Μια χαρούμενη παρέα": πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό μιούζικαλ γεμάτο κέφι, γέλιο και τραγούδι για παιδιά από 2 έως 102 ετών.. Είσοδος  5 ευρώ (Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ).

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar  που θα πραγματοποιηθούν  στο κέντρο της Κορίνθου επί της οδού Πυλαρινού & Εθνικής Αντιστάσεως  και στον κεντρικό πεζόδρομο του Κιάτου επί της οδού Κλεισθένους 37 (έναντι ΟΤΕ)   από Σάββατο 15 έως   και Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου καθημερινά 10:00-21:00 Ενισχύστε και εσείς το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, φέτος τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας τα Δώρα για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας! Τα παιδιά περιμένουν από σας !  Από  μας ! Απ’ όλους μας !!!

Στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου λειτουργεί το καθιερωμένο  χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ανοικτά όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου 10 με 12 το πρωι  και 4 με 7 το απόγευμα την  Δευτέρα και την Παρασκευή. Τα έσοδα θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επισκεφτείτε το Παζάρι.
+++++++

Την απειλή της κοινωνικής συνοχής από την ανεργία τόσο στην Ελλάδα οσο και στην Ευρώπη, επεσήμανε ο Αντώνης Σαμαράς, στο δείπνο της Σουηδικής Ακαδημίας, μετά την τελετή απονομής του Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η κρίση στη ζώνη του ευρώ ξεπεράστηκε, είναι ώρα να επικεντρωθούμε στην ανάπτυξη, τόνισε από το Όσλο ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ . Ωστόσο, σε μια έμμεση απάντηση, η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, δεν φάνηκε να συμμερίζεται την αισιοδοξία του Γάλλου προέδρου λέγοντας ότι δεν πρέπει ακόμη να αρθεί ο συναγερμός.

Στη σκιά των καταιγιστικών πολιτικών εξελίξεων και της «μαύρης» Δευτέρας στο χρηματιστήριο του Μιλάνου, ο Μάριο Μόντι επιχείρησε να καθησυχάσει κοινοτικούς εταίρους και αγορές ότι η χώρα δεν κινδυνεύει με πολιτικό κενό, βεβαιώνοντας ότι όποιος κερδίσει τις εκλογές θα τηρήσει τις δεσμεύσεις έναντι της ΕΕ

Κατέρρευσε η κυβέρνηση της Μάλτας, βουλευτής καταψήφισε τον προϋπολογισμό, πρόωρες εκλογές ως τον Μάρτιο

Παράταση έως το μεσημέρι δόθηκε στην επαναγορά Ελληνικών ομολόγων. Τηλεδιάσκεψη για το θέμα θα έχουν το απόγευμα οι υπουργοί οικονομικών της Ευρωζώνης.

Κατατίθεται  εντός της ημέρας στη Βουλή προς ψήφιση το φορολογικό νομοσχέδιο

Λήγει 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για την απογραφή των συνταξιούχων του ΟΑΕΕ, υποχρεωτική για τη λήψη της σύνταξης

Στην ανάκληση συντάξεων όσων έχουν υπερβεί το όριο πλασματικών χρόνων προχωρά το ΙΚΑ, όρος η επιστροφή των συντάξεων

Απεργούν σήμερα οι φαρμακοποιοί, απελευθέρωση ωραρίου προωθεί το υπουργείο, σκληραίνει η κόντρα

3ωρες στάσεις εργασίας έχουν κηρύξει οι ομοσπονδίες Δασκάλων και Καθηγητών σημερα.

Ανοικτά όλες τις Κυριακές του έτους τα καταστήματα έως 250τμ, επτά Κυριακές για τα υπόλοιπα, αντιδρούν έμποροι και βιοτέχνες.

Συνέχεια στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ ενάντια στη διαθεσιμότητα, κλιμακώνονται οι αντιδράσεις

Τον επικεφαλής του συνασπισμού της συριακής αντιπολίτευσης συνάντησαν οι ΥΠΕΞ της ΕΕ, τέσσερις διπλωμάτες απελαύνει η Γερμανία

Τις ΗΠΑ επισκέπτεται εντός του 2013 ο ισλαμιστής Αιγύπτιος πρόεδρος, για πρώτη φορά από την εκλογή του

Με εξωδικαστικό συμβιβασμό έκλεισε η αγωγή της καμαριέρας κατά του Στρος-Καν, «εμπιστευτικοί οι όροι»

1-0 ηττήθηκε η ΑΕΚ από τον Πανθρακικό στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 14ης αγωνιστικής.

Προβλήματα στην ορεινή Κορινθία από τις χιονοπτώσεις, απαραίτητες οι αλυσίδες σε πολλά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου. Νεφώσεις, τοπικές βροχές με πτώση της θερμοκρασίας και  ισχυρους Νότιους, Δυτικούς ανέμους  4 - 7   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου