Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Πέμπτη 13-12-2012/ 07.30 π.μ…. Την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε, για την έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης σύμφωνα με την οποία θα προωθηθεί η ένταξη του έργου: «Ζήρεια – Ορειβατικός και Οικοτουριστικός προορισμός» έκανε δεκτή και υπερψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου. Αναλυτικά, η πρόταση προβλέπει παρεμβάσεις συντήρησης, αισθητικής και ενεργειακής αναβάθμισης και επέκτασης των δύο υφιστάμενων ορειβατικών καταφυγίων στο όρος Ζήρεια, την ανάδειξη και σήμανση ορειβατικών και περιηγητικών μονοπατιών στην ευρύτερη περιοχή, την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού λειτουργίας, ενώ θα υλοποιηθούν και δράσεις προβολής και προώθησης της περιοχής…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε, για την έγκριση Προγραμματικής Σύμβασης σύμφωνα με την οποία θα προωθηθεί η ένταξη του έργου: «Ζήρεια – Ορειβατικός και Οικοτουριστικός προορισμός» έκανε δεκτή και υπερψήφισε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου κατά συνεδρίαση της 10ης Δεκεμβρίου. Αναλυτικά, η πρόταση προβλέπει παρεμβάσεις συντήρησης, αισθητικής και ενεργειακής αναβάθμισης και επέκτασης των δύο υφιστάμενων ορειβατικών καταφυγίων στο όρος Ζήρεια, την ανάδειξη και σήμανση ορειβατικών και περιηγητικών μονοπατιών στην ευρύτερη περιοχή, την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού λειτουργίας, ενώ θα υλοποιηθούν και δράσεις προβολής και προώθησης της περιοχής.

Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  6  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Άλλαξε ο αριθμός   τηλεφώνου του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου,  μετά την ενεργοποίηση της τηλεφωνίας μέσω του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Ο νέος  αριθμός είναι ο 2743 3 6 0000.

Αύριο στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό  Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο. Το "Παιδικό Θέατρο Πολυθέαμα" και ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σας προσκαλούν σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με θεατρικά σκετς, ταχυδακτυλουργό και καραγκιόζη που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. "Μια χαρούμενη παρέα": πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό μιούζικαλ γεμάτο κέφι, γέλιο και τραγούδι για παιδιά από 2 έως 102 ετών.. Είσοδος  5 ευρώ (Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ).

Την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου Δερβενίου. το Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας Δερβενίου σε συνεργασία με τη χορευτική ομάδα «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ», διοργανώνει  Χριστουγεννιάτικη Μουσικοχορευτική Εκδήλωση με θέμα «Χριστούγεννα στη Μικρασία», με αφορμή τα 90 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) καλεί τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να απασχοληθούν ως Ιδιώτες Συνεργάτες σε διενεργούμενες από την ΕΛΣΤΑΤ στατιστικές εργασίες να υποβάλλουν Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση, ώστε να εγγραφούν στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών Ιανουαρίου-Αυγούστου 2013. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν μόνο ιδιώτες και ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι οποίοι πρέπει να είναι τουλάχιστον απόφοιτοι Λυκείου ή εξατάξιου Γυμνασίου, ηλικίας από 21 έως 69 ετών. Οι Αιτήσεις-Υπεύθυνες Δηλώσεις για την εγγραφή στο Μητρώο Ιδιωτών Συνεργατών θα υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους μέχρι και 15.12.2012 μόνο ηλεκτρονικά, στην Ιστοσελίδα της ΕΛΣΤΑΤ, στην διεύθυνση :www.statistics.gr στην ένδειξη <<Ιδιώτες Συνεργάτες ΕΛΣΤΑΤ>>.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar  που θα πραγματοποιηθούν  στο κέντρο της Κορίνθου επί της οδού Πυλαρινού & Εθνικής Αντιστάσεως  και στον κεντρικό πεζόδρομο του Κιάτου επί της οδού Κλεισθένους 37 (έναντι ΟΤΕ)   από Σάββατο 15 έως   και Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου καθημερινά 10:00-21:00 Ενισχύστε και εσείς το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, φέτος τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας τα Δώρα για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας! Τα παιδιά περιμένουν από σας !  Από  μας ! Απ’ όλους μας !!!

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σε συνεργασία με τον Όμιλο ANTENNA συνεχίζουν τις φαντασμαγορικές παραστάσεις για την σεζόν 2012 -2013  που μεταδίδονται ζωντανά  από τη METROPOLITAN OPERA ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ στο «Αλεξάνδρειο» Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η παράσταση του GIUSEPPE  VERDI:  ΑΪΝΤΑ θα μεταδοθεί ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ  στις 19:55

Στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου λειτουργεί το καθιερωμένο  χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ανοικτά όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου 10 με 12 το πρωι  και 4 με 7 το απόγευμα την  Δευτέρα και την Παρασκευή. Τα έσοδα θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επισκεφτείτε το Παζάρι.
+++++++

Την εκταμίευση της δόσης προς την Ελλάδα αποφασίζει σήμερα το Γιούρωγκρουπ, ο Γιάννης Στουρνάρας θα παρουσιάσει τις βασικές αρχές του φορολογικού νομοσχεδίου που θα κατατεθεί αύριο στο Κοινοβούλιο.

Εγκρίθηκε από το Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων η διαδικασία για την αξιοποίηση 28 ακινήτων του δημοσίου με την μέθοδο της πώλησης και επανεκμίσθωσης.

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, θα επισκεφθεί σήμερα, ημέρα μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στις 10:30 πμ τα Καλάβρυτα, προκειμένου να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις μνήμης της μαρτυρικής πόλης και να καταθέσει στεφάνι στον τόπο θυσίας. 

Γενικευμένη απαισιοδοξία και κρίση εμπιστοσύνης καταγράφει δημοσκόπηση. Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ

Στα χέρια του ΣΔΟΕ λίστες με Έλληνες καταθέτες σε Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, διαβιβάστηκαν προς αξιοποίηση

Στοιχεία για ελληνικές θαλαμηγούς θα δώσει η Ολλανδία στην Ελλάδα, «Ζωτικής σημασίας πληροφορίες»

Δεσμεύεται με τη διαδικασία της συντηρητικής κατάσχεσης η κινητή και ακίνητη περιουσία του επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη μετά από προσφυγή των μετόχων της Proton Bank

Σε 48ωρη απεργία σήμερα και αύριο  προχωρά η ΠΟΕ-ΟΤΑ, που αντιδρά στο μέτρο της διαθεσιμότητας, κλιμακώνει τις κινητοποιήσεις

Αναστέλλει σήμερα και αύριο τη λειτουργία του το ΤΕΙ της Αθήνας. Κλειστά την Δευτέρα και την Τρίτη τα Φαρμακεία.

Σε ισχύ από σήμερα  το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, ανοιχτά δύο Κυριακές

Θύελλα αντιδράσεων για τις αυξήσεις στα τιμολόγια ρεύματος που ζητά η ΔΕΗ, βολές από τα κόμματα

«Το ηλεκτρικό ρεύμα είναι δημόσιο αγαθό και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το μετατρέψει σε «είδος πολυτελείας», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με τα τιμολόγια της ΔΕΗ και το χαράτσι.

«Κάνω πίσω» με τον Μόντι υποψήφιο όλης της κεντροδεξιάς, λέει τώρα ο Μπερλουσκόνι, η πρόκληση του Καβαλιέρε

Επίθεση στο υπουργείο Εσωτερικών στη Δαμασκό ενώ μαίνονται οι μάχες, έδαφος κερδίζει η αντιπολίτευση

Καταδικάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας πυραυλική δοκιμή-πρόκληση της Βόρειας Κορέας, ανησυχία και προειδοποιήσεις

Στην αντιπολίτευση χρεώνει ο Μπερίσα ότι η Αλβανία έχασε το «εισιτήριο» για την ΕΕ, στο στόχαστρο ο Αντί Ράμα

"Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, μετά την πολύωρη εγχείριση για την αντιμετώπιση του καρκίνου στην οποία υποβλήθηκε, σε νοσοκομείο της Αβάνας στην Κούβα."

Τοπικές νεφώσεις  με Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς ανέμους  3 - 4   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου