Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Τετάρτη 12-12-2012/ 07.30 π.μ…. Συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 11 το πρωί αιρετοί από όλη τη χώρα με αίτημα την άρση όλων των ρυθμίσεων «που βάλλουν κατά της συνταγματικά κατοχυρωμένης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής και εκπροσώπους της κυβέρνησης, προκειμένου να κοινοποιηθούν οι θέσεις της Αυτοδιοίκησης…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Συγκέντρωση στο Σύνταγμα θα πραγματοποιήσουν σήμερα στις 11 το πρωί αιρετοί από όλη τη χώρα με αίτημα την άρση όλων των ρυθμίσεων «που βάλλουν κατά της συνταγματικά κατοχυρωμένης διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης». Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης αντιπροσωπεία της ΚΕΔΕ θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής και εκπροσώπους της κυβέρνησης, προκειμένου να κοινοποιηθούν οι θέσεις της Αυτοδιοίκησης.

Μετά την Κυριακάτικη επιτυχή αιμοδοσία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και σήμερα από τις 4 το απόγευμα.  Μη λείψει κανείς

Άλλαξε ο αριθμός   τηλεφώνου του Κέντρου Υγείας Ξυλοκάστρου,  μετά την ενεργοποίηση της τηλεφωνίας μέσω του δικτύου ΣΥΖΕΥΞΙΣ. Ο νέος  αριθμός είναι ο 2743 3 6 0000.

Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  6  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Την Παρασκευή στις 6 το απόγευμα  στο κλειστό  Θέατρο "Άγγελος Σικελιανός" στο Ξυλόκαστρο. Το "Παιδικό Θέατρο Πολυθέαμα" και ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης σας προσκαλούν σε ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με θεατρικά σκετς, ταχυδακτυλουργό και καραγκιόζη που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους. "Μια χαρούμενη παρέα": πρόκειται για ένα ξεκαρδιστικό μιούζικαλ γεμάτο κέφι, γέλιο και τραγούδι για παιδιά από 2 έως 102 ετών.. Είσοδος  5 ευρώ (Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ).

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στα Χριστουγεννιάτικα Bazaar  που θα πραγματοποιηθούν  στο κέντρο της Κορίνθου επί της οδού Πυλαρινού & Εθνικής Αντιστάσεως  και στον κεντρικό πεζόδρομο του Κιάτου επί της οδού Κλεισθένους 37 (έναντι ΟΤΕ)   από Σάββατο 15 έως   και Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου καθημερινά 10:00-21:00 Ενισχύστε και εσείς το έργο του Χαμόγελου του Παιδιού, φέτος τα Χριστούγεννα, αγοράζοντας τα Δώρα για εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας! Τα παιδιά περιμένουν από σας !  Από  μας ! Απ’ όλους μας !!!

Στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου λειτουργεί το καθιερωμένο  χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κ.Α.Π.Η. Ανοικτά όλες τις εργάσιμες μέρες του Δεκεμβρίου 10 με 12 το πρωι  και 4 με 7 το απόγευμα την  Δευτέρα και την Παρασκευή. Τα έσοδα θα διατεθούν σε Φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επισκεφτείτε το Παζάρι.
+++++++

«Αυτό που προέχει είναι να τους διώξουμε με τη μορφή του κατεπείγοντος, αυτή την κυβέρνηση που έχει ρίξει τον κόσμο στη φτώχεια και τη δυστυχία» δήλωσε ο κ. Τσίπρας μιλώντας στην Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ χαρακτήρισε ως «κόλπο» της κυβέρνησης τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για προώθηση της απλής αναλογικής ως εκλογικό σύστημα. «Τους έπιασε ξαφνικά ο πόνος για την απλή αναλογική. Τους προκαλούμε να την φέρουν αύριο το πρωί. Με τερτίπια και με κόλπα δεν ανακόπτεται η μεγάλη νίκη του λαού μας που έρχεται»

Στη Βουλή  το νομοσχέδιο που προβλέπει καταργήσεις, συγχωνεύσεις Φορέων και Νομικών Προσώπων, του στενού και ευρύτερου Δημόσιου τομέα. 

Λουκέτα σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες βάζει σήμερα η ΠΟΕ-ΟΤΑ, συγκέντρωση στις 11 και μισή στην πλατεία Καραϊσκάκη και πορεία στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Την Παρασκευή θα κατατεθεί τελικά στη Βουλή το φορολογικό νομοσχέδιο

31.8 δισεκ. ευρώ συγκεντρώθηκαν από την επαναγορά των Ελληνικών ομολόγων. Για μια τεχνικά επιτυχημένη διαδικασία, έκαναν λόγο κύκλοι του υπουργείου οικονομικών, μετά την τηλεδιάσκεψη του Γιούρωγκρουπ

Μεσοσταθμικές  αυξήσεις από 14.5 έως 48.7% στο οικιακό τιμολόγιο προτείνει η ΔΕΗ στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για το 2013.

Δεν τίθεται θέμα αυξήσεων στα τιμολόγια τις ΕΥΔΑΠ, δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός Κωστής Χατζηδάκης. 

«Η απαράδεκτη παρέμβαση του κ. Στουρνάρα στο θέμα της είσπραξης του ‘χαρατσιού’ από τη ΔΕΗ αποδεικνύει ότι η μνημονιακή συγκυβέρνηση δεν  σταματά πουθενά» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ «Ούτε σε δικαστικές αποφάσεις, ούτε σε νόμους. Θα επιχειρήσει να τα ‘κάνει όλα’, προκειμένου να εξοντώσει οικονομικά τον κόσμο της εργασίας ώστε να τον ρίξει εξαθλιωμένο στα δίχτυα της άγριας εκμετάλλευσης και του μαύρου εργασιακού μεσαίωνα. Απέναντί του, όμως, θα βρει το κίνημα των πολιτών που θα επιβάλλει την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων και την κατάργηση όλων των αντισυνταγματικών, άδικων και βάρβαρων χαρατσιών» καταλήγει το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αιχμές Καμένου κατά όσων επιχείρησαν σύμφωνα με τον ίδιο να δημιουργήσουν παραμάγαζα στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Την παρέμβαση του πρωθυπουργού και των κυβερνητικών εταίρων, ώστε να λυθεί οριστικά το πρόβλημα για την αποπληρωμή των χρεών του ΕΟΠΥΥ προς τον κλάδο τους, ζητούν οι Φαρμακοποιοί.

Κολατσιό για παιδιά που υποσιτίζονται θα καλύψουν δάσκαλοι από Ελλάδα και Κύπρο, έξαρση των δραματικών φαινομένων

Με καινούργιο μηχανογραφικό θα δώσουν Πανελλαδικές οι μαθητές της Γ' Λυκείου, συγχωνεύσεις και καταργήσεις σχολών

Σε πλήρη απελευθέρωση των διδάκτρων στα ιδιωτικά σχολεία, αναμένεται να προχωρήσει η κυβέρνηση, μέχρι το τέλος του χρόνου

Πρώτα η ονομασία, μετά το ενταξιακό της ΠΓΔΜ, λέει το Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ε.Ε, ρητή αναφορά σε επίλυση

Με κομμένη την ανάσα αναμένει η ιταλική σκηνή πιθανή υποψηφιότητα Μόντι, το δεκαήμερο της αγωνίας

Δικαιοσύνη δύο ταχυτήτων, «για φτωχούς και πλούσιους», στην Ισπανία, δικαστές και δικηγόροι καταγγέλλουν

Σε περίπου 200 ανέρχονται αυτοί που σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν από την επίθεση που σημειώθηκε σε ένα συριακό χωριό αλαουϊτών, τη θρησκευτική μειονότητα στην οποία ανήκει ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, σύμφωνα με ακτιβιστές.

Ένας Τούρκος αστυνομικός νεκρός σε επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, αναζητείται ένας από τους δράστες

Πορείες υπέρ και κατά του προέδρου Μόρσι στο Κάιρο, ενταση εν όψει δημοψηφίσματος

Επιτυχής χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς του νοσοκομείου στην Κούβα, η λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, μετά την επανεμφάνιση καρκίνου.

Βαλλιστικό πύραυλο εκτόξευσε η Βόρεια Κορέα, αψηφώντας την απαγόρευση των Ηνωμένων Εθνών,  Πεκίνο και Τόκιο καταδίκασαν την εκτόξευση. Έκτακτη σύγκληση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, σήμερα στις 19:00 ώρα Ελλάδος, ύστερα από αίτημα του Τόκιο και των ΗΠΑ

3 νεκροί και ένας τραυματίας από πυρά ενόπλου σε εμπορικό κέντρο σε προάστιο του Όρεγκον των ΗΠΑ, μεταξυ των νεκρών και ο δράστης.

Τοπικές νεφώσεις  με Δυτικούς ανέμους  5 - 6   μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου