Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Τρίτη 7-6-2011 / 07.30 π.μ …… Μετά την Κυριακάτικη επιτυχημένη συγκέντρωση «Αγανακτισμένων» και στο Ξυλόκαστρο, το Ραντεβού στην πλατεία Αγίου Βλασίου ανανεώθηκε για την Προσεχή Κυριακή στις 7 το απόγευμα. Να είμαστε και αυτή τη φορά όλοι εκεί, πιο πολλοί και πιο δυνατοί γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ…..



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το
πρωί με 12 το μεσημέρι.

Μετά την Κυριακάτικη  επιτυχημένη συγκέντρωση «Αγανακτισμένων» και στο Ξυλόκαστρο, το Ραντεβού στην πλατεία Αγίου Βλασίου ανανεώθηκε για την Προσεχή Κυριακή στις 7 το απόγευμα. Να είμαστε και αυτή τη φορά όλοι εκεί, πιο πολλοί και πιο δυνατοί γιατί ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

Συνεχίζονται καθημερινά οι συγκεντρώσεις στο Σύνταγμα και σε άλλες πόλεις και θα κορυφωθούν για μια ακόμη φορά, την Κυριακή

Την Κυριακή από τις 9 το πρωί ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ξυλοκάστρου, διοργανώνει Εθελουσία Αιμοδοσία στα Γραφεία του, επί της Αγίου Βλασίου 20. Η αιμοδοσία θα επαναληφθεί και την Τετάρτη 15 Ιουνίου  από τις 4 το απόγευμα  Μη λείψει κανείς

Ο Πολιτιστικός σύλλογος "ΑΠΑΝΩ ΓΙΑΛΟΣ" οργανώνει αφιέρωμα στο ρεμπέτικο και δημοτικό τραγούδι με τη γνωστή τραγουδίστρια ΜΑΡΙΩ  και τη ρεμπέτισσα ΠΑΝΩΡΑΙΑ, το Σάββατο στο εξοχικό κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ στην Ευρωστίνη (Ζάχολη), πληροφορίες τηλ. 6936 44 78 00 και 6977 61 35 575

Το ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου διοργανώνει 3ήμερη εκδρομή στην ΑΝΔΡΟ από 27 έως 29  Ιουνίου, τιμή εκδρομής  160 €, πληροφορίες,  δηλώσεις συμμετοχής, τηλ  2743 0 28 235  Δευτέρα -Παρασκευή  8 με 2μιση το πρωί και τα απογεύματα 4 με 7μιση, Δευτέρα και Πέμπτη.

Ο Προοδευτικός σύλλογος Συκιάς «Άγγελος Σικελιανός» και η τοπική κοινότητα, σε συνεργασία με την +τοπία, ομάδα πολιτισμού της Συμπολιτείας, διοργανώνουν Έκθεση Καλλιτεχνικής Δημιουργίας με θέμα τη Συκιά Κορινθίας. Προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να προσκομίσει κάποιο εικαστικό έργο του, πίνακα, φωτογραφία, κολλάζ, γλυπτό ή όποια άλλη καλλιτεχνική δημιουργία, με θέμα την πανέμορφη Συκιά. Τελευταία ημέρα παραλαβής έργων, Τετάρτη 15 Ιουλίου, τηλ. Επικοινωνίας: 6937 336 883, 6976 895 582  και 27430 28 940
++++++++++++++

Δραματικοί τόνοι και αυτοκριτική από τον πρωθυπουργό στην άτυπη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ανοιχτή ακόμη η διαπραγμάτευση με την τρόικα για το Μεσοπρόθεσμο.

Δεν καταφέραμε να φέρουμε άμεσα στην κοινωνία μας αίσθηση δικαίου και ευνομίας και γι αυτό αρκετοί πολίτες πληρώνουν το μάρμαρο, δήλωσε ο πρωθυπουργός. Στο προσκήνιο και πάλι το δημοψήφισμα για την ευρύτερη δυνατή συναίνεση..

Νέο φορολογικό νομοσχέδιο θα έρθει το Σεπτέμβριο με αρχή εφαρμογής το 2012.

Συνεδριάζει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Εργασίας του ΠΑΣΟΚ  και το Πολιτικό Συμβούλιο.

Εμμένουν στη συναίνεση των κομμάτων στην Ελλάδα, Γιούνγκερ και Ολι Ρεν

Υπέρ της διατήρησης του δημοσίου χαρακτήρα στα λιμάνια τάσσεται ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΠ Γιώργος Ανωμερίτης, σε αντίθεση με τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Το δικαίωμα να απόκτηση το 10% του ΟΤΕ άσκησε η Γερμανική Ντόιτσε Τέλεκομ

Έως τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, μέσω του διαδικτύου.

Διάτρητη χαρακτήρισε την όλη διαδικασία της προανακριτικής επιτροπής ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Το πόρισμα της προανακριτικής παραπέμπει ομόφωνα τον πρώην υπουργό Άμυνας του ΠΑΣΟΚ για τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και του ξεπλύματος μαύρου χρήματος.

Κανονικά από σήμερα τα δρομολόγια του ΗΣΑΠ, Πειραιά – Κηφισιά με μοναδική μετεπιβίβαση στην κεντρική αποβάθρα της Ομόνοιας.

Στις 18 Ιουλίου η επόμενη ακροαματική διαδικασία για τον Στρός Κάν
 
«Εάν ενταθούν οι απεργίες, θα επέμβουμε» Με σκληρότερη νομοθεσία για τις απεργίες απειλεί το Λονδίνο τα συνδικάτα

Νέες μάχες στο έδαφος,  στόχος των ΝΑΤΟϊκών βομβαρδισμών και η ραδιοτηλεόραση της Λιβύης

Κατεπείγουσα έρευνα για τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες των ΠΑΕ, διέταξε ο Αντιεισαγγελέας του Άρειου Πάγου.

Αραιή συννεφιά  με  Βορειοανατολικούς, Ανατολικούς  ανέμους  2 – 4  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου