Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Τετάρτη 22-6-2011 / 07.30 π.μ…… Ψηφήστε σκουπίστε τελειώσαμε…. Το ξεπούλημα της χώρας κομμάτι κομμάτι ξεκίνησε, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, που θα ψηφιστούν με το κατεπείγον. Μόνη εγγύηση για τη χώρα οι «αγανακτισμένοι» πολίτες που παραμένουν στις πλατείες…..


ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Ψηφήστε σκουπίστε τελειώσαμε…. Το ξεπούλημα της χώρας κομμάτι κομμάτι, ξεκίνησε μετά  την ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση, το μεσοπρόθεσμο και τον εφαρμοστικό νόμο, που θα ψηφιστούν με το κατεπείγον. Μόνη εγγύηση για τη χώρα οι «αγανακτισμένοι» πολίτες που παραμένουν στις πλατείες. Μέχρι τα ξημερώματα παρέμεναν στην πλατεία Συντάγματος χιλιάδες αγανακτισμένοι πολίτες, ενώ οι συγκεντρώσεις συνεχίζονται καθημερινά σε πολλές πόλεις της χώρας.

 
Στο Σύνταγμα φτάνει απόψε,  η  Ομάδα `'αγανακτισμένων'' πολιτών από την Σπάρτη, που  εμπνεόμενοι από το ψηφιδωτό `'η αρπαγή της Ευρώπης'' που κοσμεί την ελληνική έκδοση του νομίσματος των 2 ευρώ, ξεκίνησαν την Κυριακή το βράδυ μια πορεία με αφετηρία το άγαλμα του βασιλιά Λεωνίδα στην Σπάρτη, χθες έκαναν στάση στον Ισθμό όπου τους υποδέχτηκαν δεκάδες πολίτες της Κορινθίας.

Η Πλατεία Ξυλοκάστρου σήμερα το βράδυ πάει Περιβολάκια Κορίνθου, όπως αποφασίστηκε στην Κυριακάτικη συγκέντρωση «ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ»,

Η συνέλευση της Πλατείας Δημαρχείου Ναυπλίου αποφάσισε να αποστείλει ανοιχτή επιστολή στους βουλευτές Αργολίδας Γιάννη Μανιάτη, Γιάννη Ανδριανό και Έλσα Παπαδημητρίου που τους καθιστά σαφές ότι αίρεται η εμπιστοσύνη του λαού προς το πρόσωπό τους και τους κάλεσε  να μην ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο.

Με μοναδικό θέμα «Έγκριση απογραφής περιουσίας Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης --  Ισολογισμός Έναρξης  01.01.2011.» συνεδριάζει απόψε  στις 8μιση το βραδύ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Σημαντική για την Κορινθία, η τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, όπου έγινε δεκτή και υπερψηφίστηκε η εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε για την ένταξη του έργου « Βελτίωση – Διαπλάτυνση Επαρχιακής Οδού Βέλο – Στιμάγκα – Κούτσι - Νεμέα », προϋπολογισμού 6.100.000 ευρώ.

Ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα στους δημότες και τους επισκέπτες για να κάνουν την βόλτα τους, τα ψώνια τους και να ψυχαγωγηθούν. Ο Ποδηλατικός σταθμός στο Δήμο Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, λειτουργεί στην είσοδο του Πάρκου Αναψυχής (ποταμός Σύθας) στο Ξυλόκαστρο από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00 & 18:30 – 21:00

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Το Σάββατο στις 9 το βραδύ στο Ανοιχτό Θέατρο ΒΑΣ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, η Σχολή Μπαλέτου και Ρυθμικής ARABESQUE  παρουσιάζει σε διασκευή Ελένης  Βλάσση το κλασσικό έργο του P.I. TCHAIKOVSKI «ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ». - Επίσης το Σάββατο στις 9 το βραδύ, στο Μικρό θεατράκι του Γυμνασίου Δερβενίου Μουσική εκδήλωση των μαθητών του Δημοτικού  Ωδείου   Ευρωστίνης. -  και την Κυριακή στις 8μιση το βραδύ στο Θέατρο ΑΓΓ. ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ «Μουσική Προσφορά» Συναυλία απ’ όλο το φάσμα της μουσικής ερμηνευμένη από νεαρούς μουσικούς. Επιμέλεια των μουσικοπαιδαγωγών: Ανδρέα Χασάπη, Μάρας Χατζηαποστόλου, Τίνας Παπανικολάου και Μιράντας Κασκούτα. Σε όλες τις εκδηλώσεις η Είσοδος είναι ελεύθερη
++++++++++++++

Με 155 Ναι και 143 Όχι, η  κυβέρνηση  έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή.  Από την ονομαστική ψηφοφορία απουσίαζαν, Ντόρα Μπακογιάννη και Γιώργος  Λιάνης.

Καλό νέο για την Ελλάδα αλλά και την Ε.Ε χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Κομισιον.

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες για συναίνεση με τη ΝΔ εμφανίστηκε στην ομιλία του ο πρωθυπουργός.

Συναίνεση στο λάθος δεν δίνω, παρά μόνο για τη διόρθωση του λάθους τόνισε από την πλευρά του ο Αντώνης Σαμαράς.

Νέο φορολογικό σύστηνα που θα βάλει τέλος στην αδικία προανήγγειλε ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Σήμερα θα έχει συνάντηση με το κλιμάκιο  της τρόικας , που βρίσκετε στην Αθήνα.

Συνεδριάζει το μεσημέρι υπό τον πρωθυπουργό  η κυβερνητική επιτροπή  και αμέσως μετά το υπουργικό συμβούλιο.

Διαγραφή του Ελληνικού χρέους ζήτησε ο πρώην υπουργός οικονομικών της Γερμανίας.

Θέμα πολιτικής βούλησης η αποκατάσταση της Ελληνικής οικονομίας, συμφωνα με τον Τζον Λίπσκι  του ΔΝΤ.

Επανεκλέχτηκε ο Μπαν Γκι-Μουν στο «τιμόνι» των Ηνωμένων Εθνών. «Ναι» ψήφισε η Γενική Συνέλευση

Η πρώτη επιβεβαιωμένη απώλεια. Μη επανδρωμένο ΝΑΤΟϊκό ελικόπτερο χάθηκε στη Λιβύη

Αίθριος καιρός  με Βορειοανατολικούς ανέμους  3 - 5  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου