Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Τετάρτη 29-6-2011 / 07.30 π.μ…… Ο Φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει, Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα για ένα βροντερό ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο και το Ξεπούλημα της χώρας. Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε πολλά σημεία της Αθήνας ώστε να αποκλειστεί η Βουλή, το ραντεβού για την Πελοπόννησο έχει οριστεί σήμερα στις 10 το πρωί στο Ισθμό, ενώ αναμένονται να φτάσουν στο Σύνταγμα «αγανακτισμένοι» από όλη τη Χώρα….



ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο διαδίκτυο… http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Ο Φασισμός και η τρομοκρατία δεν θα περάσει,  Όλοι σήμερα στο Σύνταγμα για ένα βροντερό ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο και το Ξεπούλημα της χώρας. Συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί σε πολλά σημεία της Αθήνας ώστε να αποκλειστεί η Βουλή,  το ραντεβού για την Πελοπόννησο έχει οριστεί σήμερα στις 10 το πρωί στο Ισθμό, ενώ αναμένονται να φτάσουν στο Σύνταγμα «αγανακτισμένοι» από όλη τη Χώρα.

Χθες  προβοκάτορες εκτέλεσαν πλήρως την αποστολή τους, συνεπικουρούμενοι από τις δυνάμεις καταστολής, δημιούργησαν τα γνωστά επεισόδια για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να μην πάρει μέρος στις συγκεντρώσεις.

Η αστυνομία προχώρησε σε 19 συλλήψεις και 22  προσαγωγές, ενώ συμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, οι τραυματίες αστυνομικοί ανέρχονται σε 38

Μακράς διάρκειας σε ήπιους τόνους το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το όποιο διεκόπη λίγο πριν τις μια τα ξημερώματα και θα συνεχιστεί σε προσεχή συνεδρίαση. Προ ημερησίας, ομόφωνα  έγινε δεκτό ψήφισμα από τις συγκεντρώσεις της πλατείας  του Δήμου σχετικά με το Μεσοπρόθεσμο και την οικονομική κρίση. Εντύπωση και ερωτηματικά προκάλεσε το θέμα, σχετικά με τις αποθήκες Φραντζή, το όποιο ψηφίστηκε  κατά πλειοψηφία και αναιρεί την οικονομική συμμετοχή του δήμου, όπως προέβλεπε προηγούμενη απόφαση του Δ.Σ.  Όπως όλα δείχνουν το έργο θα εκτελεστεί του Αγίου… του θέματος θα επιληφθεί η οικονομική επιτροπή, ενώ η δικαστική διαμάχη με τον εργολάβο συνεχίζεται.

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, την Κυριακή στις 9 το βράδυ στο ανοιχτό θέατρο «Βασίλης Γεωργιάδης»,   τα χορευτικά τμήματα παιδιών & ενηλίκων του Πνευματικού Κέντρου Ξυλοκάστρου μαζί με το χορευτικό του Πανταζοπούλιου Πολιτιστικού Κέντρου Δερβενίου  παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς απ’ όλη την Ελλάδα ,  Είσοδος  ελεύθερη

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου λειτουργεί Ακαδημίες  Ιστιοπλοΐας για παιδιά άνω των 6 ετών. Τα μαθήματα θα γίνονται με σκάφη τύπου Optimist σε τμήματα για αρχάριους και προχωρημένους. Αρχίζουν στις 4 Ιουλίου,  πληροφορίες στη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου από Δευτέρα έως και Παρασκευή από 19:30 έως 22:00. τηλ. 27420-26105 

Ο Δήμος δανείζει δωρεάν ποδήλατα στους δημότες και τους επισκέπτες για να κάνουν την βόλτα τους, τα ψώνια τους και να ψυχαγωγηθούν. Ο Ποδηλατικός σταθμός στο Δήμο Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης, λειτουργεί στην είσοδο του Πάρκου Αναψυχής (ποταμός Σύθας) στο Ξυλόκαστρο από Δευτέρα έως Σάββατο 9:00 - 14:00 & 18:30 – 21:00
++++++++++++++

Ψηφίζεται το μεσημέρι στην ολομέλεια της Βουλής το  Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα, χαμηλώνουν οι τόνοι στο ΠΑΣΟΚ εν  όψη της κρίσιμης ψηφοφορίας, όπως όλα δείχνουν οι διαφωνούντες θα αποδειχτούν τζάμπα μάγκες.

Ότι θα ψηφίσουν το μεσοπρόθεσμο  δήλωσαν η κα Βάσω Παπανδρέου, λέγοντας ότι ψηφίζει το μαχαίρι αντί το πιστόλι, θα το ψηφίσει και ο κ. Θωμάς Ρομπόπουλος, ο οποίος δήλωνε σε όλους τους τόνους  ότι  δεν μασάει και θα το καταψηφίσει. Όλα τα πρόβατα στο Μαντρί.

Η ΝΔ καταψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο, επειδή οι εκτιμήσεις του είναι ανεδαφικές, είναι οικονομικά αναποτελεσματικό και κοινωνικά άδικο, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς.

Στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Εκλογές ζήτησε και πάλι ο Αλέξης Τσίπρας

Αδιέξοδο το Μεσοπρόθεσμο, εκτίμησε ο Φώτης Κουβέλης, Καταψηφίζει το Μεσοπρόθεσμο, «αρνούμενος τους εκβιασμούς», ο Γιάννης Δημαράς

Έκκληση για εθνική πολιτική συνεννόηση στην Ελλάδα ώστε να υπερψηφιστούν τα μέτρα λιτότητας, απεύθυνε η Κριστίν Λαγκάρντ, μετά την εκλογή της ως  επικεφαλής του ΔΝΤ.

Ακινητοποιημένα και σήμερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς  εκτός του ΜΕΤΡΟ, δεμένα τα πλοία στο Λιμάνι του  Πειραιά, κανονικά τα δρομολόγια  από το λιμάνι της  Ραφήνας, κλειστά σήμερα τα Φαρμακεία της χώρας .

Επίθεση αυτοκτονίας και ένοπλες συμπλοκές σε μεγάλο ξενοδοχείο στη Καμπούλ, αναφορές για νεκρούς

Επισιτιστική κρίση φέρνει στο Κέρας της Αφρικής η χειρότερη ξηρασία από το 1950, Πάνω από 10 εκατομμύρια πληγέντες

Χωρίς τους κεμαλιστές και τους Κούρδους η επίσημη «πρώτη» της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, Κλίμα πολιτικής αστάθειας

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς, Δυτικούς ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα  στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα  με την  ΕΜΥ
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου