Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Τρίτη 8-5-2012 / 07.30 π.μ…. Εκτός Βουλής στην Κορινθία, οι Βουλευτές που είχαν ψηφίσει «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» Μπεγλίτης, Φαρμάκη και Κόλλιας, οι Κορίνθιοι δεν τους Ξέχασαν. Νέοι Βουλευτές εξελέγησαν από τη ΝΔ οι Νίκος Ταγαράς και Χρήστος Δήμας, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Θελερίτη και από την Χρυσή Αυγή ο Μπούκουρας Ευστάθιος…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Εκτός Βουλής στην Κορινθία, οι Βουλευτές που είχαν ψηφίσει «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» Μπεγλίτης, Φαρμάκη και Κόλλιας, οι Κορίνθιοι δεν τους Ξέχασαν. Νέοι Βουλευτές εξελέγησαν  από τη ΝΔ οι Νίκος Ταγαράς και Χρήστος Δήμας, από τον ΣΥΡΙΖΑ η Μαρία Θελερίτη και από την Χρυσή Αυγή ο Μπούκουρας Ευστάθιος.

Αύριο στις 8 το βραδυ  στο Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου, θα συνέλθει η ολομέλεια της Συμπολιτείας Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης. Καλούνται όλα τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Συμπολιτείας να είναι εκεί, για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε για σοβαρά εσωτερικά θέματα της κίνησής μας, αλλά και να προγραμματίσουμε τις δράσεις και τις παρεμβάσεις μας για το επόμενο χρονικό διάστημα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Αυτό το Σαββατοκύριακο στις 11μιση το πρωί,  το Θέατρο Περιγιαλιου παρουσιάζει την Παράσταση για παιδιά “ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ” “'ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΒΟΡΙΑΣ”  μια παράσταση αφήγησης παραμυθιών με κούκλες φτιαγμένες με φυσικά υλικά ή πλαστικά μπουκάλια και κουτάκια, μαριονέτες γαντόκουκλες, μαρότες και φιγούρες θεάτρου σκιών. Μετά την παράσταση, ακολουθούν εικαστική δράση ή θεατρικό παιχνίδι με τα παιδιά. τηλ. επικοινωνίας: 6948-278056 και 27410-24787 Γενική είσοδος : 5 ευρώ
+++++++++

Στο προεδρικό μέγαρο στις 2 το μεσημέρι ο Αλέξης Τσίπρας  για να λάβει διερευνητική εντολή, μετά τις χθεσινές  άκαρπες  διαβουλεύσεις Σαμαρά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικοινωνήσει με όλα τα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής και με αυτά που δεν μπήκαν στη Βουλή, ανέφερε ο Γιάννης Δραγασάκης.

Επικοινωνία Αντώνη Σαμαρά με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη είκοσι χρόνια μετά, συλλυπητήρια για το θάνατο της Μαρίκας

Στην έκδοση εντόκων γραμματίων διάρκειας 26 εβδομάδων  προχώρα σημερα το δημόσιο, στόχος η άντληση ενός δισεκ. ευρω.

Συνταγματική κρίθηκε από το ΣτΕ η επιστράτευση των ναυτικών το Νοέμβριο του 2010, μετά την απεργία της ΠΝΟ

5 τραυματίες σε συμπλοκή αστυνομικών με ληστές χθες το βραδυ στην Καλαμάτα.

Παρατείνεται έως τις 31 Μαΐου η προθεσμία υποβολής  των δηλώσεων φορολογίας για Ανώνυμες Εταιρείες και ΕΠΕ

Δεν γίνεται να ξανανοίξει το θέμα του Δημοσιονομικού Συμφώνου, ξεκαθάρισε ο επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ   στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Γαλλο πρόεδρο. Στις 16 Μαΐου η συνάντηση Φρανσουά Ολάντ Άγγελλα Μέρκελ στο Βερολίνο.

Συνδυασμό εξυγίανσης και ανάπτυξης προκρίνει για την Ευρώπη ο Ομπάμα, «Ισορροπημένη προσέγγιση»

«Μέτρα σε βάρος της Αργεντινής» προανήγγειλε ο Ευρωπαίος επίτροπος Εμπορίου λόγω της εθνικοποίησης της YPF -που έχει φέρει στο «κόκκινο» τις σχέσεις Μπουένος Άιρες και Μαδρίτης με φόντο την ισπανική Repsol.

Χαστούκι για την μπερλουσκονική δεξιά και τη Λέγκα τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών, ικανοποιητικά τα πήγε το κέντρο

Με τρομοκρατία και εκβιασμούς προσήλθαν οι Σύροι στις κάλπες, «Γελοία διαδικασία» λέει η Ουάσινγκτον

Στους χθεσινούς αγώνες των Play Off  ΑΕΚ Παναθηναϊκός 2-0  και Ατρόμητος ΠΑΟΚ 1-1

Νεφώσεις  με  ισχυρούς  Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου