Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Τετάρτη 30-5-2012 / 07.30 π.μ…. Κλειστή θα είναι η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών, στο ρεύμα προς Πάτρα, από σήμερα στις 9 το βράδυ μέχρι αύριο στις 6 το πρωί, ενώ το ρεύμα προς Κόρινθο θα κλείσει αύριο στις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής. Και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον κόμβο Ξυλοκάστρου ως τον κόμβο Ακράτας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγραμμίσεων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα διεξάγεται με εκτροπή στην παλαιά εθνική οδό….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Κλειστή θα είναι η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών, στο ρεύμα προς Πάτρα, από σήμερα στις 9 το βράδυ μέχρι αύριο στις 6 το πρωί, ενώ το ρεύμα προς Κόρινθο θα κλείσει αύριο στις 9 το βράδυ μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής. Και στα δύο ρεύματα η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον κόμβο Ξυλοκάστρου ως τον κόμβο Ακράτας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγραμμίσεων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα διεξάγεται με εκτροπή στην παλαιά εθνική οδό.

Σήμερα στις 12:00 το μεσημέρι στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Νομού Κορινθίας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ του Νομού, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου και τις θέσεις του σχήματος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Με 24 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  4μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 διαγωνισμό εισαγωγής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το τριήμερο 10-14 Σεπτεμβρίου, αιτήσεις  έως 27 Ιουλίου, πληροφορίες στη Γραμματεία του Προγράμματος, τηλ. 27410-74992-3
++++++++

Δήλωση για συμμετοχή στις εκλογές υπέβαλαν στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου 27 κόμματα και συνασπισμοί κομμάτων, μέχρι τη λήξη της προθεσμίας που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία (μεσάνυχτα Δευτέρας, 28 Μαΐου 2012)

Τη δέσμευσή του για ακύρωση του μνημονίου, αλλά και τη θέση του για παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη, επαναλαμβάνει ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του η οποία δημοσιεύεται στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού "Stern".

Συνάντηση με τους προϊσταμένους Εφοριών και Τελωνείων θα εχει σήμερα ο υπουργός των οικονομικών, επί τάπητος η κινητοποίηση του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.

Ύφεση στο 22%  και ανεργία στο 34 θα προκαλούσε η ενδεχόμενη έξωση της Ελλάδας  από το ευρώ, συμφωνα με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, και η Εθνική στην προπαγάνδα της τρομοκράτησης.. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

Αφορολόγητες οι αποδοχές της Κριστίν Λαγκάρντ, αποκαλύπτει ο Γκάρντιαν.

Έκτακτη γενική συνέλευση   των φαρμακοποιών της Αθήνας το απόγευμα για τις κινητοποιήσεις τους.

Χωρίς τρόλεϊ 11 με 5 λόγο γενικής συνέλευσης του κλάδου.

Με Ιστορία, Βιολογία και Αρχές Οργάνωσης συνεχίζονται οι Πανελλαδικές, για τους μαθητές των Γενικών και ΕΠΑΛ

Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε αργά χθες το βράδυ αλλοδαπός στον σταθμό του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο.

Με κινητό τηλέφωνο στη φυλακή εντοπίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Σώος, βρέθηκε ο 53χρονος Βρετανός ορειβάτης, ο οποίος είχε χαθεί την περασμένη Κυριακή στον Όλυμπο.

Κλείνει το ξενοδοχείο Athens Imperial στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Επιφυλακτικός απέναντι στην ιδέα να διοριστεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε πρόεδρος του Eurogroup εμφανίστηκε ο Γάλλος πρωθυπουργός Ζαν Μαρκ Ερό,

Τουλάχιστον 17 νεκροί, 10 αγνοούμενοι και 350 τραυματίες, από τον χθεσινό σεισμό στη Μοντένα στη Βόρεια  Ιταλία

Τουλάχιστον 98 νεκροί από τις χθεσινές συγκρούσεις στη Συρία, συμφωνα με το Παρατηρητήριο  Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.  «Δεν μπορεί να αποκλειστεί μία επέμβαση στη Συρία» λέει τώρα ο Ολάντ, σκληραίνει τη στάση της η Γαλλία

Αίθριος καιρός με Δυτικούς,  Βορειοδυτικούς  ανέμους  5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου