Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Τρίτη 22-5-2012 / 07.30 π.μ…. Δεκτή έγινε απο το "Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ)." μελέτη για την αντιπυρική προστασία του ΠΕΥΚΙΑ Ξυλοκάστρου, προϋπολογισμού 345.623,00 €, που υπέβαλε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες πλυσίματος των κορμών των πεύκων και εν συνεχεία θα επικολληθούν στα δέντρα αυτοκόλλητες ταινίες όπου θα τοποθετηθεί βιολογική κολλητική μαστίχη για τη μηχανική καταπολέμηση του εντόμου που προκαλεί την βαμβακάδα και την μείωση του πληθυσμού του…….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Δεκτή έγινε απο το "Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (ΕΓΤΑΑ)." μελέτη για την αντιπυρική προστασία του ΠΕΥΚΙΑ Ξυλοκάστρου, προϋπολογισμού 345.623,00 €,  που υπέβαλε ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες πλυσίματος των κορμών των πεύκων και εν συνεχεία θα επικολληθούν στα δέντρα αυτοκόλλητες ταινίες όπου θα τοποθετηθεί βιολογική κολλητική μαστίχη για τη μηχανική καταπολέμηση του εντόμου που προκαλεί την βαμβακάδα και την μείωση του πληθυσμού του.

Με 67 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  απόψε  στις  8μιση    το βράδυ,  εκτάκτως στην αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΕΝΟΡΙΑΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Με 23 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  6μιση   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Η «Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Δήμου Σικυωνίων»,  καλεί τους Εθελοντές Αιμοδότες στο Δημαρχείο στο Κιάτο, την Κυριακή από τις 9.00 π.μ. - 13.30 μ.μ. για να προσφέρουν αίμα. Ένα δώρο ζωής για χιλιάδες συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Μη λείψει κανείς.

Το Σάββατο στο Κλειστό Γυμναστήριο Δερβενίου στις 9 το βραδύ ο «Νέος Αστέρας Δερβενίου» και ο  Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, παρουσιάζουν την παράσταση  «ΜΙΜΡΙ Ονείρων Χοροθέαμα». Χορός- μουσική- ποίηση. Μια παράσταση από την Τζακάρτα της Ινδονησίας. Η Ινδονησιακή λέξη mimpi σημαίνει όνειρο, Το MIMPI δεν είναι ούτε θέαμα ούτε διασκέδαση. Το MIMPI διηγείται μία ιστορία, χωρίς να φαίνεται ότι τη διηγείται χώρος, κίνηση, χορός, μουσική, ποίηση, είναι διαστολή και συστολή χρόνου, θεατρική παράσταση σε αρμονία.». Είσοδος Ελεύθερη

Το Σάββατο και την Κυριακή  στις 6μιση το απόγευμα στο "ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ" η ομάδα κουκλοθεάτρου “Τελεία.” της Χριστίνας Σακελλαράκη παρουσιάζει την παράσταση Κουκλοθεάτρου και Θεατρικού Παιχνιδιού “Οι Αστροναύτες στον Άρη”. Στην αναμονή πριν την παράσταση εικαστικές δραστηριότητες με θέμα το Ηλιακό Σύστημα: τα παιδιά ζωγραφίζουν ή πλάθουν τον δικό τους πλανήτη ή στέλνουν ένα μήνυμα σε κάποιον φανταστικό εξωγήϊνο. τηλ επικοινωνίας .6948278056 και 2741024787 Γενική είσοδος : 5 ευρώ
++++++++

«Πιστεύουμε ότι στις 17 Ιουνίου οι δυνάμεις της ελπίδας στην Ελλάδα θα κερδίσουν τις δυνάμεις του τρόμου και του φόβου. Και η Αριστερά θα πετύχει μια σημαντική ιστορική νίκη απέναντι στον ομοϊδεάτη του κ. Σαρκοζί, στον κ. Σαμαρά που αποτελεί μια ιμιτασιόν εκδοχή του Σαρκοζί στην Ελλάδα», δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε από το Παρίσι. Στο Βερολίνο  σημερα ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ

Διαδικτυακό κάλεσμα υποστήριξης στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν πολίτες στο Βέλγιο, συγκεντρώνουν υπογραφές για να στηρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα και να διαμαρτυρηθούν για τις επιθέσεις που δέχεται ο ίδιος και το κόμμα του από το πολιτικό κατεστημένο στην Ελλάδα και τα Μέσα Ενημέρωσης. Με σύνθημα για την υπεράσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το σεβασμό στο λαό, η βελγική πρωτοβουλία καλεί τους Βέλγους να "δράσουν" βάζοντας την υπογραφή τους στο κάλεσμα.

Σύσκεψη με το Λουκά Παπαδήμο και μέλη της κυβέρνησης  έχει σημερα ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός

Στα 280 δισεκ. το δημόσιο χρέος το πρώτο τρίμηνο του έτους από 367 στο τέλος του 2011. μετά το PSI

Θέμα Ευρωομολόγου θα θέσουν στην αυριανή Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε Γαλλία και Ιταλία.

Υπέρ της Ανακαιφαλαιοποίησης των τραπεζών στην Ευρώπη, τάχθεικε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη τύπου.

Ο Πολ Τόμσεν παραμένει επικεφαλής της αποστολής του ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Μείωση του εκλογικού κόστους ζήτησε από τα κόμματα ο πρωθυπουργός, δήλωση μετά τις συναντήσεις

Ανακοινώθηκε επισήμως η συνεργασία Ντόρας Μπακογιαννη  με τον Αντώνη Σαμαρά.

Το απόγευμα ανακοινώνεται και επίσημα η κοινή κάθοδος  Μάνου, Τζήμερου στις εκλογές.

Αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές αποφάσισε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, «Δεν έχει γίνει πρόταση από ΣΥΡΙΖΑ»

Στη Νεοελληνική γλώσσα εξετάζονται την Τρίτη οι μαθητές των ΕΠΑΛ, πρεμιέρα για τα Επαγγελματικά Λύκεια

Σοβαρά στοιχεία προκύπτουν από τα «ημερολόγια» του Άκη Τσοχατζόπουλου, στο φως ονόματα και σημειώσεις

Αισθητός σε αρκετές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας  ο σεισμός των 5.8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στη  Σόφια  Δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για θύματα η ζημιες.

Ως το 2014 η πλήρης αποχώρηση του ΝΑΤΟ από το Αφγανιστάν, επιβεβαίωσε η Σύνοδος, «Δεν θα αφήσουμε μόνη τη χώρα»

Στα ίχνη του δράστη της επίθεσης στο Μπρίντιζι οι ιταλικές Αρχές, γνωστά τα στοιχεία του υπόπτου

Πολύνεκρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην Αλβανία με θύματα φοιτητές, λεωφορείο έπεσε σε γκρεμό

Αίθριος καιρός με ισχυρούς Βορειοδυτικούς  ανέμους  4 - 7  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου