Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Πέμπτη 31-5-2012 / 07.30 π.μ…. Αύριο στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, με θέμα τη λήψη μέτρων για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, που μπορεί να προκληθούν κατά τη φετινή θερινή περίοδο από Καύσωνες ή Δασικές Πυρκαγιές …..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Αύριο στις 11 το πρωί, στην αίθουσα Συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί  Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας, με θέμα τη λήψη μέτρων για αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, που μπορεί να προκληθούν κατά τη φετινή θερινή περίοδο από Καύσωνες ή Δασικές Πυρκαγιές .

Κλειστή θα είναι η νέα εθνική οδός Κορίνθου-Πατρών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, από απόψε στις 9 το βράδυ μέχρι αύριο στις 6 το πρωί, η κυκλοφορία θα διακοπεί από τον κόμβο Ξυλοκάστρου ως τον κόμβο Ακράτας, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγραμμίσεων. Η κυκλοφορία των οχημάτων στο συγκεκριμένο τμήμα θα διεξάγεται με εκτροπή στην παλαιά εθνική οδό.

Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2012-13 διαγωνισμό εισαγωγής και φοίτησης στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών. Η επιλογή των υποψηφίων θα γίνει ύστερα από εξετάσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το τριήμερο 10-14 Σεπτεμβρίου, αιτήσεις  έως 27 Ιουλίου, πληροφορίες στη Γραμματεία του Προγράμματος, τηλ. 27410-74992-3
++++++++

Καθυστέρηση στις ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα διαπιστώνει η Κομισιόν

Ο Μπαράκ Ομπάμα, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Φρανσουά Ολάντ και ο Μάριο Μόντι συνομίλησαν  χθές  το απόγευμα μέσω τηλεδιάσκεψης. Το βασικό θέμα συζήτησης των τεσσάρων ηγετών ήταν η κατάσταση στην Ελλάδα, δύο εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Στην κρίση των Ιρλανδών τίθεται σήμερα το Δημοσιονομικό Σύμφωνο της ΕΕ, το Δουβλίνο ψηφίζει

Οι εκλογές «το τελευταίο δημοψήφισμα για το Μνημόνιο» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ζήτησε «καθαρή πρωτιά»

Σχεδία αναδιάρθρωσης  θα πρέπει να υποβάλουν εντός 3μηνου, Εθνική, Άλφα Μπανκ, Γιούρωμπανκ και Πειραιώς, συμφωνα με τον πρόεδρο του ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Εντολές για αυστηρό έλεγχο των μεγαλοοφειλετών και των ληξιπρόθεσμων χρεών, έδωσε ο υπουργός οικονομικών

Διαψεύδουν από το γραφείο του προέδρου της Κομισιόν τηλεγράφημα του Ρόιτερ, συμφωνα με το οποίο ο Λουκάς Παπαδήμος πίεσε το Ζοζέ Μπαρόζο, να απευθύνει σκληρές συστάσεις προς την Ελλάδα

Να συνεχίσουν να μην χορηγούν επί πιστώσι φάρμακα στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ, αποφάσισαν οι Φαρμακοποιοί της Αττικής

Νεκρή και ακρωτηριασμένη εντοπίστηκε από ορειβάτες, αρκούδα, στη δασική περιοχή Σκοπιά του Νομού Φλώρινας.

Σφαγές δίχως τέλος στη Συρία ενώ συνεδριάζει και πάλι το Συμβούλιο Ασφαλείας, σκληρή στάση και από την Άγκυρα.

Οικονομική καταστροφή, κλειστές βιομηχανίες και άνεργοι στην Εμίλια-Ρομάνια της Ιταλίας, δραματικές οι συνέπειες του σεισμού

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5.7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 00:21 ώρα Ελλάδας, στο Καζακστάν, δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα.

Είναι δικαίωμά μας ο εμπλουτισμός του ουρανίου, λέει ο Αχμαντινετζάντ, δεν περιμένει πολλά από τη διπλωματία.

Αίθριος καιρός με Δυτικούς,  Βορειοδυτικούς  ανέμους  2 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου