Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη 5-10-2011 / 07.30 π.μ…… Ομόφωνα μετά πολλών επαίνων ψηφίστηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. η σύμβαση για την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου, η «Επέκταση του Αποχετευτικού μέχρι το Δερβένι και η αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού Ξυλοκάστρου» προϋπολογισμού, 15 εκ. ευρω με ιδία όμως συμμετοχή 4 εκ. ευρω περίπου. Προ ημερησίας διατάξεως, ετέθει από τον Ανδρέα Ζάρρο το θέμα των Ψηφισμάτων της Πλατείας, η κατασκευή έργων και οι προτεραιότητες για την γενική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα, ενώ ενημέρωση για την κατάσταση και τα προβλήματα του Κορινθιακού, ανέλυσαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΄΄Η ΑΛΚΥΩΝ΄΄ των οποίων οι θέσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα απο το Δημοτικό Συμβούλιο……


   

O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Ομόφωνα μετά πολλών επαίνων ψηφίστηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. η  σύμβαση  για  την κατασκευή ενός από τα μεγαλύτερα έργα του Δήμου, η «Επέκταση του Αποχετευτικού μέχρι το Δερβένι και η αναβάθμιση του Βιολογικού καθαρισμού Ξυλοκάστρου» προϋπολογισμού, 15 εκ. ευρω με ιδία όμως συμμετοχή 4 εκ. ευρω περίπου. Προ ημερησίας διατάξεως, ετέθει από  τον Ανδρέα Ζάρρο το θέμα των Ψηφισμάτων της Πλατείας, η κατασκευή έργων και οι προτεραιότητες για την γενική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα,  ενώ ενημέρωση για την κατάσταση και τα προβλήματα του Κορινθιακού, ανέλυσαν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΄΄Η ΑΛΚΥΩΝ΄΄ των οποίων οι θέσεις ψηφίστηκαν ομόφωνα απο το Δημοτικό Συμβούλιο.

Σε νέες αιφνιδιαστικές απολύσεις 7 εργαζομένων προχώρησαν οι νέοι ιδιοκτήτες της Fulgor αθετώντας για μία ακόμα φορά τις δεσμεύσεις για διατήρηση των θέσεων εργασίας πριν ακόμα… αναλάβουν τα ηνία της εταιρείας. Τριμερή διαδικασία θα κινήσει το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου προκειμένου οι απολύσεις να κριθούν παράνομες, καθώς όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Κώστας Μαλανδρένης, το εργατικό κέντρο θα σταθεί απέναντι στην απαξίωση της Fulgor από τον Όμιλο Στασινόπουλου

Την Παρασκευή  στις 12 το μεσημέρι, με 9 Θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης

Την Κυριακή στις 11 το πρωί στην αίθουσα θεάτρου του Δημαρχείου Κορίνθου,  η Δημοκρατική Αριστερά Κορινθίας διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: “Υπάρχει άλλος αθλητισμός; Η αριστερή αντίληψη για την αθλητική πραγματικότητα”.

Σύμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, το Σάββατο και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί Άσκηση, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (παραλιακό δρόμο προς Ποσειδωνία), στην οποία θα συμμετέχουν ο Διασωστικός Σύλλογος « ΠΗΓΑΣΟΣ » και οι Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας του Νομού.         Η Άσκηση, η οποία γίνεται στα πλαίσια της σχεδίασης και της πρόληψης για αντιμετώπιση οποιονδήποτε φυσικών καταστροφών, θα περιλαμβάνει οργάνωση και λειτουργία καταυλισμού, διάσωση κινδυνευόντων ατόμων, πρώτες  βοήθειες, πυρόσβεση κλπ.
++++++++++++++

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα  κατά των νέων μέτρων.  Μπαράζ κινητοποιήσεων. Ακινητοποιημένα Τρένα, Προαστιακός κι αεροπλάνα, λόγο της 24ωρης απεργίας ΓΕΣΕΕ ΑΔΕΔΥ. Στάση εργασίας σε Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό και Τραμ, απεργούν οι γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία.

Ανοιχτό αφήνει ο Γερμανός υπουργός οικονομικών, το ενδεχόμενο μεγαλύτερου κουρέματος του Ελληνικού χρέους, σημείωσε ότι αναμένεται η γνωμοδότηση της τρόικας και μετά θα αποφασιστεί αν θα εκταμιευτεί η 6η δόση

Μη συντεταγμένη χρεοκοπία της Ελλάδας θα προκαλούσε χρεοκοπία και άλλων χωρών, προειδοποιεί ο πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ.

Τηλεφωνική επικοινωνία Μέρκελ  Παπανδρέου, εν όψη της συνάντησης της Γερμανίδας καγκελαρίου με το Γάλλο πρόεδρο την Κυριακή.

Έως τις 15 Νοεμβρίου επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε υποβάθμιση των Ιταλικών ομολόγων κατά 3 βαθμίδες με αρνητικές προοπτικές, προχώρησε η Μούντις.

Τις επιστολές Παπανδρέου και Βενιζέλου προς την τρόικα ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατέθεσαν αίτημα στη Βουλή

Μείωση της Φαρμακευτικής Δαπάνης κατά 1.1 δισεκ. ευρω, εκτίμησε ότι θα επιτευχθεί ο υπουργός υγείας., διαφορετικά το υπόλοιπο θα καλύψουν οι Φαρμακοβιομηχανίες.  

Ισχυρή έκρηξη με 1 νεκρό χθες στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης, σε υπόγειο πολυκατοικίας, εξετάζονται άλλα τα ενδεχόμενα.

Βέτο άσκησαν Κίνα και Ρωσία στο σχέδιο των Ηνωμένων Εθνών για καταδίκη της Συρίας

Συνάντηση του Κουαρτέτου για την επανέναρξη του παγωμένου διαλόγου για το Παλαιστινιακό. Όλα τα θέματα επί τάπητος

«Ο Καντάφι είναι στη Λιβύη και θα πολεμήσει ως το τέλος» κατά τον πρωθυπουργό του. Αγνοούνται τα ίχνη του πρώην ηγέτη

Διαδήλωση σιιτών κατέστειλαν οι Αρχές της Σαουδικής Αραβίας

Χημικό ευνουχισμό για εγκλήματα παιδεραστίας ενέκρινε η ρωσική Βουλή. Ομόφωνα στη Δούμα

Για τις 17 Οκτωβρίου αναβλήθηκε η γενική συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγο μη απαρτίας.   

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Νοτιοδυτικούς ανέμους  2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου