Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δευτέρα 21-10-2011 / 07.30 π.μ…… Απαράδεκτη συμπεριφορά υπουργού προς υποτακτικούς υπηκόους, αν αληθεύει η επώνυμη καταγγελία του κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, γιατρού από το Κιάτο που αναφέρει μεταξύ άλλων «Την περασμένη Κυριακή σε μνημόσυνο σε ορεινό χωριό της Κορινθίας, ο σε απόσταση ομοτράπεζος μου Υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Μπεγλίτης, σηκώθηκε, πλησίασε, στάθηκε όρθιος με ύφος στρατηγού μπροστά μου και χτυπώντας την γροθιά του στο τραπέζι, με απείλησε μεγαλοφώνως μπροστά στους πολυπληθείς έκπληκτους συντοπίτες μας, ότι την επομένη θα μου έστελνε στο ιατρείο μου, το … ΣΔΟΕ!!» «Πράγματι, το ΣΔΟΕ ήρθε στο ιατρείο μου, είδε, τα βρήκε όλα εντάξει και απήλθε.» «Τελειώνοντας θεωρώ το περιστατικό πολιτική δίωξη, ένα άκρως επικίνδυνο φαινόμενο που δείχνει πως αντιλαμβάνονται στις μέρες μας, ορισμένοι την άσκηση εξουσίας, γι’ αυτό και το καταγγέλλω.»…….


   
    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Απαράδεκτη συμπεριφορά υπουργού προς υποτακτικούς υπηκόους, αν αληθεύει η επώνυμη καταγγελία του κ. Γιάννη Γεωργόπουλο, γιατρού από το Κιάτο που αναφέρει μεταξύ άλλων  «Την περασμένη Κυριακή σε μνημόσυνο σε ορεινό χωριό της  Κορινθίας, ο σε απόσταση ομοτράπεζος μου  Υπουργός Εθνικής Άμυνας κύριος Μπεγλίτης, σηκώθηκε, πλησίασε, στάθηκε όρθιος με ύφος στρατηγού μπροστά μου και χτυπώντας την γροθιά του στο τραπέζι, με απείλησε μεγαλοφώνως μπροστά στους  πολυπληθείς έκπληκτους  συντοπίτες μας, ότι την επομένη θα μου έστελνε στο ιατρείο μου,  το … ΣΔΟΕ!!» «Πράγματι,  το ΣΔΟΕ ήρθε στο ιατρείο μου, είδε, τα βρήκε όλα εντάξει και απήλθε.» «Τελειώνοντας θεωρώ το περιστατικό  πολιτική  δίωξη, ένα άκρως επικίνδυνο φαινόμενο που δείχνει πως αντιλαμβάνονται στις μέρες μας, ορισμένοι  την άσκηση εξουσίας, γι’ αυτό και το καταγγέλλω.»

Παράδειγμα προς Μίμηση από το Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, που  αναφέρει σε ανακοίνωση του.  «Στα πλαίσια της κοινωνικής  πολιτικής, ο Δήμος  σε συνεργασία με τους δημότες και όλα τα πολυκαταστήματα (supermarket) του Δήμου, αποφάσισε να προτείνει την ίδρυση  του προγράμματος «Δωρεάν Κουπόνια Απόρων». Με αυτό τον τρόπο  οι άπορες οικογένειες θα μπορούν να προμηθεύονται τα απαραίτητα προϊόντα που οι πολίτες  θα αποφασίσουν  να τους προσφέρουν. Συγκεκριμένα θα επιλεχθούν οικογένειες με χαμηλό ή χωρίς  κανένα εισόδημα που αντιμετωπίζουν και άλλα κοινωνικά προβλήματα όπως ανεργία, ύπαρξη στην οικογένεια ατόμου με ειδικές ανάγκες ή με πρόβλημα υγείας και πολύτεκνες οικογένειες» Τηλ. επικοινωνίας 2744 0 62000  κ. Αντωνίου 

Σύμφωνα με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής.
++++++++++

Στόχος της Ελλάδας  είναι  η εξεύρεση μια οριστικής και βιώσιμης λύσης αναφορικά με το δημόσιο χρέος, δήλωσε από τις Βρυξέλες ο πρωθυπουργός , μετά τη σύνοδο κορυφής και   της Ευρωζώνης, η διαπραγμάτευση πρόσθεσε συνεχίζεται

Κρίσιμο το διάστημα ως την Τετάρτη  για την εξεύρεση λύσης στην κρίση χρέους.

Εθελοντικό κούρεμα έως 40%, συμφωνούν συμφωνα με το Ρόιτερ οι τραπεζίτες, ασκούνται πιέσεις για ποσοστό 50%

Συμφωνήσαμε σε μια βιώσιμη λύση για την Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού συμβουλίου Χέρμαν Βάν Ρομπάι

Τα κράτη θα κληθούν να στηρίξουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία, ενώ το Βερολίνο φέρεται να προωθεί σχέδιο για μόνιμη εποπτεία της Ελλάδας

Καθαρή και νομικά ασφαλή λύση, ώστε να μην προκληθεί πιστωτικό επεισόδιο, επιδιώκει η κυβέρνηση

Το «κούρεμα» προϋποθέτει και ανάπτυξη, το μήνυμα Σαμαρά προς τους ηγέτες του ΕΛΚ «Προσοχή στην αναθεώρηση της 21ης Ιουλίου»

Επίθεση κατά της Άνγκελα Μέρκελ από τον Αλέξη Τσίπρα, σε συνέδριο στο Βερολίνο:

Έως  αύριο το πρωί είναι προγραμματισμένη η απεργία των Ναυτεργατών, ωστόσο 3 πλοία αναχώρησαν  χθες το βράδυ από την Κρήτη με ευπαθή προϊόντα, με προορισμό τον Πειραιά.

Απεργούν Τετάρτη και Πέμπτη οι Δικηγόροι όλης της χώρας, ως την ερχόμενη Πέμπτη απεργούν οι υπάλληλοι του υπουργείου οικονομικών.

Τις τουρκικές απειλές έθεσαν στη Σύνοδο Κορυφής Παπανδρέου-Χριστόφιας, από κοινού θέση

Τρία τουρκικά πλοία πραγματοποιούν έρευνες ανοιχτά της Κύπρου, λέει η Άγκυρα, το Piri-Reis σε κυπριακό οικόπεδο

«Σε νέο επίπεδο η συνεργασία με την Ελλάδα» λέει ο πρόεδρος της κινεζικής Γερουσίας, Επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα

Αυξάνονται συνεχώς  οι νεκροί από τον  7.2 Ρίχτερ  στην Ανατολική Τουρκία, εκατοντάδες είναι οι τραυματίες, αξιωματούχος είπε ότι έως και 1000 άνθρωποι, εκφράζονται φόβοι ότι σκοτώθηκαν 

Θριαμβευτικά επανεκλέγεται η Κριστίνα Φερντάντες στην προεδρία της Αργεντινής. «Περίπατος» στην κάλπη

Την απελευθέρωση της Λιβύης κήρυξε επίσημα η νέα ηγεσία της χώρας, ανοίγει ο δρόμος για εκλογές

Πρώτο, αλλά με μειωμένη δύναμη το κόμμα των εθνικιστών στις ελβετικές κάλπες, δεν πιάνει το στόχο του 30%,

Πανιώνιος Ολυμπιακός 0-3, ΟΦΗ ΑΕΚ 3-1  και Άρης ΠΑΟΚ 1-1, για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Νεφώσεις, τοπικές βροχές,  με  Βορειοανατολικούς  ανέμους  4 – 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου