Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Τετάρτη 12-10-2011 / 07.30 π.μ……Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής….



    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, προβλέπεται η δυνατότητα να ρυθμίζονται και να εξοφλούνται οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τους Δήμους με εξαίρεση των προστίμων αυθαιρέτων κατασκευών. Για την υπαγωγή στην ρύθμιση αυτή απαιτείται αίτηση του οφειλέτη προς το Δήμο μέχρι 7/12/2011. Απαραίτητη προϋπόθεση για την υπαγωγή στη ρύθμιση είναι να έχει καταβληθεί το 30% της οφειλής.

Σήμερα στις 2μιση το μεσημέρι,  με ένα μοναδικό πολύ ενδιαφέρον θέμα σχετικά με το Κληροδότημα Γ. Κρινάκου  στην ημερησία διάταξη,  «Ενημέρωση σχετικά με την παραλαβή των υλικών της θεματοφυλακής του 1ου λογαριασμού του έργου» «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΩΝ ΑΠΟΘΗΚΩΝ ΦΡΑΝΤΖΗ» συνεδριάζει σε ειδική συνεδρίαση, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου- Ευρωστίνης, δίνει τη δυνατότητα σε έξι (6) νέους, νέες  να συμμετάσχουν σε προγράμματα εθελοντισμού που αφορούν στο περιβάλλον, στον πολιτισμό και στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, στην Αγγλία και στην Ουγγαρία, καλύπτοντας το 100% των εξόδων μετακίνησης, φιλοξενίας, επιδόματος διατροφής και άλλων βασικών εξόδων των δικαιούχων. Τα προγράμματα αυτά θα υλοποιηθούν 15 Νοεμβρίου με 1η Μαρτίου και θα έχουν διάρκεια 21 με 30 ημέρες. Αιτήσεις έως τις 20 Οκτωβρίου στο Κ.Ε.Π. Ξυλοκάστρου. τηλ. Επικοινωνίας  2743 3 60 307 και  6934 29 31 91

Άρχισαν στο Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, τμήματα Γενικής Γυμναστικής που πραγματοποιούνται στο Θέατρο Άγγελος Σικελιανός κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη 4:00-5:00 μ.μ. και 5:00-6:00 μ.μ,  καθώς και στο ΚΑΠΗ Ξυλοκάστρου κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 8:30-9:30 το βράδυ. Οι Εγγραφές θα γίνονται στους χώρους γυμναστικής, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2743 3 60 209 & 6973 65 28 48, Σαλωνίτης Ιωάννης

Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις  5μιση  το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων.

Την προσεχή Δευτέρα τις 7μιση το Βράδυ στην Αίθουσα του  Δημοτικού Συμβουλίου στο Ξυλόκαστρο,  η παρουσίαση του προγράμματος «ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ». Η εκδήλωση διοργανώνεται από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, την ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ, και τον ΕΦΕΠΑΕ. Είσοδος Ελεύθερη.
++++++++++++++

Καταψήφισε η Σλοβακία τη διεύρυνση του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας,  κατέρρευσε ο κυβερνητικός συνασπισμός. Πιθανή  και δεύτερη ψηφοφορία, μέσα στην εβδομάδα  με  θετικό αποτέλεσμα. Θρίλερ η έγκριση

Αβέβαιη η εκταμίευση της 6ης δόσης για την Ελλάδα, παρά τη θετική εισήγηση της τρόικας, δηλώνει ο εκπρόσωπος του Γερμανικού υπουργείου οικονομικών.

Πυρ ομαδόν από  Αντιπολίτευση και Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατά του «αναγκαίου για την 6η δόση» πολυνομοσχεδίου.  «Η κυβέρνηση θέλει το πειστήριο της ανθρωποθυσίας ψηφισμένο στη Σύνοδο Κορυφής» ήταν το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ

Σε υποβάθμιση των μακροπρόθεσμων ομολόγων 10 Ισπανικών τραπεζών προχώρησε η Standar and Poors

Ως κατηγορούμενοι για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, καλούνται σε απολογία 7 πρώην στελέχη του ΟΤΕ, για την υπόθεση της Ζίμενς.

H απελευθέρωση των ταξί στο Υπουργικό Συμβούλιο σήμερα υπό τον πρωθυπουργό.

Παρατείνονται για μα ακόμα εβδομάδα οι κινητοποιήσεις της ΠΟΕ – ΟΤΑ. Ανεστάλη η απεργία στα ΕΛΠΕ

Εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 2 μετά το μεσημέρι στα προπύλαια. Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν δάσκαλοι και καθηγητές.

Κλειστά σήμερα και αύριο Μουσεία και Αρχαιολογικοί Χώροι, λόγο 48ωρης απεργίας των εργαζομένων στο υπουργείο πολιτισμού.

Την πραγματοποίηση 48ωρης απεργίας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας  αύριο και την Παρασκευή αποφάσισαν τελικά οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες,

Στα χέρια των διωκτικών αρχών βρίσκεται η αδίστακτη συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ, που εισέβαλλε σε σπίτια, λήστευε με ιδιαίτερη σκληρότητα

Καθεστώς υπό ένταξης χώρας στη ΕΕ θα πάρει η Σερβία αλλά όχι ακόμα ημερομηνία. «Θετική η έκθεση της Κομισιόν»

Δεκάδες διαδηλωτές  που συνδέονται με το κίνημα κατάληψη της Γουόλ Στριτ, συνέλαβε η αστυνομία της Βοστόνης.

«Ιρανική συνωμοσία» με στόχο διπλωμάτη στις ΗΠΑ υποστηρίζει ότι σταμάτησε η Ουάσινγκτον. Αρνείται εμπλοκή η Τεχεράνη

Πανηγυρική πρόκριση της Ελλάδας στα τελικά του Γιούρω 2012, μετά την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Γεωργίας.

Έφεση κατά της πρωτόδικης καταδικαστικής απόφασης για υποβιβασμό της Παναχαϊκής, άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρέας Φάκος

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Νοτιοδυτικούς  ανέμους  2 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου