Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τρίτη 4-10-2011 / 07.30 π.μ…… Μαύρη θλιβερή επέτειος σήμερα…. 2 χρόνια κυβέρνησης Γιωργάκη… Κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή, στη μιζέρια, στη φτώχια, και στο ξεπούλημα του τόπου. Από τα «λεφτά υπάρχουν», δεν θα πάμε στο ΔΝΤ και άλλες βαρυσήμαντες κορώνες… φτάσαμε στο Καστελόριζο και τις περιβόητες εξαγγελίες ανάγκης ΔΝΤ κλπ…. για να μας σώσουν… Από τότε αυτό οι ανεκδιήγητοι «Μαθητευόμενοι Μάγοι» μας έχουν σώσει καμιά δεκαριά φορές, χωρίς να μας ρωτήσουν ποτέ αν θέλουμε να σωθούμε… μέρα με την ημέρα αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι είναι στημένο… Το μέλλον του τόπου διαγράφεται όλο και πιο ζοφερό…. Ήρθε η ώρα…..



    
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι..


Μαύρη θλιβερή επέτειος σήμερα…. 2 χρόνια κυβέρνησης Γιωργάκη… Κυβέρνηση που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή, στη μιζέρια, στη φτώχια, και στο ξεπούλημα του τόπου. Από τα «λεφτά υπάρχουν», δεν θα πάμε στο ΔΝΤ και άλλες βαρυσήμαντες κορώνες… φτάσαμε στο Καστελόριζο και τις περιβόητες εξαγγελίες ανάγκης ΔΝΤ κλπ…. για να μας σώσουν…   Από τότε αυτό οι ανεκδιήγητοι «Μαθητευόμενοι Μάγοι» μας έχουν σώσει καμιά δεκαριά φορές, χωρίς να μας ρωτήσουν ποτέ αν θέλουμε να σωθούμε… μέρα με την ημέρα αποδεικνύεται ότι το παιχνίδι είναι στημένο… Το μέλλον του τόπου διαγράφεται όλο και πιο ζοφερό…. Ήρθε η ώρα να φύγουν…. Ανυπακοή και αντίσταση πριν είναι αργά για τον Τόπο…. 

Με 32 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις  7μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Με ανοιχτή επιστολη « Τα Μαύρα Λιθάρια δεν είναι  για Μπάζα. Δημόσια Διαμαρτυρία», κάτοικοι από το Δερβένι και τα Μαύρα Λιθάρια, καταγγέλλουν την  εναπόθεση  Μπάζα σε τμήμα στα Μαύρα Λιθάρια από γνωστό εργολάβο και αφήνουν αιχμές προς την Δημοτική αρχή, για την καθυστέρηση αντιμετώπισης του προβλήματος πέραν του εξαμήνου, παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις.  

Στο ευρωκοινοβούλιο φέρνουν οι Οικολόγοι Πράσινοι το θέμα των απαράδεκτων συνθηκών διαβίωσης στον καταυλισμό των Ρομά στα Εξαμίλια Κορινθίας. Με ερώτηση του ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλου, τίθενται υπόψη της Κομισιόν οι δραματικές συνθήκες που διαπιστώθηκαν σε επιτόπια επίσκεψη κλιμακίου των Οικολόγων Πράσινων στις αρχές Σεπτεμβρίου, με το ερώτημα αν τα δεδομένα αυτά είναι συμβατά με το άρθρο 153 της Συνθήκης Λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (που αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην καταπολέμηση του κοινωνικού αποκλεισμού) αλλά και με την υποχρέωση κάθε χώρας μέλους να αναπτύξει τη δική της Εθνική Στρατηγική Ένταξης για τους Ρομά.

Συνεδρίασε στην Καλαμάτα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας  Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας,  που προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα. Πρόεδρος επανεξελέγει ο κ. Παγώνης Βασίλειος από το  Κιάτο

Σήμερα στις 11μιση το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κορίνθου  θα δοθεί συνέντευξη Τύπου,  από το Προεδρείο του Σωματείου Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Εργαζομένων στην κατασκευή του Αυτοκινητοδρόμου Ελευσίνα – Κόρινθος – Πάτρα – Πύργος – Τσακώνα «Η Γαλαρία», το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου και την  «Αγωνιστική Συνεργασία Πελοποννήσου»,  με θέμα: «Οι αρνητικές εξελίξεις της κατασκευής της Ολυμπίας οδού»

Σήμερα στις 9 το πρωί στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από μονάδα κινητής αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Σκοπός της εθελοντικής αιμοδοσίας αποτελεί η ενίσχυση Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου Αιμοδοτών Υπαλλήλων που υπηρετούν στην Περιφερειακή Ενότητα Κορινθίας και άλλων φορέων που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν. Καλείστε να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας την κίνηση αυτή.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης προσκαλεί όσους επιθυμούν - ενήλικες και παιδιά - να παρακολουθήσουν τα τμήματα παραδοσιακών χορών που διοργανώνει ο Δήμος για 10η συνεχή χρονιά, να δηλώσουν συμμετοχή. ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Πληροφορίες, τηλ. 2743 3 60 244  κ. Ρουσινός Τάκης

Συμφωνα με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, το Σάββατο και την Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί Άσκηση, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (παραλιακό δρόμο προς Ποσειδωνία), στην οποία θα συμμετέχουν ο Διασωστικός Σύλλογος « ΠΗΓΑΣΟΣ » και οι Εθελοντικές Οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας του Νομού.         Η Άσκηση, η οποία γίνεται στα πλαίσια της σχεδίασης και της πρόληψης για αντιμετώπιση οποιονδήποτε φυσικών καταστροφών, θα περιλαμβάνει οργάνωση και λειτουργία καταυλισμού, διάσωση κινδυνευόντων ατόμων, πρώτες βοήθειες, πυρόσβεση κλπ.
++++++++++++++

Χωρίς απόφαση για την εκταμίευση της 6ης δόσης ολοκληρώθηκε αργά το βραδυ το Γιούρωγκρουπ. Η απόφαση θα λειφθεί μετά την σύνταξη της επόμενης αναφοράς της τρόικας. Συνεδριάζει το πρωί το Εκοφιν.

Καλωσορίζουμε τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα, δήλωσε ο πρόεδρος του Γιούρωγκρουπ, Ζαν Κλωντ Γιουνγκέρ, διέψευσε τα περί χρεοκοπίας της Ελλάδας  και εξόδου της χώρας από το ευρώ

Επιπλέον μέτρα 7.1 δις ευρώ, περιλαμβάνει το προσχέδιο του προϋπολογισμού του 2012 που κατατέθηκε στη Βουλή.  Προσδιορίζει την ύφεση στο 2.5% και την ανεργία στο 16.4 

Κατάργηση της Εθνικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, αν δεν υπογράφει άμεσα νέα με μειώσεις μισθών, ζήτησε η τρόικα από τον υπουργό εργασίας.
Δεν είμαστε ούτε θα γίνουμε Ινδία, φέρεται να σχολίασε ο πρωθυπουργός.

Δεν έχω τα λεφτά να πληρώσω το τέλος ακινήτων, αλλά θα βρω τον τρόπο, δήλωσε στους Νέους Φακέλους ο Θεόδωρος Πάγκαλος… Να κάνουμε έναν έρανο για τον Αντιπρόεδρο….

Ο Παπανδρέου «σκέφτηκε την παραίτηση», γράφουν οι γερμανικοί Financial Times. «Σκουπίδια» λέει η κυβέρνηση

Ενδεχόμενο αυστηροποίησης του κανόνα «1 προς 10» για τις προσλήψεις το 2012, δραστική μείωση

Σε απεργιακό κλοιό η χώρα αύριο κατά των νέων μέτρων. Μπαράζ κινητοποιήσεων

Αμφισβητεί το πόρισμα για τη φονική έκρηξη στο Μαρί ο πρόεδρος Χριστόφιας. Του επιρρίπτει αμέλεια και εγκληματική αδιαφορία

Με πτώση έκλεισαν τα κυριότερα Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, 2.4% υποχώρησε ο γενικός Δίκτης στο χρηματιστήριο της Αθήνας. Πολύ μεγάλες απώλειες και στη Γουώλ Στρίτ

Δυσοίωνες  οι  προβλέψεις του ΕΚΟΦΙΝ για την οικονομική ανάπτυξη της  Ιταλίας

Απελευθερώνεται πλήρως από 1ης Ιανουαρίου το επάγγελμα των φορτηγών και βυτιοφόρων δημοσίας χρήσεως 

«Η Γουόλ Στριτ είναι παραμορφωμένη οικονομία» λέει ο Στίγκλιτς.  Κοντά στους αγανακτισμένους

Πιο κοντά στην κατάληψη της Σύρτης οι δυνάμεις της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης. Δραματική η κατάσταση στην πόλη

Δύο νεκροί σε κατάρρευση κτιρίου στην Ιταλία,  αναζητούνται εγκλωβισμένοι

Έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης υποβιβασμού της από τη Σουπερλίγκα, κατέθεσε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης.

Αίθριος καιρός με Βόρειους, Νοτιοδυτικούς ανέμους  2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.
+++++++++++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου