Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Πέμπτη 21-8-2014/ 07.30 πμ…… Στην τελική ευθεία το καθιερωμένο Ελεύθερο μουσικό φεστιβάλ «6ο Ziria Music festival «Νίκος Δόικας» που θα πραγματοποιηθεί στο Οροπέδιο της Ζηρειας στο Αθλητικό Κέντρο, Πέμπτη 28 - Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Αυγούστου από τις 6 το απόγευμα. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (www.ziriafestival.gr). Είσοδος και Camping Ελεύθερο…..




Στην τελική ευθεία το καθιερωμένο Ελεύθερο μουσικό φεστιβάλ «6ο Ziria Music festival «Νίκος Δόικας» που θα πραγματοποιηθεί στο Οροπέδιο της Ζηρειας στο Αθλητικό Κέντρο, Πέμπτη 28 - Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Αυγούστου από τις 6 το απόγευμα. Διοργανώνεται στη μνήμη του Ξυλοκαστρίτη μουσικού Νίκου Δόικα από φίλους του, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Ζήρειας του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης  (www.ziriafestival.gr). Είσοδος και Camping Ελεύθερο

Αύριο στις 9μιση το βράδυ στο Λιμάνι του Κιάτου, Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΙΑΤΟΥ, Παρουσιάζει δυο μεγάλες φωνές του Ελληνικού Πενταγράμμου, την ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ και την  ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ, σε μια Μοναδική Συναυλία. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Απόψε στις  9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Το θέατρο σκιών Ι. Αθανασίου, θα παρουσιάσει το έργο «Το μαγεμένο δεντρί». Είσοδος 5 €

Αύριο στις  10 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών.

Αύριο στις  9 το βράδυ στο Θεατράκι Γυμνασίου Δερβενίου, Το θέατρο σκιών Ι. Αθανασίου, θα παρουσιάσει το έργο «Το μαγεμένο δεντρί». Είσοδος 5 €

Το Σάββατο και την  Κυριακή  στις  9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Ξυλοκάστρου σας καλεί «σε ραντεβού» με τον Τσέχοφ παρουσιάζοντας μονόπρακτες κωμωδίες. Παίζουν οι γνωστοί ερασιτέχνες ηθοποιοί του τόπου μας: Σπύρος Παρισιάδης, Ανδρέας Δαούσης, Βίλμα Ντερβίση, Ελένη Κορωνιώτη, Πέτρος Κραβαρίτης, Δημήτρης Εξαδάκτυλος & Κώστας Μαζαράκης. Σκηνοθετική επιμέλεια Ανδρέας Δαούσης. Είσοδος Ελεύθερη

Το Σάββατο στις 8:30 το βράδυ, στις Αρχαίες Κλεωνές, στην 3η Γιορτή Κορινθιακής Σταφίδας, ο πάντα φιλόξενος Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος ο ¨ΦΩΚΑΣ" επιμελήθηκε μία ξεχωριστή γιορτή. Θα παρουσιασθούν μοναδικά προϊόντα βασισμένα στην Κορινθιακή Σταφίδα, ενώ ο Αγιωργίτικος Οίνος θα τιμά με την παρουσία του την εκδήλωση. Δρώμενα και εκθέματα θα δώσουν νοητικό βάθος στην καλοκαιρινή μουσική βραδιά. Πηγή έμπνευσης ο αρχέγονος Κορινθιακός πλούτος της μαύρης σταφίδας.

Αύριο στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία,  «Intimacy» του Πατρίς Σερώ, 119’ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Όσοι φοιτητές συμμετείχαν κατά τα 2 τελευταία Ακαδημαϊκά έτη στην εξεταστική διαδικασία δεν θα διαγράφουν και θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στις 2 επόμενες εξεταστικές, ανακοίνωσε το υπουργείο παιδείας. Το μέτρο αφορά περίπου 30000 φοιτητές που εισήχθησαν πριν και το 2003, ενώ επιμένει ο υπουργός παιδείας στη διαγραφή δεκάδων χιλιάδων αιώνιων φοιτητών.  

Απαλλάσσονται από την ευθύνη για τα χρέη των Δημοτικών επιχειρήσεων οι επικεφαλείς τους με απόφαση του υπουργείου οικονομικών. Ύποπτοι για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, την ίδια ώρα οι φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές, απειλούνται με κατασχέσεις και δέσμευση λογαριασμών.  

Η φορολογία των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων, τα κόκκινα δάνεια και η ρευστότητα στις επιχειρήσεις στο επίκεντρο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με το Προεδρείο της ΓΕΣΕΒΕ. Σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με τη Διοίκηση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Στη ΔΕΘ η παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Βίτσας 

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στο υπουργείο ανάπτυξης με εκπροσώπους αγροτών και εξαγωγέων για τα προβλήματα που εχει προκαλέσει στην αγροτική παραγωγή το Ρωσικό εμπάργκο.

Η κυβέρνηση είναι ανεπαρκείς στην εξωτερική πολιτική και απούσα στην υπεράσπιση των Ροδακινοπαραγωγών, δηλώνει ο Πάνος Σκουρλέτης

Σε απόγνωση και οι Κτηνοτρόφοι, αντιδρούν για τις απλήρωτες αποζημιώσεις,  συλλαλητήριο πραγματοποίησαν χθες στην Κομοτηνή

Ένας 19χρονος συνελήφθει και ένας συνομήλικος του παραδόθηκε μόνος του στην αστυνομία για τη δολοφονία των 2 νεαρών στη Μεσσηνία, οικονομικά τα κίνητρα.

Νέοι ανελέητοι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ, κατέρρευσαν οι διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός. Τουλάχιστον 20 οι νεκροί Παλαιστίνιοι, ξεπερνούν τους 120 οι τραυματίες. Με ρουκέτες κατά του Ισραήλ απαντά η Χαμάς, απειλεί ότι θα πλήξει και το διεθνές αεροδρόμιο στο Τελ Αβίδ. Το Ισραήλ εμπόδιο σε κάθε συμφωνία για τη Γάζα, τονίζει ο Αραβικός Σύνδεσμος.

14 άνθρωποι σκοτώθηκαν το τελευταίο 24ωρο στην πόλη Ντονέτ στην Ουκρανία από τις συγκρούσεις ανάμεσα στον Ουκρανικό στρατό και τους Φιλορώσους Αντάρτες.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στη διάρκεια συγκρούσεων που ξέσπασαν μεταξύ των άτακτων δυνάμεων του αποστάτη στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ και των ισλαμιστών στη Βεγγάζη της Λιβύης, σύμφωνα με ιατρικές και στρατιωτικές πηγές.

Είναι καρκίνος που πρέπει να ξεριζωθεί, δηλώνει ο Μπάρακ Ομπάμα στον απόηχο του βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Αμερικανού δημοσιογράφου Τζέιμς Φόλει από Τζιχαντιστές.

Νύχτα με συλλήψεις στο Φέργκιουσον, την έναρξη της έρευνας περιμένει η πόλη, ένταση μετά το δεύτερο θάνατο νεαρού

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοανατολικούς,  Δυτικούς ανέμους   1 - 3  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
 +++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου