Τρίτη 12 Αυγούστου 2014

Τρίτη 12-8-2014/ 07.30 πμ…… Με μοναδικό θέμα «Περί μεταφοράς απορριμμάτων από άλλους Δήμους στον Χ.Υ.Τ.Α. Ξυλοκάστρου».στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει αύριο στις 8μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Θα γίνει σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου το Ξυλόκαστρο?? Όπως το προορίζουν αν δεν υπάρξει αντίδραση από όλους… όπως αποκάλυψε η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο σε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση και προκάλεσε την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, όπου και θα συζητηθεί διεξοδικά και ο καθένας καλείται να πάρει θέση…..


Με μοναδικό θέμα  «Περί μεταφοράς απορριμμάτων από άλλους Δήμους στον Χ.Υ.Τ.Α. Ξυλοκάστρου».στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  αύριο  στις  8μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο. Θα γίνει σκουπιδότοπος της Πελοποννήσου το Ξυλόκαστρο?? Όπως το προορίζουν αν δεν υπάρξει αντίδραση από όλους… όπως αποκάλυψε  η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο σε προ ημερησίας διάταξης συζήτηση και προκάλεσε την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση, όπου και θα συζητηθεί διεξοδικά και  ο καθένας καλείται να πάρει θέση. 

Η ανθρωπιστική οργάνωση Fair Planet και το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, μετά από έκκληση της Παλαιστινιακής ιατρικής οργάνωσης U.H.C.C., ξεκινούν καμπάνια για βοήθεια του δοκιμαζόμενου Παλαιστινιακού Λαού και καλούν τις συλλογικότητες και τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια τους με φάρμακα, υγειονομικό υλικό καθώς και οικονομική βοήθεια για την ανακούφιση των εκτοπισμένων.  Στη ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ ΤΩΡΑ!!! συμμετέχει η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ.  Συλλογή ιατροφαρμακευτικού υλικού μέχρι και σήμερα τελευταία μέρα  - στα φαρμακεία της περιοχής - στο Libro Lounge Cafe  και στο Intro Art Cafe. ΟΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ

Με 32 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  7   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Απόψε   στις  9 το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, η θεατρική παράσταση ΜΑΡΙΑ ΠΕΝΤΑΓΙΩΤΙΣΣΣΑ σε σκηνοθεσία Γιάννη Μποσταντζόγλου. Είσοδος 18€/προπώληση - ΑΜΕΑ - φοιτητικό 14€

Την Πέμπτη στις 9 το βράδυ στο Ζεμενό Κορινθίας του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η  Τ.Κ. Ζεμενού, ο πολιτιστικός σύλλογος και ο Σύλλογος Γυναικών Ζεμενού «ΑΡΕΤΗ». διοργανώνουν την καθιερωμένη Γιορτή του Σταφυλιού

Το Σάββατο  στις  9μιση το βράδυ στο Ανοιχτό θέατρο  «Βασίλης Γεωργιάδης» στο Ξυλόκαστρο, Συναυλία Κοινωνικής Αλληλεγγύης … Ούτε μια μέρα ακόμα. Η ορχήστρα της Δημοτικής Φιλαρμονικής Ξυλοκάστρου σε συνεργασία με το Κοινωνικό Παντοπωλείο διοργανώνουν μια βραδιά αλληλεγγύης για όλους όσους το έχουν ανάγκη, «Στηρίζουμε τον αδύναμο συνάνθρωπο και όλοι μαζί τραγουδάμε για αυτό το σκοπό». Τραγουδούν: Μ. Τζαβάρα, Δ. Λογοθέτης, Β. Γώγου, Σ. Μαυραντζάς. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Δ. Ζαχαρίας. Αντί εισιτηρίου προσφέρονται τρόφιμα.

Το Λαογραφικό Μουσείο Καμαρίου του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  θα λειτουργήσει όλα τα Σαββατοκύριακα του Αυγούστου κατά τις ώρες 19:00 – 22:00


Την Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία,  «Ο κύριος Βερντού» του Τσάρλι Τσάπλιν, 124΄ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Σε εξέλιξη νέα εκεχειρία 72 ωρών στη Λωρίδα της Γάζας, ξεκίνησαν και πάλι οι διαπραγματεύσεις Ισραηλινών, Παλαιστινίων στο Κάιρο. Φουντώνουν οι διαδηλώσεις κατά των Ισραηλινών σε όλο τον κόσμο. Μαζική η συμμετοχή των πολιτών στην Αθήνα, συναυλία συμπαράστασης στον Παλαιστινιακό λαό χθες βράδυ στην Πρεσβεία της Παλαιστίνης με τον Βασίλη Λέκκα. Εντυπωσιακή η συγκέντρωση φαρμάκων για τη Γάζα, ακόμα και αποστολές  από την επαρχία.  

Μπαράζ συσκέψεων στα υπουργεία εξωτερικών και οικονομικών για το Ρωσικό εμπάργκο.  Στο δρόμο της επιστροφής τα φορτηγά ψυγεία με τα Ελληνικά αγροτικά προϊόντα από τα σύνορα της Ρωσίας, αγωνιούν παραγωγοί και μεταφορείς, υποσχέσεις για αποζημιώσεις μοιράζει η κυβέρνηση. Επιφυλακτική σε άμεση καταβολή αποζημιώσεων εμφανίζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, συμφωνα με το Ρόιτερ.

Να διαφωνήσει με τα μέτρα κατά της Ρωσίας και να δεσμευτεί για τη διάθεση της αγροτικής παραγωγής καλεί την κυβέρνηση ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνος για τα αγροτικά Βαγγέλης Αποστόλου, επισκέφτηκε την Ημαθία και ειχε συναντήσεις και σύσκεψη με τους παραγωγούς της περιοχής.

Απορρίπτει σύμφωνα με πληροφορίες το ΔΝΤ κάθε διαδικασία διακανονισμού ληξιπρόθεσμων χρεών προς τα ταμεία που δεν εχει εγκρίνει η τρόικα.

Η Ολομέλεια του Άρειου Πάγου θα αποφανθεί, σχετικά με τη δυνατότητα φορολογικών ελέγχων στην κατοικία των φορολογουμένων χωρίς την παρουσία εισαγγελέα,  τονίζει το υπουργείο οικονομικών μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Συνεχίζεται το Σήριαλ με τον Ενιαίο Φόρο στα Ακίνητα, παγώνουν  οι επιστροφές φόρου και η έκδοση φορολογικής ενημερότητας, μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα εκκαθάριση του κατά τα μέσα του Σεπτεμβρίου.

Ο Επίτροπος  του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, Νιλς Μουίζνιεκς, εκφράζει την «έκπληξή του» για την αρχειοθέτηση από τις δικαστικές Αρχές του φακέλου, που αφορά την τραγωδία στο Φαρμακονήσι.

Τραγωδία στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου, όπου ένα δεκάχρονο αγοράκι έχασε τη ζωή του κάνοντας θαλάσσιο σπορ μαζί με φίλους του

Συμφωνία για ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία με συμμετοχή της Ρωσίας, υπό την αιγίδα του Ερυθρού Σταυρού

Ο Χάινταρ αλ-Αμπάντι αντί του Μαλίκι εντολοδόχος πρωθυπουργός του Ιράκ, εν μέσω πολιτικού χάους

Αίθριος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες και Δυτικούς,  Νότιους ανέμους      1 - 2  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ.     
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου