Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Μεγάλη Τρίτη 15-4-2014/ 07.30 π.μ…… Με 35 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει απόψε στις 8μιση το βράδυ το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο…..




Με 35 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει  απόψε στις  8μιση  το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, στην αίθουσα του Κέντρου Νεότατος στο Ξυλόκαστρο

Αύριο  στις 13:00 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο «Sparta Inn»  Θερμοπυλών 109 – Σπάρτη, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης θα δώσει Συνέντευξη Τύπου, όπου  θα ανακοινωθούν επίσημα οι υποψηφιότητες  του Αντιπεριφερειάρχη και των περιφερειακών συμβούλων που θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας.

Την Μεγάλη Παρασκευή στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, «Κατά Ματθαίον  Ευαγγέλιο » του Πιέρ Πάολο Παζολίνι, 135΄  ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Περίσσευμα υποκρισίας και θράσους από τον πρωθυπουργό και νέα φθηνά προεκλογικά παιχνίδια από την κυβέρνηση, μετρά για την κοινωνική πολιτική και την προστασία των αστέγων ανακοίνωσε με δήλωση του ο Αντώνης Σαμαράς, παραβλέποντας ότι, η εμμονή της κυβέρνησης στο μονόδρομο της λιτότητας διογκώνει την εξαθλίωση της κοινωνίας.

Οργή στο ΠΑΣΟΚ για τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες, δεν ενημερώθηκαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται με πρακτικές Μαυρογιαλούρου, τονίζουν για το θεαθήναι, κύκλοι προσκείμενοι στον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Το δίλλημα σε αυτές τις εκλογές δεν θα καταφέρει να το βάλει ούτε η διαπλοκή, ούτε η κυβέρνηση, ούτε η Μέρκελ, το βάζει η ίδια η πραγματικότητα, το βάζει ο ίδιος ο λαός, τόνισε από το Αγρίνιο ο Αλέξης Τσίπρας, προβλέποντας μια μεγάλη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και της κοινωνίας, έναντι των κομμάτων του μνημονίου και του διαπλεκόμενου συστήματος. Ο Αλέξης Τσίπρας  περιόδευσε χθες το πρωί στην Πάτρα και ακλούθησε η επίσκεψη του στο Μεσολόγγι, ενώ αύριο θα μιλήσει στην Χαλκίδα.

Δεν υπάρχει κανένα ρήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ, κακώς εννοούμενοι δημοσιογραφικοί κύκλοι επιχειρούν να εμφανίσουν δημοκρατικές διαδικασίες ως πρόβλημα, ξεκαθάρισε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Νέο μεσοπρόθεσμο στη Βουλή έως τις 5 Μαΐου, όπως  έκανε γνωστό ο Γιάννης Στουρνάρας, θα περιλαμβάνει τους εκαιροποιημένους στόχους  για την περίοδο 2015 – 2017, θα παραμείνω στο υπουργείο οικονομικών, δηλώνει για το προσωπικό του μέλλον.

Στο 12.7%  του ΑΕΠ το έλλειμμα  για το 2013, στα 318,7 δισεκ. ευρώ το δημόσιο χρέος, σύμφωνα με την ΕΛΣΑΤ, πρωτογενές πλεόνασμα στο 0.9% του ΑΕΠ  το πρώτο τρίμηνο του 2014, ανακοίνωσε το υπουργείο οικονομικών

Μετά το Ελληνικό και το λιμάνι του Πειραιά, στο σφυρί βγάζει το ΤΑΙΠΕΔ και το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το ΠΑΣΟΚ δεν κατανοεί αυτή την εσπευσμένη απόφαση και εκφράζει την αντίθεση του, τονίζει με ανακοίνωση της η Χαριλάου Τρικούπη.

Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση του Ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ. Ο Νότης Μαρίας και ο Κώστας Ζουράρης μεταξύ των 42 υποψηφίων Ευρωβουλευτών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, με κλήρωση και μέσω Face  Book αναδείχθηκαν ορισμένοι των υποψηφίων. Συνεργασία Πολύδωρα Ψωμιάδη ενόψει της κάλπης του Μαΐου.

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ από τη συζήτηση επί της αρχής του νομοσχεδίου του υπουργείου οικονομικών, εσπευσμένες διαδικασίες καταγγέλλει ο εισηγητής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Ευκλείδης Τσακαλώτος, αντιδράσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης, μετά το ΠΑΣΧΑ η συνέχιση της διαδικασίας.

Αύριο θα δοθεί, τελικά, η προκαταβολή των οικογενειακών επιδομάτων, για το πρώτο τρίμηνο του 2014, σε 669.702 δικαιούχους, που έχουν ήδη εισπράξει τα επιδόματα του 2013.

Αναστέλλουν τις προγραμματισμένες για σήμερα κι αύριο 3ωρες στάσεις εργασίας στις αμαξοστοιχίες, οι εργαζόμενοι στον  ΟΣΕ.

Σε τεντωμένο σχοινί ακροβατεί η Ουκρανία, φόβοι Ρωσικής επέμβασης εφόσον το Κίεβο προχωρήσει με την απειλή της στρατιωτικής επιχείρησης κατά των Φιλορώσων Αυτονομιστών που απευθύνονται τώρα για βοήθεια στον Πούτιν. Τηλεφωνική συνομιλία Ομπάμα Πούτιν, συζητήθηκαν ποικίλες πλευρές της κρίσιμης κατάστασης στην Ουκρανία, πρωτίστως στις Νοτιοανατολικές περιοχές, αναφέρει το Κρεμλίνο σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα.

Ενδεχόμενο συνόδου Κορυφής της Ε.Ε την Μεγάλη Πέμπτη για την επιβολή κυρώσεων Στη Μόσχα, θετικός για Πανεθνικό δημοψήφισμα στις 25 Μαΐου για το καθεστώς αυτονομίας περιοχών της χώρας, παράλληλα με τις προεδρικές εκλογές εμφανίστηκε ο μεταβατικός πρόεδρος της Ουκρανίας.

Τουλάχιστον 71 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 124 τραυματίστηκαν από έκρηξη που σημειώθηκε σε κατάμεστο σταθμό λεωφορείων στα περίχωρα της πρωτεύουσας της Νιγηρίας, της Αμπούζα, πρόκειται για την πρώτη μεγάλη επίθεση η οποία σημειώνεται κοντά στην πρωτεύουσα της Νιγηρίας τα τελευταία δύο χρόνια

Δημοψήφισμα για κατώτατο μισθό άνω των 3000 ευρώ, θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στην Ελβετία.

Αίθριος καιρός με ισχυρούς Δυτικούς, Βορειοδυτικούς  ανέμους  5 - 7 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου