Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Πέμπτη 10-4-2014/ 07.30 π.μ…… Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika, των δύο ντοκιμαντέρ που παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, επιστρέφουν σήμερα με το νέο τους ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.». Στο Κιάτο το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σήμερα με ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Θέατρο στις 9.15 το βράδυ και στην Κόρινθο επίσης σήμερα στις 9:15μμ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (Κολιάτσου 112) με ελεύθερη είσοδο, από την Αντιρατσιστική - Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου και τον Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο «σβούρα». Στον χώρο θα υπάρχει και κουτί οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των εξόδων για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ. "Για άλλη μια φορά απορρίπτουμε κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και ανακοινώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης. Και σε αυτή την περίπτωση σας θέλουμε όλους συμπαραγωγούς μας.”…..




Οι δημιουργοί του Debtocracy και του Catastroika, των δύο ντοκιμαντέρ που παρακολούθησαν εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, επιστρέφουν σήμερα με το νέο τους ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.». Στο Κιάτο το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί σήμερα με ελεύθερη είσοδο στο Δημοτικό Θέατρο στις 9.15 το βράδυ και στην Κόρινθο επίσης σήμερα  στις 9:15μμ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας (Κολιάτσου 112) με ελεύθερη είσοδο, από την Αντιρατσιστική -  Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Κορίνθου και τον Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο «σβούρα». Στον χώρο θα υπάρχει και κουτί οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των εξόδων για τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ. "Για άλλη μια φορά απορρίπτουμε κάθε χρηματοδότηση από κόμματα και εταιρείες και ανακοινώνουμε ότι το ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς χρήσης και αναμετάδοσης. Και σε αυτή την περίπτωση σας θέλουμε όλους συμπαραγωγούς μας.”

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Εντάχθηκε το έργο «Κατασκευή αποχετευτικών δικτύων Τ.Κ. Πιτσών και Λυκοποριάς του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης», προϋπολογισμού 5.000.000 ευρώ, στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη» του ΥΠΕΚΑ. Πρόκειται για την επέκταση της αποχέτευσης από το τέλος του Λουτρού έως το τέλος της Λυκοποριάς. Το έργο πρέπει να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2015.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ διοργανώνει  ανοιχτή προεκλογική εκδήλωση  το Σάββατο,  στις 7.00΄ το απόγευμα στον πεζόδρομο της Πυλαρινού στην Κόρινθο. Εισηγητής: Νίκος Χουντής, ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χαιρετίζουν: Οδυσσέας Βουδούρης, Υποψήφιος Περιφερειάρχης της παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα» και Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος, Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων, επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στο Δήμο Κορινθίων»

Το Σάββατο στις 7 το απόγευμα στο Καφέ SF  στο Ξυλόκαστρο, ο Αλέκος Αλαβάνος συζητάει για το «ΣΧΕΔΙΟ Β»


Με 21 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει αύριο στις  6   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Αύριο στις 21:45 στο Κέντρο Νέων στην Κόρινθο, H ομάδα σινεφίλ "Σινεπικινδύνως" και το ΑΘΕΑΤΟ ΘΕΑΤΡΟ, στο πλαίσιο "ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ",  παρουσιάζουν την ταινία, «4 μήνες, 3 βδομάδες, 2 μέρες» του Κριστιάν  Μουνγκίου, 113΄   ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Μεγάλης έντασης έκρηξη σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί σε σταθμευμένο όχημα που βρισκόταν έξω από υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Αμερικής. Οι αστυνομικοί, είχαν φροντίσει από νωρίς να κλείσουν όλους τους δρόμους (Αμερικής, Πανεπιστημίου, Σταδίου), καθώς υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα ήταν κλεμμένο, ενώ δεν υπάρχει κανένας τραυματισμός.

Δήλωση βόμβα από τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, «είμαστε ώριμοι για την άρση της μονιμότητας στο δημόσιο», τόνισε   ο υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης.

Κρυμμένα προαπαιτούμενα από την κυβέρνηση για την εκταμίευση των 6.3 δις ευρώ, δεσμευτική η είσοδος 25000 υπάλληλων στην κινητικότητα, διαβεβαιώσεις του Μαξίμου για απολύσεις επιπλέον 2000 υπαλλήλων στο πρώτο τρίμηνο του 2015, όπως αποκαλύπτει ο επικεφαλής του Γιούρωγκρουπ.

Επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου οικονομικών ότι, η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές, σήμερα  ανοίγει το βιβλίο των προσφορών και οριστικοποιείτε η διαδικασία, στόχος τα 3 δις ευρώ με κυβερνητική επιδίωξη για επιτόκιο κάτω από το 5% , υπό το Αγγλικό δίκαιο θα διέπεται η έκδοση, εντολή σε 6 διεθνείς τράπεζες.

Για προεκλογική κίνηση σκοπιμότητας μίλησε ο Πάνος Σκουρλέτης,  γιαλαντζί η έξοδος στις αγορές, τονίζει ο Γιώργος Σταθάκης

Βγαίνουμε από το μνημόνιο και αν κάποιοι θέλουν βαρβάρους πρέπει να τους αναζητήσουν αλλού, ανέφερε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Συνάντηση με τον  Αντώνη Σαμαρά θα έχει στις 10 το πρωί  στο Μέγαρο Μαξίμου ο  Ευάγγελος Βενιζέλος, στο επίκεντρο θα βρεθεί η έξοδος της χώρας στις αγορές

Στις Βρυξέλες και στο Παρίσι σήμερα και αύριο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος πρόεδρος για την Κομισιόν Αλέξης Τσίπρας.

Διαψεύδουν τα ταμεία της εφορίας το οικονομικό success story, νέα μεγάλη αύξηση στα ληξιπρόθεσμα, ξεπερνά τα 2.3 δισεκ. το χρέος που προστέθηκε στο τέλος Φεβρουαρίου, στα 64.5 δισεκ. το σύνολο των ληξιπρόθεσμων

Μετά το Πάσχα η συζήτηση στη Βουλή για το σκάνδαλο Μπαλτάκου που έχει ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κοινοβουλευτικός λιποτάκτης ο πρωθυπουργός, τόνισε από τη Λάρισα ο Αλέξης Τσίπρας.

Τροπολογία για την ολοκλήρωση εργασιών στα 4 υποβρύχιο που βρίσκονται στα Ελληνικά Ναυπηγεία, κατέθεσε η κυβέρνηση 

Συγκέντρωση έξω από την ΟΠΑΔ στην οδό Σταδίου σήμερα στις 12 το μεσημέρι Από τους 250 εργαζόμενους που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά την κατάργηση του Οργανισμού.

Μαχητικές και ογκώδεις οι χθεσινές διαδηλώσεις στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της  ΓΕΣΕΕ και της  ΑΔΕΔΥ, μεγάλη συμμετοχή στην πορεία εργαζομένων και φορέων.

Σε 23 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή καταδίκασε το δικαστήριο τον πρόεδρο, αντιπρόεδρο και γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων Ελληνικής  Χαλυβουργίας κατά την περίοδο της 9μηνης απεργίας με την κατηγορία της παραβίασης δικαστικής απόφασης και παράνομης βίας.

Σοκάρουν οι φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και  αποκαλύπτουν το βασανισμό μέχρι θανάτου του βαρυποινίτη Ιλί Καρέλι από σωφρονιστικούς υπαλλήλους 

Τουλάχιστον 20 μαθητές τραυματίστηκαν στη διάρκεια επίθεσης με μαχαίρι σε γυμνάσιο στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, ο δράστης συμμαθητής τους συνελήφθει

Τους 25 έφτασαν οι νεκροί και τους 107 οι τραυματίες από την έκρηξη δύο παγιδευμένων αυτοκινήτων στην πόλη Χομς της κεντρικής Συρίας. Ανάμεσα στα θύματα βρίσκονται γυναίκες και παιδιά. Η Χομς είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Συρίας.

Σε ακροδεξιούς εξτρεμιστές απέδωσε τις πρόσφατες κινητοποιήσεις που έγιναν στη Βενεζουέλα Νικόλας Μαδούρο σε συνέντευξη που παραχώρησε στον  Γκάρντιαν, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κατηγόρησε την αντιπολίτευση ότι, στοχεύει στην παράλυση των μεγαλουπόλεων της χώρας, δημιουργώντας ένα κακέκτυπο όσων συνέβησαν στο Κίεβο, ενώ επέρριψε ευθύνες και στις ΗΠΑ

Τοπικές νεφώσεις με Βορειοδυτικούς, Ανατολικούς ανέμους  1 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου