Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Τρίτη 1-4-2014/ 07.30 π.μ…… ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ τελικά στις εκλογές του Μαΐου ο Αντώνης Κλαδούχος, υποψήφιος για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prisma News, σε χθεσινό βραδινό γεύμα σε ταβέρνα του Ξυλοκάστρου, μεταξύ Τύρου και Αχλαδίου μεταπείστηκε ο κ. Αντώνης Κλαδούχος από τους συνεργάτες του, ώστε να ηγηθεί εκ νέου της Κίνησης Πολιτών στις προσέχεις εκλογές…. :-)


ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ τελικά στις εκλογές του Μαΐου  ο Αντώνης Κλαδούχος, υποψήφιος για το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Prisma News, σε χθεσινό βραδινό γεύμα σε ταβέρνα του Ξυλοκάστρου, μεταξύ Τύρου και Αχλαδίου μεταπείστηκε ο κ. Αντώνης Κλαδούχος από τους συνεργάτες του, ώστε να ηγηθεί εκ νέου της Κίνησης Πολιτών στις προσέχεις εκλογές…. :-)

Η Συμπολιτεία Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης στην τελευταία συνέλευσή της αποφάσισε να εφαρμόσει στον προεκλογικό αγώνα ένα οικονομικό μοντέλο λιτό, συμμετοχικό και διαφανές. Σ’ αυτό το πλαίσιο αποφασίσαμε να μην κάνουμε -και αυτή τη φορά- αφισοκόλληση, κάτι που προτείνουμε δημόσια να ακολουθήσουν όλοι οι συνδυασμοί. Εκτός από την οικονομία που θα προκύψει, είναι πολύ σημαντικό να μη συμβάλουμε στην αισθητική και περιβαλλοντική υποβάθμιση του δήμου. Τις εισφορές θα μαζεύουν στα καταστήματά τους, εκδίδοντας τα αντίστοιχα παραστατικά, τα εξής μέλη της Συμπολιτείας στα οποία μπορείτε να απευθύνεστε: Ζαχαρή Άννα , Κτηνιατρείο, Π. Τσαλδάρη 6, Ξυλόκαστρο. - Σαράμπαλης Γιάννης, Υδραυλικά, Δερβένι - Παπαταξιάρχης Δημήτρης, Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Λ. Φραντζή 2, Ξυλόκαστρο και  Μαρίνης Άγγελος, Internet Café Intergames, Παραλία Ξυλοκάστρου

Ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια και παρουσία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, ορκίστηκαν χθες οι Θεόφιλος Λεονταρίδης ως αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Νίκος Ταγαράς ως αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος. (Οι ΝΑΙ σε όλα και ανύπαρκτοι στη Βουλή ανταμείβονται… Εξόφληση γραμματίων…)

Την παραίτησή του από το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας υπέβαλε σήμερα ο Παναγιώτης Αλευράς, η οποία έγινε άμεσα αποδεκτή από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη. Στην επιστολή του ο κ. Αλευράς, μεταξύ άλλων, τονίζει ότι «Τα φαινόμενα ελλείμματος δημοκρατίας και ο αυταρχισμός στενών συνεργατών σας, που ήθελαν να ελέγχουν απόλυτα την κατάσταση και να διοικούν εν κρυπτώ και παραβύστω, πέρα και πάνω από τις θεσμικές και τις δημοκρατικές διαδικασίες συλλογικότητας, εξάντλησαν την υπομονή μας και την ανοχή μας, τόσο εμού προσωπικά, όσο και άλλων συναδέλφων, με τους οποίους επιλέξαμε τον δρόμο της διαφοροποίησης». Την παραίτηση του υπέβαλε και ο Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Γιώργος Δέδες.

Απόψε στις 7μιση το βράδυ στην καφετέρια Παπαδόπουλου στη Νεμέα Κορινθίας θα πραγματοποιήσει ομιλία ο Νίκος Γόντικας, υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη  «Λαϊκή Συσπείρωση» . Θα χαιρετήσει ο Νίκος Μπουλουγουράς υποψήφιος Δήμαρχος Νεμέας με την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Φρούριο η Αθήνα σήμερα και αύριο καθώς απαγορεύτηκαν οι συγκεντρώσεις και οι διαδηλώσεις ενόψει του Γιούρωγκρουπ. Καταγγέλλουν και επιμένουν στη συγκέντρωση στα Προπύλαια ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Ραντεβού στην Ομόνοια δίνει το ΠΑΜΕ. Πράξη ακραίου αυταρχισμού η απαγόρευση των συγκεντρώσεων, το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ. Κλειστοί και οι σταθμοί του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα από τις 5 και μισή και της Ακρόπολης από τις 8 και μισή.

Στη συνεδρίαση του Γιούρωγκρουπ θα συζητηθεί  μόνο  το κείμενο αξιολόγησης της τρόικας και όχι η εκταμίευση της δόσης. Καταρρίπτεται το επιχείρημα του κατεπείγοντος του νομοσχεδίου.

Απορρίφθηκε η πρόταση δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του προέδρου της Βουλής Βαγγέλη  Μειμαράκη με 165 κατά και 76 υπερ. Καταψήφισαν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, το ΚΚΕ δεν συμμετείχε στη συζήτηση και την ψηφοφορία.

Υποβάθμιση της λειτουργίας του Κοινοβουλίου και μετάλλαξη της νομοθετικής λειτουργίας μέσω του τρόπου που περνάνε από τη Βουλή τα νομοσχέδια με διαδικασίες εξπρές, κατήγγειλε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.

Διέψευσε το ενδεχόμενο πρόωρων  Βουλευτικών εκλογών μαζί με τις Ευρωεκλογές  ο Ευάγγελος Βενιζέλος μετά τη σύσκεψη με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του Γιάννη Στουρνάρα.

Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ελλάδα και στη φτώχια, σημείωσε τη μεγαλύτερη αύξηση τη διετία στη διετία 2011- 2013, σύμφωνα με έκθεση της Κομισιόν.

Ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις τους οι Φαρμακοποιοί. Μισώ και σιχαίνομαι τους απεργούς, δήλωσε στους οδηγούς του ΕΚΑΜ   και των νοσοκομείων που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα ο Άδωνις Γεωργιάδης

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια και σήμερα, λόγο της 48ωρης απεργίας της ΠΝΟ. Άκαρπη συνάντηση με τον υπουργό Ναυτιλίας.

Εγκρίθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ η βελτιωμένη προσφορά της Λάμδα Ντεβέλοπμαντ για το ξεπούλημα και την τσιμεντοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου του  Ελληνικού

Ανησυχία στην κυβέρνηση από την οριακή ψηφοφορία, αλλεπάλληλα ραντεβού Σαμαρά Βενιζέλου. Εκτός ΝΔ ο Νικήτας Κακλαμάνης

Σε 5 έτη φυλάκισης για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το δημόσιο, καταδίκασε τον Δημήτρη Μελισανίδη το πλημμελειοδικείο Πειραιά, η ποινή φυλάκισης είναι εξαγοράσιμη και αφόρα υπόθεση Λαθρεμπορίας πετρελαίου.

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 400 περίπου Μεταναστών που επέβαιναν σε πλοίο με κατεύθυνση την Ιταλία και εξέπεμψε σήμα κινδύνου στην περιοχή των Κυθήρων.

Τον δημοφιλή υπουργό Εσωτερικών, Μανουέλ Βαλ, επέλεξε ο γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, ως αντικαταστάτη του πρωθυπουργού Ζαν Μαρκ Ερό, μετά την πικρή ήττα για τους Σοσιαλιστές στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η Ρωσία αποσύρει δυνάμεις από τα σύνορα με την Ουκρανία, τηλεφωνική συνομιλία Πούτιν – Μέρκελ

Χίτλερ θυμίζει η προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, δήλωσε ο Βόλφγκαν Σόιμπλε

Συνεδριάζουν σήμερα το πρωί στις Βρυξέλες οι υπουργοί εξωτερικών των 28 χωρών μελών του ΝΑΤΟ, προκειμένου να εξετάσουν τη στρατηγική της Ατλαντικής Συμμαχίας στην Ανατολική Ευρώπη

«Και τώρα, θα πληρώσετε» λέει ο Ερντογάν στους αντιπάλους του, Νίκη σαν σαπουνόπερα

Αίθριος καιρός με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  3 - 5 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου