Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 17-12-2013/ 07.30 π.μ…... Επιστολή προς τις εταιρείες κατασκευής της "ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΟΔΟΥ" σχετικά με την κατολίσθηση στον δρόμο που συνδέει το χωριό Καρυώτικα με το Ξυλόκαστρο, εστάλη από τις υπηρεσίες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων. "Η κατολίσθηση έγινε ακριβώς δίπλα από την γέφυρα που περνάει πάνω από την Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και σε σημείο όπου η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ εκτελεί κατασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου. Αποτέλεσμα αυτής της κατολίσθησης είναι να έχει διακοπεί η κυκλοφορία της Τοπικής Κοινότητας Καρυωτίκων με το Ξυλόκαστρο .... Καλείστε λοιπόν να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία της επαρχιακής οδού, γιατί οι δημότες αναγκάζονται να διανύουν τεράστιες αποστάσεις από παρακαμπτήριους οδούς προκειμένου να φτάσουν στην πόλη του Ξυλοκάστρου. Πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ευστάθεια του υπερκείμενου πρανούς."…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Επιστολή προς τις εταιρείες κατασκευής της "ΟΛΥΜΠΙΑΣ  ΟΔΟΥ"  σχετικά με την κατολίσθηση στον δρόμο που συνδέει το χωριό Καρυώτικα με το Ξυλόκαστρο, εστάλη από τις υπηρεσίες του  Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  όπου αναφέρεται μεταξύ άλλων. "Η κατολίσθηση έγινε ακριβώς δίπλα από την γέφυρα που περνάει πάνω από την Νέα Εθνική Οδό (Ν.Ε.Ο.) και σε σημείο όπου η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ εκτελεί κατασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή του Αυτοκινητόδρομου. Αποτέλεσμα αυτής της κατολίσθησης είναι να έχει διακοπεί η κυκλοφορία της Τοπικής Κοινότητας Καρυωτίκων με το Ξυλόκαστρο .... Καλείστε λοιπόν να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία της επαρχιακής οδού, γιατί οι δημότες αναγκάζονται να διανύουν τεράστιες αποστάσεις από παρακαμπτήριους οδούς προκειμένου να φτάσουν στην πόλη του Ξυλοκάστρου. Πρέπει να επιστήσουμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι πριν προβείτε σε οποιαδήποτε ενέργεια, θα πρέπει να εξασφαλίσετε την ευστάθεια του υπερκείμενου πρανούς."

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, προς τους συμπολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες ή είναι εγγεγραμμένοι στις προνοιακές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λπ.) και στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πρώτη (κύρια) κατοικία τους, λόγω οφειλών στη Δ.Ε.Η.  καλούνται όπως το αργότερο μέχρι αύριο  να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για το Ξυλόκαστρο στο  Δημαρχείο Ξυλοκάστρου (αρμόδιο υπάλληλο κα Σιώτη Μαρία τηλ. 2743360217) και για το Δερβένι στο Δημαρχείο Δερβενίου (αρμόδιο υπάλληλο κα Παπασταμοπούλου Αικατερίνη τηλ. 2743360104)

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης καλεί τους συμπολίτες να προσφέρουν το κατά δύναμιν  στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ. Η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι αξίες διαχρονικές και πολύ επίκαιρες στις μέρες μας. Μέρες γιορτών, Βοηθάμε τους συμπολίτες μας.  Κάθε προσφορά είναι σημαντική !!! Τηλ. επικοινωνίας: 2743 3 60211

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2013 και υλοποιώντας  το Πρόγραμμα Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από τις φυσικές καταστροφές, ανακοινώνει ότι: Οι πληγέντες από τη θεομηνία (πλημμύρα) θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα στο Δήμο μέχρι 2 Ιανουαρίου 2014. Πληροφορίες στο 2743 3 60233  και 2743 3 60209 για   τη   Δημοτική   Ενότητα   Ξυλοκάστρου και στο 2743 3 60101  για τη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ενόψει των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, διοργανώνει συλλογή τροφίμων (τρόφιμα μακράς διαρκείας) για τη στήριξη των απόρων οικογενειών της Κορίνθου. Η συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται  έως 23/12/13 στο γραφείο του Ε.Σ. Κορίνθου  (Ερμού 2 – Επιμελητήριο). Τηλ. 2741028555
++++++++++

Χωρίς συμφωνία για το θέμα των πλειστηριασμών και της Αμυντικής Βιομηχανίας ολοκληρώθηκαν οι συνομιλίες της τρόικας με τους αρμόδιου υπουργούς, αναχωρούν σήμερα οι τροικανοί

Δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία, εναπόκειται στο Γιούρωγκρουπ να αποφασίσει αν θα εκταμιευτεί η δόση του ενός δισεκ. δήλωσε ο Γιάννης Στουρνάρας μετά τη σύσκεψη χθες βράδυ στο Μαξίμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο καταγγέλλει την υποταγή της κυβέρνησης στο σχεδιασμό της τρόικας για την ουσιαστική διάλυση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας και ευρύτερα του παραγωγικού δυναμικού της χώρας.

Συζήτηση εφ όλης της ύλης σε ιδιωτικό γεύμα με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε χθες ο πρωθυπουργός. Ο Αντώνης Σαμαράς φέρεται να απέρριψε κατηγορηματικά την πιθανότητα διεξαγωγής πρόωρων εκλογών

Ακροβασίες της κυβέρνησης με το φορολογικό, ελαφρύνονται οι Οφσόρ που κατέχουν ακίνητα αν τα δηλώσουν ονομαστικά, ευνοϊκές ρυθμίσεις και για τις ενδοομηλικές συναλλαγές

Αμετακίνητος στις θέσεις του ο υπουργός παιδείας, όπως διαπιστώνεται μετά τη συνάντηση του με τους πρυτάνεις. Γενική Συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Αθηνών  σήμερα με θέμα τη συνέχιση των κινητοποιήσεων τους.  

Διάλογο στη βάση του σχεδίου της κυβέρνησης για τον ΕΟΠΥΥ ζήτησε από τους γιατρούς ο Αντώνης Σαμαράς στη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αδιέξοδο και στη νέα συνάντηση του υπουργού υγείας με τους γιατρούς του ΕΟΠΥΥ για το χρονοδιάγραμμα του διαλόγου. Συνεχίζουν την απεργία τους οι γιατροί, πραγματοποιούν συνελεύσεις σήμερα σε Αθήνα και Πειραιά.

Μια Αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι ένα πολύ ισχυρό μήνυμα για τους λαούς της Ευρώπης. Μια πέτρα που θα ταράξει τα λιμνάζοντα νερά και θα δώσει την ευκαιρία για μια μεγάλη αλλαγή στην Ευρώπη, δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξη του στο Γιούρονιους. Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θα δεχθεί σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο προεδρικό μέγαρο ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας.   

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ στις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB με περίπου μια μονάδα διάφορα έναντι της ΝΔ, προβάδισμα και στην παράσταση νίκης και στην πρόθεση ψήφου για τις Ευρωεκλογές.  

Στην Ιστοσελίδα της Βουλής αναρτήθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών προσώπων για το 2012. Πλουσιότερος πολιτικός αρχηγός ο Ευάγγελος Βενιζέλος, φτωχότερος ο Αλέξης Τσίπρας.

Ποινική δίωξη για ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες, σε βαθμό κακουργήματος, άσκησε η εισαγγελέας Ελένη Ράικου σε βάρος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου

Διακοπή της χρηματοδότησης της Χ.Α αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής, αύριο η συζήτηση στην Ολομέλεια.

Για τις 12 Νοεμβρίου του 2014 αναβλήθηκε η δίκη του Θανάση Κούρκουλα, μετά από προκλητική και ανυπόστατη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του υποστηρικτής της Χρυσαβγίτικης επιτροπής Κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα.

Την Παρασκευή το δώρο Χριστουγέννων του ΟΑΕΔ στους ανέργους που δικαιούνται επίδομα.

17000 απολύσεις περισσότερες από προσλήψεις, σύμφωνα με το σύστημα Εργάνη του υπουργείου εργασίας

Ορκίζεται σήμερα η νέα κυβέρνηση συνασπισμού υπό την Μέρκελ, τρίτη φορά καγκελάριος

Τουρκία και Ε.Ε υπέγραψαν τη συμφωνία επανεισδοχής Λαθρομεταναστών

Οι αεροπορικές επιθέσεις των δυνάμεων του συριακού καθεστώτος στο Χαλέπι της βόρειας Συρίας εναντίον τεσσάρων συνοικιών που τελούν υπό τον έλεγχο των ανταρτών, στοίχισαν τη ζωή σε 76 ανθρώπους, μεταξύ τους 28 παιδιά, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που δημοσιοποίησε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Είκοσι δύο νεκροί είναι ο τραγικός απολογισμός από την πτώση λεωφορείου σε ανισόπεδο κόμβο στις Φιλιππίνες. Το λεωφορείο έπεσε από ανισόπεδο κόμβο, σε ύψος έξι μέτρων, και συνετρίβη πάνω σε διερχόμενο φορτηγάκι.

Βροχερός καιρός με Βορειοανατολικούς ανέμους 5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου