Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013

Δευτέρα 16-12-2013/ 07.30 π.μ…... Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, προς τους συμπολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες ή είναι εγγεγραμμένοι στις προνοιακές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λπ.) και στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πρώτη (κύρια) κατοικία τους, λόγω οφειλών στη Δ.Ε.Η. καλούνται όπως το αργότερο μέχρι την 18/12/2013 ημέρα Τετάρτη να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για το Ξυλόκαστρο στο Δημαρχείο Ξυλοκάστρου (αρμόδιο υπάλληλο κα Σιώτη Μαρία τηλ. 2743360217) και για το Δερβένι στο Δημαρχείο Δερβενίου (αρμόδιο υπάλληλο κα Παπασταμοπούλου Αικατερίνη τηλ. 2743360104)….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης στα πλαίσια της Κοινωνικής Πολιτικής, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, προς τους συμπολίτες που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες ή είναι εγγεγραμμένοι στις προνοιακές δομές του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο κ.λπ.) και στους οποίους έχει γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην πρώτη (κύρια) κατοικία τους, λόγω οφειλών στη Δ.Ε.Η.  καλούνται όπως το αργότερο μέχρι την 18/12/2013 ημέρα Τετάρτη  να υποβάλλουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Για το Ξυλόκαστρο στο  Δημαρχείο Ξυλοκάστρου (αρμόδιο υπάλληλο κα Σιώτη Μαρία τηλ. 2743360217) και για το Δερβένι στο Δημαρχείο Δερβενίου (αρμόδιο υπάλληλο κα Παπασταμοπούλου Αικατερίνη τηλ. 2743360104)

Συγκέντρωση καταστηματαρχών και εργαζόμενων χθες στο κέντρο της  Πάτρας ενάντια στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. 

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, μετά τις πρόσφατες πλημμύρες στις 1 και 2 Δεκεμβρίου 2013 και υλοποιώντας  το Πρόγραμμα Κοινωνικής Προστασίας για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών που προκύπτουν από τις φυσικές καταστροφές, ανακοινώνει ότι: Οι πληγέντες από τη θεομηνία (πλημμύρα) θα πρέπει να υποβάλλουν αίτημα στο Δήμο μέχρι 2 Ιανουαρίου 2014. Πληροφορίες στο 2743 3 60233  και 2743 3 60209 για   τη   Δημοτική   Ενότητα   Ξυλοκάστρου και στο 2743 3 60101  για τη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης


Με 5 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει σήμερα στις  9 το πρωί   η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου ενόψει των γιορτινών ημερών των Χριστουγέννων που πλησιάζουν, διοργανώνει συλλογή τροφίμων (τρόφιμα μακράς διαρκείας) για τη στήριξη των απόρων οικογενειών της Κορίνθου. Η συλλογή τροφίμων θα πραγματοποιείται  έως 23/12/13 στο γραφείο του Ε.Σ. Κορίνθου  (Ερμού 2 – Επιμελητήριο). Τηλ. 2741028555
++++++++++

Χωρίς συμφωνία και η χθεσινή συνάντηση του Κωστή Χατζηδάκη με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς, αντίθετα πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρξε σύγκλιση στο θέμα των Αμυντικών Βιομηχανιών στη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με τους δανειστές, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Δεν υπάρχει καμία πραγματική διαπραγμάτευση, κυβέρνηση και τρόικα συμφωνούν στα βασικά και δεν διαφωνούν παρά μονό στις λεπτομέρειες, τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τα χέρια έχουν δώσει στο παρασκήνιο κυβέρνηση και τρόικα για την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων, αποκαλύπτει η ΑΥΓΗ της Κυριακής.

Υποψήφιος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με 84.1% ο Αλέξης Τσίπρας. Αντιπροσωπεύομαι τις δυνάμεις της προόδου και της εργασίας και θα νικήσουμε, υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε 2 νέες 24ωρες απεργίες προχωρούν από σήμερα οι εργαζόμενοι στο Καποδιστριακό, ενάντια στο μέτρο της διαθεσιμότητας και στις απολύσεις. Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8 και μίση τον πρωί έξω από τη ΓΑΔΑ, όπου έχουν κληθεί να καταθέσουν μέλη του Συλλόγου Διοικητικών Υπαλλήλων.

Την απεργία τους συνεχίζουν μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ οι οποίοι θα έχουν συνάντηση σήμερα το πρωί με τον πρωθυπουργό.

Με ποσοστό 81.2% επανεξελέγει στην προεδρία της ΔΗΜΑΡ ο Φώτης Κουβέλης.

Ένας 37χρονος υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων συνελήφθη γιατί μετέφερε ιατρικά απόβλητα στον ΧΥΤΑ της Φυλής. Αναζητείται η υπεύθυνη υγειονομικής διαχείρισης αποβλήτων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία.

Κύκλωμα διακινητών πακιστανικής υπηκοότητας κρατούσε αλυσοδεμένους δέκα Σύρους μετανάστες στο Κορωπί, τους οποίους άφηναν νηστικούς και χωρίς νερό και τους βασάνιζαν προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα από τους συγγενείς τους.

Χιλιάδες πολίτες βγήκαν  στους δρόμους της Μαδρίτης για να υπερασπιστούν τα δημόσια συστήματα εκπαίδευσης και υγείας και να ζητήσουν να μην μειωθεί ο προϋπολογισμός για την επιστημονική έρευνα.

Την αναστολή της διαδικασίας για την υπογραφή Εμπορικής Συμφωνίας με την Ουκρανία, ανακοίνωσε η Ε.Ε

Οι αεροπορικές επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι δυνάμεις του συριακού καθεστώτος στο Χαλέπι, στη βόρεια Συρία, στοίχισαν τη ζωή σε 36 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 15 παιδιά, σύμφωνα με νεώτερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Ένα τεράστιο κύμα παρέσυρε  επτά νέους σε μια παραλία της περιοχής Σεσίμπρα, στη νότια Λισαβόνα, με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να χάσει τη ζωή του και άλλοι πέντε να αγνοούνται, όπως ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης της Πορτογαλίας

Στη γενέτειρά του, το χωριό Κούνου του Ανατολικού Ακρωτηρίου, στο νότιο τμήμα της Νοτίου Αφρικής «αναπαύεται» ο ήρωας του αγώνα κατά του Απαρτχάιντ, Νέλσον Μαντέλα.

Βροχερός καιρός με Βορειοανατολικούς, Βόρειους ανέμους 5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ, 
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου