Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Πέμπτη 30-5-2012/ 07.30 π.μ….. Πάει για Ξεπούλημα και ο Πευκιάς Ξυλοκάστρου??? Θα τους αφήσουμε??? Αν Ναι, είμαστε πλέον άξιοι της Τύχης μας. Σύμφωνα με ανοιχτή επιστολή του Βασίλη Κελάρη Προέδρου του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ όπου αναφέρει μεταξύ άλλων «Το αισθητικό δάσος του Ξυλοκάστρου έχει πλέον συμπεριληφθεί στα "φιλέτα" για ξεπούλημα και έχει ήδη καταχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ ! Παρά τις έγγραφες από 10-11-2010 προειδοποιήσεις και από τον Δ/ντή Δασών Κορινθίας και από τον ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. στον βουλευτή κο Κων/νο Κόλλια να φροντίσει για την ακύρωση του Βασιλικού Διατάγματος 563/12-8-1970 με το οποίο το αισθητικό δάσος παραχωρήθηκε στον Ε.Ο.Τ. (σήμερα Τουριστικά ακίνητα) με χρήση και προστασία από τον Δήμο Ξυλοκάστρου και παραχώρηση στην ιδιοκτησία του Δήμου, δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον!» «Στο ΤΑΙΠΕΔ πέρασε και η ακτή Σικυωνίων (παραλία πευκιάς Κάτω Διμηνιού).»….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Πάει για Ξεπούλημα και ο Πευκιάς Ξυλοκάστρου??? Θα τους αφήσουμε??? Αν Ναι, είμαστε πλέον άξιοι της Τύχης μας.  Σύμφωνα με ανοιχτή επιστολή του Βασίλη Κελάρη Προέδρου του ΟΙΚΟΣΥΛΚΟ όπου αναφέρει μεταξύ άλλων  «Το αισθητικό δάσος του Ξυλοκάστρου έχει πλέον συμπεριληφθεί στα "φιλέτα" για ξεπούλημα και έχει ήδη καταχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ ! Παρά τις έγγραφες από 10-11-2010 προειδοποιήσεις και από τον Δ/ντή Δασών Κορινθίας και από τον ΟΙΚΟ.ΣΥΛ.ΚΟ. στον βουλευτή κο Κων/νο Κόλλια να φροντίσει για την ακύρωση του Βασιλικού Διατάγματος 563/12-8-1970 με το οποίο το αισθητικό δάσος παραχωρήθηκε στον Ε.Ο.Τ. (σήμερα Τουριστικά ακίνητα) με χρήση και προστασία από τον Δήμο Ξυλοκάστρου και παραχώρηση στην ιδιοκτησία του Δήμου, δυστυχώς δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον!» «Στο ΤΑΙΠΕΔ πέρασε και η ακτή Σικυωνίων (παραλία πευκιάς Κάτω Διμηνιού).»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, εντάχθηκε στο Ε.Π. «Δυτ. Ελλάδας – Πελ/σου – Ιον. Νήσων» το έργο "Ανάπλαση της παραλιακής ζώνης από Κούστα – Ρουβέρα" και στοχεύει στην αναβάθμιση της παραλιακής ζώνης της πόλης του Ξυλοκάστρου, Προϋπολογισμού: 2.250.000,00 €. Επίσης εντάχθηκε το έργο "αγροτική οδοποιία" για τη βελτίωση – συντήρηση τμημάτων της αγροτικής οδοποιίας για την καλύτερη και ασφαλέστερη πρόσβαση των αγροτών  στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις, Προϋπολογισμού: 123.000,00 €.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και το Δίκτυο Μεσόγειος S.O.S. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σας καλούν όλους στον καθαρισμό των ακτών μας από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις  10 το πρωί. Τα σημεία συνάντησης για τον καθαρισμό είναι τα εξής:  •Μελίσσι - Κάτω από το Heaven.•Συκιά - Στο Δημοτικό Σχολείο •Ξυλόκαστρο - Στο Τουριστικό Περίπτερο. και στη μαρίνα •Καμάρι - Στο λαογραφικό Μουσείο •Λουτρό - Στην πλατεία του χωριού• Πιτσά - Στην πλατεία του χωριού •Λυκοποριά - Στο σχολείο του χωριού •Σαραντάπηχο - Αλσύλιο του χωριού •Στόμι - Στην πλατεία του Αγ. Ιωάννη •Λυγιά - Στην πλατεία του χωριού  και Δερβένι - Στο λιμάνι. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, βοηθήστε στην προστασία του. Να είστε όλοι εκεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, διοργανώνει δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών για όλα τα καταστήματα της Κορίνθου έως  την 1 Ιουνίου.

Αύριο και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο Du Lac το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ.
+++++++

Πρόταση για διεύρυνση του κατηγορητηρίου κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία σε βαθμό κακουργήματος κατέθεσαν στην ειδική γραμματεία του προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, 54 συνολικά βουλευτές

Πολιτική διαμάχη με το ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρόκειται να καταθέσει τη Δευτέρα τη δική του πρόταση αντιρατσιστικού νόμου, καθώς και οι αναφορές «δεκανίκια του κ. Σαμαρά» εναντίον του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ. Τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης καταθέτουν την Πέμπτη, εκτός απροόπτου, το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη ως κοινή τους πρόταση.

Να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή ζητάει το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο, αφορμή η διαμάχη για το αντιρατσιστικό

Ο τουρισμός θα φέρει την πρώτη νίκη της χώρας φέτος το καλοκαίρι, υποστήριξε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην τακτική γενική συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Ελληνικών Επιχειρήσεων

Τέσσερις ελληνικές παραλίες σε λίστα του CNN με τις 100 καλύτερες του κόσμου, σε Λευκάδα, Ζάκυνθο, Χανιά

Να εξαιρεθούν από  το νέο φόρο στα αγροτεμάχια οι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες, αποφασίστηκε στη σύσκεψη  με τη συμμετοχή των κομμάτων της συγκυβέρνησης.

Συνάντηση με το Γάλλο ομόλογο του  Πιέρ Μοσκοβισί θα έχει σήμερα στο Παρίσι ο υπουργός των οικονομικών, χθες ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε τη διαφωνία του για τις προβλέψεις του ΟΟΣΑ για την Ελλάδα, σύμφωνα με τις οποίες η ύφεση θα συνεχιστεί και το 2014 κατά 1.2%

Με προσωπικό ασφαλείας  σήμερα από τις 11 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα τα νοσοκομεία, το ΕΚΑΒ, τα Κ.Υ, τα θεραπευτήρια χρόνιων παθήσεων και οι υπηρεσίες πρόνοιας, λόγο 4ωρης Πανελλαδικής στάσης εργασίας .

Πράσινο φως από το ΣτΕ για την έγκριση του προγράμματος, Ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου και τη δημιουργία Μητροπολιτικού Πάρκου.

Επίσκεψη στην Ελλάδα, θα πραγματοποιήσει από την 1η έως τις 7 Ιουνίου, ο πατριάρχης Μόσχας και Πάσης Ρωσίας, Κύριλλος. Συναντήσεις με πολιτικούς και ιεράρχες

Οθωμανική νεκρανάσταση, Ανήμερα της Άλωσης, στη θεμελίωση της τρίτης γέφυρας του Βοσπόρου που θα ενώνει την Ευρώπη με την Ασία, έθεσαν στην Κωνσταντινούπολη ο πρόεδρος και ο πρωθυπουργός της Τουρκίας. Στην τελετή, που εξελίχθηκε σε επίδειξη ισχύος του Τούρκου πρωθυπουργού, κυρίαρχα ήταν τα σημειολογικά στοιχεία.

2 επιστολές που απευθύνοντας η πρώτη στο Δήμαρχο της Νέας Υόρκης  και η 2η σε ομάδα αρμόδια για τον έλεγχο των όπλων, πιστεύεται ότι περιείχαν το δηλητηριώδες  στοιχείο Ρητίνη, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Ναι» υπό όρους στη σύνοδο της Γενεύης λέει η συριακή αντιπολίτευση, δεν έχουμε προαπαιτούμενα λέει η Δαμασκός

Δυο νεκροί είναι ο αρχικός απολογισμός από την προσέγγιση του τυφώνα Μπάρμπαρα, στις παράκτιες περιοχές του Μεξικού. Το σφοδρότερο χτύπημα δέχτηκε η τουριστική περιοχή Τονάλα στην πολιτεία Τσιάπας.

Τελέστηκε ο πρώτος γάμος ομοφυλοφίλων στη Γαλλία, στην πόλη Μονπελιέ, λίγες ημέρες μετά την επικύρωση από τον Φρανσουά Ολάντ του νόμου για τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων. Ο νόμος αυτός είχε προκαλέσει ογκώδεις διαδηλώσεις στη Γαλλία

Αίθριος καιρός  με  Βορειοδυτικούς ανέμους  6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου