Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τετάρτη 29-5-2012/ 07.30 π.μ…. Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Απόλλων στο Ξυλόκαστρο, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ο Σύλλογος Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Αυτοκινητιστών Ταξί. καλούν όλους τους Επαγγελματίες και Ιδιοκτήτες καταστημάτων, σε μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα, «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΙΔΕΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ»…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Σήμερα στις 7 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Απόλλων στο Ξυλόκαστρο, ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, ο Σύλλογος Ξενοδόχων και ο Σύλλογος Αυτοκινητιστών Ταξί. καλούν όλους τους Επαγγελματίες και Ιδιοκτήτες καταστημάτων, σε μια ανοιχτή συζήτηση με θέμα, «ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΙΔΕΕΣ, ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ»

Μετά από αρκετά χρόνια με αρκετές περιπέτειες και μεγάλη καθυστέρηση, Άρχισαν επιτέλους οι εργασίες για την ολοκλήρωση του Χ.Υ.Τ.Α. Ξυλοκάστρου προϋπολογισμού 1.134.289,00 €. Πρόκειται για τις συμπληρωματικές εργασίες που απαιτούνται για να ολοκληρωθούν οι ημιτελείς εργασίες και να καλυφθούν οι ελλείψεις του υφιστάμενου ΧΥΤΑ ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει σύμφωνα με την νομοθεσία και τους εγκεκριμένους περιβαλλοντικούς όρους.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης και το Δίκτυο Μεσόγειος S.O.S. με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σας καλούν όλους στον καθαρισμό των ακτών μας από το Μελίσσι μέχρι τα Μαύρα Λιθάρια, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις  10 το πρωί. Τα σημεία συνάντησης για τον καθαρισμό είναι τα εξής:  •Μελίσσι - Κάτω από το Heaven.•Συκιά - Στο Δημοτικό Σχολείο •Ξυλόκαστρο - Στο Τουριστικό Περίπτερο. και στη μαρίνα •Καμάρι - Στο λαογραφικό Μουσείο •Λουτρό - Στην πλατεία του χωριού• Πιτσά - Στην πλατεία του χωριού •Λυκοποριά - Στο σχολείο του χωριού •Σαραντάπηχο - Αλσύλιο του χωριού •Στόμι - Στην πλατεία του Αγ. Ιωάννη •Λυγιά - Στην πλατεία του χωριού  και Δερβένι - Στο λιμάνι. Το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας, βοηθήστε στην προστασία του. Να είστε όλοι εκεί.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου, στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και την τόνωση της αγοραστικής κίνησης, διοργανώνει δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών για όλα τα καταστήματα της Κορίνθου έως  την 1 Ιουνίου.

Αύριο και την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο Du Lac το Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ.
+++++++

Ανάκαμψη από το 2014 και μείωση της ανεργίας από το 2015, προβλέπει σύμφωνα με πληροφορίες η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος για τη νομισματική πολιτική

50 000 ανέργους θα αφορά το 2013 το πρόγραμμα επιδότησης, απασχόλησης για τις οικογένειες χωρίς κανένα εργαζόμενο, σύμφωνα με πληροφορίες από τη διυπουργική.

Απειλή για τη συνοχή της Ευρώπης χαρακτήρισε ο Γάλλος πρόεδρος και υπουργοί από τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία που συναντήθηκαν στο Παρίσι για την αντιμετώπιση του προβλήματος.  

Από κοινού καταθέτουν ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη. Η κίνηση αυτή έρχεται έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη.

Συνεδριάζει σήμερα το ΚΥΣΕΑ με βασικό θέμα την έγκριση της νέας δομής των Ενόπλων Δυνάμεων

2 δισεκ. επιπλέον το έτος θα ήταν τα οφέλη για τη χώρα μας από την κρουαζιέρα αν είχαμε λιμάνι εκκίνησης τον Πειραιά, είπε σε Φόρουμ για την κρουαζιέρα ο ειδικός γραμματέας Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα, Νικόλαος Μαντζούφας, επικαλούμενος στοιχεία της Εθνικής Τράπεζας. 

Προθεσμία ως την Τετάρτη 5 Ιουνίου προκειμένου να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα στα πληρώματα των πλοίων της ακτοπλοΐας έδωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία (ΠΝΟ) και σε αντίθετη περίπτωση απειλεί με κινητοποιήσεις στα πλοία των εταιρειών που δεν καταβάλλουν τα οφειλόμενα.

Νομοθετική ρύθμιση που θα επιβάλλει περιορισμούς σε πορείες κάτω των 200 διαδηλωτών, ώστε να μην παρεμποδίζεται η κοινωνική και οικονομική ζωή των πόλεων, ετοιμάζει η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, αντιδρούν ΓΣΕΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ

Ανοιχτό σύμφωνα με πληροφορίες το ενδεχόμενο διεύρυνσης του κατηγορητηρίου κατά του Γιώργου Παπακωνστντίνου, για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. Ένταση αργά χθες στην προανακριτική επιτροπή  της Βουλής ανάμεσα στο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα και τον Γιάννη Ραγκούση, ο κ. Ραγκούσης φέρεται να είπε ότι, «είναι ντροπή να ηγείται ο Βαγγέλης Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ, επειδή. έστελνε τον κόσμο να τρώει από τα σκουπίδια κι εκείνος έκρυβε τη λίστα Λαγκάρντ» «η ντροπή είναι δική σου κατέχεσαι από πολιτική εμπάθεια και μίσος εναντίον του Βαγγέλη Βενιζέλου» απάντησε ο κ. Ρήγας.

Στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας θα οδηγηθεί ο 17χρονος Μητροκτόνος από το Αγρίνιο, όπως αποφάσισε το συμβούλιο πλημμελειοδικών

«Θα παραδώσουμε τους πυραύλους S-300 στη Συρία» ξεκαθαρίζει η Ρωσία. Την έντονη αντίδρασή της στην μη ανανέωση -ουσιαστικά, άρση- του ευρωπαϊκού εμπάργκο όπλων στη Συρία εκφράζει η Μόσχα. Η Μόσχα τονίζει ότι θα προχωρήσει με την παράδοση των αντι-αεροπορικών πυραύλων S-300 στη Συρία, λέγοντας ότι τα όπλα θα βοηθήσουν στην αποτροπή της ξένης παρέμβασης στη συριακή διαμάχη. Αν τα αντιπυραυλικά συστήματα παραδοθούν θα αντιδράσουμε, λέει το Ισραήλ.

Νεκροί τρεις λιβανέζοι στρατιώτες κοντά στα σύνορα με τη Συρία, οι συριακές φλόγες απειλούν τη Βηρυτό

«Εξοστρακίστηκε» από τον δικομματισμό ο Γκρίλο στις δημοτικές εκλογές της Ιταλίας, το Κίνημα 5 Αστέρων (M5S) δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε σε μία από τις 16 πιο σημαντικές μονομαχίες του δεύτερου γύρου

Οι Αυστραλοί, ο πιο ευτυχισμένος ανεπτυγμένος λαός για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, δείκτης Καλύτερης Ζωής του ΟΟΣΑ

Αίθριος καιρός  με  Βόρειους, Νοτιοδυτικούς  ανέμους  1 - 4  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου