Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Δευτέρα 13-5-2012/ 07.30 π.μ….Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί τα μέλη του σωματείου να συμμετάσχουν στην Γ.Σ. συνέλευση του κλάδου, αύριο στις 5 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο του 4ου ΓΕ.Λ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ με θέμα : « ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ» Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ υπογραμμίζει την ανάγκη για μαζική συμμετοχή στην Γ.Σ., ως απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και στην κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, όπως αυτή εκφράστηκε με την προαποφασισμένη πολιτική επιστράτευση των μελών του κλάδου….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ καλεί τα μέλη του σωματείου να συμμετάσχουν στην Γ.Σ. συνέλευση του κλάδου, αύριο στις 5 το απόγευμα,  στο αμφιθέατρο του 4ου ΓΕ.Λ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ με θέμα : « ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ  ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΟΛΜΕ»   Το Δ.Σ. της Α΄ ΕΛΜΕ  υπογραμμίζει την ανάγκη για μαζική συμμετοχή στην Γ.Σ., ως απάντηση στον αυταρχισμό της κυβέρνησης και στην κατάργηση συνταγματικών δικαιωμάτων, όπως αυτή εκφράστηκε με την προαποφασισμένη πολιτική επιστράτευση των μελών του κλάδου. 

Μέσω των κοινωνικών λειτουργών του στρατοπέδου συγκέντρωσης στην Κόρινθο και κάποιων ενδιάμεσων φίλων μάθαμε ότι οι κρατούμενοι έχουν, εκτός όλων των άλλων, ανάγκη και από καλοκαιρινά ρούχα και παπούτσια (μακό, σορτς, σαγιονάρες κλπ). Όσοι έχετε κάποια από αυτά και σας περισσεύουν, μπορείτε να τα στείλετε στο στρατόπεδο με τρεις τρόπους: - Να πάτε και να τα παραδώσετε μόνοι σας στις κοινωνικούς λειτουργούς του στρατοπέδου. - Να τα δώσετε στις υπεύθυνες της Ανακύκλωσης Αλληλεγγύης, στη Μαρίνα Ξυλοκάστρου.- Να τα δώσετε στο Κόκκινο Περίπτερο (Κέντρο Νεότητας Ξυλοκάστρου)

Με μοναδικό θέμα «Έγκριση απολογισμού και ισολογισμού Δήμου, έτους 2011» στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει την Τετάρτη στις  7μιση    το βράδυ  το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Συνεδρίαση θα μεταδοθεί ζωντανά από το LIFE Ράδιο Ξυλόκαστρο 103.1

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης (ΔΗ.Κ.Ε.Ξ.Ε.) προσκαλεί: τους δικαιούχους  στο πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής τροφίμων σε απόρους της Ε.Ε., να υποβάλλουν την τυποποιημένη Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα, μέχρι την Παρασκευή 31 Μαΐου 2013. καθημερινά  9 το πρωί με 2 το μεσημέρι. για τη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου, υπεύθυνος: κ. Δεκούσης Γεώργιος τηλ. 2743360228  και για τη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης στο Δημαρχείο Δερβενίου, υπεύθυνη: κ. Ανεμογιάννη Γλυκερία τηλ. 2743360118
+++++++

Τη δράση τους συντονίζουν οι καθηγητές, εν όψει της επίδοσης, από σήμερα, των φύλλων πορείας. Η νέα απόφαση για επιστράτευση, που έχει ήδη υπογραφεί από τον πρωθυπουργό, έχει προκαλέσει αντιδράσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ να την καταδικάζουν και συνδικαλιστικά σωματεία να ανακοινώνουν συμμετοχή στην κινητοποίηση της Δευτέρας κατά της προληπτικής επιστράτευσης.

Συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα το Γιούρωγκρουπ που αναμένεται να κλείσει το θέμα των δόσεων προς τη χώρα. Ο κ. Στουρνάρας  θα ζητήσει στη συνεδρίαση την εκταμίευση και της δόσης του 2ου τριμήνου.

Αιχμές Ρουπακιώτη για την απόσυρση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου, «Δεν με ενημέρωσαν»

Οι πυροβολισμοί εναντίον αστυνομικών στη Χαλκιδική συνιστούν μέγιστη πρόκληση  εναντίον του κράτους δικαίου στη χώρα μας, αυτό δήλωσε ο υπουργός  δημόσιας τάξης, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στις Σκουριές Χαλκιδικής.

Κλειστός θα παραμείνει σήμερα ο ΧΥΤΑ Φυλής, όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, τις πρωινές ώρες παρατηρείται μαζική είσοδος ατόμων, κυρίως Τσιγγάνων, την ώρα που πραγματοποιούνται εργασίες ταφής απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια τους.

Χιλιάδες Ισπανοί πολίτες βγήκαν στους δρόμους των μεγάλων πόλεων χθες Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν για λιτότητα και την υψηλή ανεργία και να σηματοδοτήσουν ένα είδος εορτασμού από τα δύο χρόνια της έναρξης του κινήματος των Αγανακτισμένων.

Μπροστά η δεξιά, αλλά χωρίς αυτοδυναμία, στις κάλπες της Βουλγαρίας, κίνδυνος πολιτικού αδιεξόδου

Μπορεί το Εφετείο να επικύρωσε την καταδίκη του Καβαλιέρε σε τετραετή φυλάκιση για την υπόθεση της Mediaset, αλλά  καλπάζει στις δημοσκοπήσεις η κεντροδεξιά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, μπροστά με διαφορά

Τραγωδία στο Πακιστάν. Τουλάχιστον έξι νεκροί και 46 τραυματίες είναι ο απολογισμός επίθεσης αυτοκτονίας έξω από την κατοικία του αρχηγού της τοπικής αστυνομίας του Μπαλουτσιστάν στα νοτιοδυτικά της χώρας.

Υπό κράτηση εννέα Τούρκοι για την πολύνεκρη επίθεση στο Ρεϊχανλί. Προβοκάτσια του Άσαντ για να την σύρει στον εμφύλιο καταγγέλλει η Τουρκία, ζητά διεθνή δράση άμεσα

Τουλάχιστον 17 τραυματίες από επίθεση αγνώστων στη διάρκεια παρέλασης για την ημέρα της Μητέρας στη Νέα Ορλεάνη.

Πρωταθλητής Ευρώπης στο Μπάσκετ ο Ολυμπιακός  που νίκησε με 100 – 88 την Ρεάλ Μαδρίτης στο Φάιναλ Φόρ του Λονδίνου. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό έστειλαν ο πρόεδρος της δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός.  

Τοπικές νεφώσεις με  Δυτικούς ανέμους 5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου