Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Τετάρτη 24-4-2013 / 07.30π.μ…… Η Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έγγραφό της, το οποίο κοινοποίησε στην ΄Ιόνιο Α.Ε.΄ και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αποφάσισε, να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία ΄Ιόνιος Α.Ε.΄ από την κατασκευή του έργου του φράγματος του Ασωπού. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες, η εταιρεία που είχε αναλάβει το πολυσυζητημένο έργο προϋπολογισμού 54.600.000,00€, δεν κατάφερε να φανεί συνεπής στις συμβατικές της υποχρεώσεις εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη εταιρεία αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα αφού παραμένουν απλήρωτοι για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους…..

       
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Η Διεύθυνση Τεχνικών έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έγγραφό της, το οποίο κοινοποίησε στην ΄Ιόνιο Α.Ε.΄ και στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αποφάσισε, να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία ΄Ιόνιος Α.Ε.΄ από την κατασκευή του έργου του φράγματος του Ασωπού. Σύμφωνα με τις υπηρεσίες, η εταιρεία που είχε αναλάβει το πολυσυζητημένο έργο προϋπολογισμού 54.600.000,00€, δεν κατάφερε να φανεί συνεπής στις συμβατικές της υποχρεώσεις εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη εταιρεία   αντιμετωπίζουν οξύτατα προβλήματα αφού παραμένουν απλήρωτοι για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του ενός έτους.

O Πολιτιστικός και Αθλητικός Σύλλογος Πύργου Κορινθίας «Ο ΠΥΡΓΟΣ» διοργανώνει, υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, τον εικοστό πέμπτο αγώνα ανώμαλου δρόμου «ΚΥΡΙΑΚΙΔΕΙΑ 2013» προς τιμήν του Βαλκανιονίκη και νικητή του Μαραθωνίου της Βοστώνης ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Πύργο Κορινθίας το Σάββατο στις 09:00 το πρωί. Οι διαδρομές  για αθλητές από 6 έως 106 ετών, έχουν οριστεί για όλες τις κατηγορίες περίπου 400μ., 700μ., 1.500μ., 5.000μ. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, μέχρι  και αύριο, στα τηλ. 6973254521 και 6987051099

Ο Σύλλογος Γονέων Γυμνασίου Κρυονερίου διοργανώνει την παρουσίαση της Τουρκίας, που θα γίνει στη Λέσχη, σήμερα στις 6.30 το απόγευμα  από Τούρκους και Κούρδους εθελοντές που υπηρετούν στο Κρυονέρι, στο πλαίσιο του Προγράμματος “Ευρωπαϊκή Εθελοντική Υπηρεσία για Νέους”. Η εκδήλωση είναι η τρίτη κατά σειρά, που γίνεται στο πλαίσιο της θεματικής “Γνωρίζω την Ευρώπη από πρώτο χέρι”.

Το Σάββατο στις 8.00 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Βλασίου Ξυλοκάστρου,  χορωδία ψαλτών της περιοχής υπό τη Δ/νση του πρωτοψάλτη κ. Μάρκου Ράλλη και της βυζαντινής χορωδίας Σικυωνίων υπό τη Δ/νση του πρωτοψάλτη κ. Αναστασίου Γκιούλη, θα παρουσιάσουν θρησκευτικούς ύμνους του ιερού πάθους και θα διαβαστούν πασχαλινά κείμενα από την ελληνική λογοτεχνία και παράδοση. Καλείστε  όλοι  να τιμήσετε με την παρουσία σας την εκδήλωσή
+++++++

Ελεύθεροι αφέθηκαν ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος και ο Συρορθόδοξος Μητροπολίτης Χαλεπίου Γιοχάνα Ιμπραχίμ που είχαν απαχθεί στην επαρχία του Χαλεπίου, στην βόρεια Συρία, αναφέρει η οργάνωση "l'Œuvre d'Orient" σε ανακοίνωσή της η οποία εστάλη στο Γαλλικό Πρακτορείο. Δεν επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για απελευθέρωση από το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών

Επενδύσεις στη Ναυτιλία βλέπει ο υπουργός οικονομικών, παράλληλα με το προγραμμα των αποκρατικοποιήσεων

Για «στημένο παιχνίδι» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στην πώληση του ΟΠΑΠ, γεγονός που αποδεικνύεται, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, από το διαγωνισμό «παρωδία» που εξελίχθηκε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα για να καταλήξει στη μοναδική προσφορά και στο «εξευτελιστικό αυτό τίμημα». «Με αυτή τη διαδικασία, η κυβέρνηση, μέσω του αμαρτωλού ΤΑΙΠΕΔ δίνει χάρισμα τον κερδοφόρο ΟΠΑΠ. Επαναλαμβάνουμε όμως, ότι όποιος νομίζει  ότι μπορεί να χαρίζει κερδοφόρους οργανισμούς σε φίλους και γνωστούς σαν να ήταν  κληρονομιά του, είναι γελασμένος. Κανείς δεν έχει ασυλία.»

Ενστάσεις από τους κυβερνητικούς εταίρους για σημεία του πολυνομοσχεδίου που αφορούν τη συμφωνία με την τρόικα. Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη του ΠΑΣΟΚ με απαίτηση Βενιζέλου, ζήτησαν να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο η μείωση του ΦΠΑ στην  εστίαση.

Απέφυγε να δεσμευτεί ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τον αριθμό των δημοσίων υπαλλήλων που θα απολυθούν μέχρι τον Ιούνιο.

Έως τις 3 Σεπτεμβρίου αναμένεται να αποφασίσει η Κομισιόν για την πρόταση της αγοράς της Olympic  από την Aegean.

Περισσότερα από 72 εκ ευρώ θα διατεθούν για την αντιπυρική προστασία φέτος, ενώ θα γίνουν 271 προσλήψεις εποχικού προσωπικού

Προς νέα κυβέρνηση με κορμό το κέντρο και την κεντροδεξιά στην Ιταλία. διαβουλεύσεις υπό τον Ναπολιτάνο

To δρόμο για νέες περικοπές «στρώνει» ο ισπανός πρωθυπουργός, ανακοινώσεις την Παρασκευή

Η γαλλική Εθνοσυνέλευση ψήφισε υπέρ του νόμου που επιτρέπει τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, παρά τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και τις διογκούμενες το τελευταίο διάστημα διαδηλώσεις κατά του νόμου.

Έξι άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων δύο έφηβων κοριτσιών ηλικίας 14 και 16 χρονών, σκοτώθηκαν  από τα πυρά ενός άνδρα που σύμφωνα με τις αρχές είναι πρώην φυλακισμένος, σε ένα μακελειό στο Μπέλγκοροντ (νότια Ρωσία) το οποίο είναι ανάμεσα στα πιο αιματηρά που έχουν σημειωθεί ως σήμερα στη χώρα.

Επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο σημειώθηκε στην γαλλική πρεσβεία στην Τρίπολη της Λιβύης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο γάλλοι φρουροί, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, το κτήριο της πρεσβείας υπέστη σοβαρές ζημίες, κατέρρευσε τμήμα του φράκτη, ενώ κάηκαν δύο αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα μπροστά από την πρεσβεία.

Στους 13 ανέρχονται οι νεκροί από τις επιθέσεις που σημειώθηκαν  εναντίον σουνιτικών τεμενών στο Ιράκ ενώ δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όπως ανέφεραν νοσοκομειακές πηγές και αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας.. Η χθεσινή  ημέρα ήταν ιδιαίτερα αιματηρή για το Ιράκ. Τα ξημερώματα, 25 σουνίτες διαδηλωτές σκοτώθηκαν σε επιχείρηση του στρατού στην επαρχία Κιρκούκ, γεγονός που υποκίνησε μια σειρά από επιθέσεις αντιποίνων.

To μεγάλο ειδησεογραφικό πρακτορείο Associated Press αναγκάστηκε να αναστείλει τη λειτουργία του λογαριασμό του στο Twitter, έπειτα από ψευδή είδηση την οποία ανάρτησαν χάκερ, κάνοντας λόγο για επίθεση στο Λευκό Οίκο κατά την οποία τραυματίστηκε ο αμερικανός πρόεδρος.

Τοπικές νεφώσεις με Νοτιοανατολικούς, Νότιους ανέμους 2 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου