Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Δευτέρα 15-4-2013 / 07.30π.μ……Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε, που τεκμηριώθηκε με διαδοχικές αυτοψίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας στα σημεία της ακτογραμμής της πόλεως της Κορίνθου όπου πρόσφατα εξελίχτηκαν έντονα διαβρωτικά φαινόμενα με απειλή για την ασφάλεια των κατοικιών και των κατοίκων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Π. Τατούλης, με απόφασή του, κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης……

   
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, κ. Γ. Δέδε, που τεκμηριώθηκε με διαδοχικές αυτοψίες της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας στα σημεία της ακτογραμμής της πόλεως της Κορίνθου όπου πρόσφατα εξελίχτηκαν έντονα διαβρωτικά φαινόμενα με απειλή για την ασφάλεια των κατοικιών και των κατοίκων, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Π. Τατούλης, με απόφασή του, κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Με 14 θέματα στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις  5   το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων

Την Κυριακή 9.00 το πρωι με 13.00 το μεσημέρι  θα πραγματοποιηθεί ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο  του Αγίου Ιωάννου Δερβενίου. Να είμαστε όλοι εκεί.
+++++++

Από τέσσερις βασικές «πηγές» θα προέλθουν οι «αναγκαστικές αποχωρήσεις» από τον ευρύτερο και στενό δημόσιο τομέα έως το τέλος του 2014, για τις οποίες συμφώνησαν, κατ εντολήν της τρόικας εξωτερικού των τοκογλύφων, οι δοσίλογοι κυβερνητικοί εταίροι στην πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Η συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών,  δεν έπρεπε να γίνει στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά στην πλατεία Κλαυθμώνος» σχολίασε τις αποφάσεις  ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας: «Οι δεκαπέντε χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο, κατ’ εντολήν της τρόικας, μας οδηγούν έναν αιώνα πίσω. Σε άλλες, παλιότερες, σκοτεινές για τη χώρα εποχές. Πρόκειται για 15.000 ανθρωποθυσίες που έρχονται να προστεθούν στα εκατομμύρια άλλων, που έχουν συμβεί στον ιδιωτικό τομέα..»

Οι κυβερνητικοί εταίροι «λέγοντας ψέματα στον ελληνικό λαό για όλα αυτά που υποσχέθηκαν πριν από τις εκλογές, προχωρούν στην τήρηση της υπογραφής τους απέναντι στην τρόικα» είπε ο κ. Καμμένος.

«Η συμφωνία των τριών αρχηγών της συγκυβέρνησης απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι τα βάρβαρα μέτρα σε βάρος του λαού, που υπηρετούν τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ανάγκες του κεφαλαίου, όχι μόνο είναι προαποφασισμένα, αλλά και δεν τελειώνουν εδώ» λέει το ΚΚΕ.

Νέος γενικός γραμματέας του ΚΚΕ εκλέχθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 19ου Συνεδρίου του κόμματος και την εκλογή της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή οι δύο συλληφθέντες από την Ιερισσό Χαλκιδικής, οι οποίοι κατηγορούνται για την εμπρηστική επίθεση στο εργοτάξιο της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» στις Σκουριές. Οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, που τους προσάπτονται. Εντούτοις, ανακριτής και εισαγγελέας τους έκριναν ομόφωνα προφυλακιστέους.

Δεν μπορούσα να αγοράσω υποβρύχια μόνος μου, λέει ο Ακης Τσοχατζόπουλος, μία εβδομάδα πριν από τη δίκη

Τουλάχιστον 33 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν κατά την πτώση λεωφορείου  από ύψος 200 μέτρων σε χαράδρα στις Άνδεις του βόρειου Περού, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσαν  οι υγειονομικές αρχές.

Το συμβολικό τέμενος, όπου για πρώτη φορά το 2011 ξεκίνησαν οι μαζικές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις, καταστράφηκε στη συριακή πόλη Νταράγια μετά από έκρηξη. Είναι πιθανό να έγινε από τα κυβερνητικά στρατεύματα.

Τη Γάζα πρόκειται να επισκεφθεί στο τέλος του επόμενου μήνα ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μετά την επίσημη επίσκεψή του στα μέσα Μαΐου στις ΗΠΑ.  Ο Τούρκος πρωθυπουργός θα πήγαινε στην παλαιστινιακή περιοχή τον Απρίλιο, αλλά είχε αναβάλει την επίσκεψή του μετά από αμερικανικό αίτημα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της γείτονος.

Η Ιαπωνία και οι ΗΠΑ «δεν μπορούν να επιτρέψουν να έχει πυρηνικά η Βόρειος Κορέα», είπε ο Ιάπωνας υπουργός Εξωτερικών Φούμιο Κισία μετά τη συνάντησή του με τον αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι στο Τόκιο.

Το Γκουαντάναμο «εξερράγη» από τη συσσωρευμένη ένταση μηνών με ταραχές μεταξύ κρατουμένων και δεσμοφυλάκων, όταν οι δεσμοφύλακες προσπάθησαν να μετακινήσουν τους κρατουμένους -ορισμένοι από τους οποίους βρίσκονται σε απεργία πείνας- σε μονά κελιά. Οι κρατούμενοι αντέδρασαν χτυπώντας τους δεσμοφύλακες με αυτοσχέδια ρόπαλα και οι στρατιωτικές δυνάμεις απάντησαν με πλαστικές σφαίρες

Τοπικές νεφώσεις με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους 2 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου