Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Δευτέρα 7-1-2013/ 07.30 π.μ…. Με μοναδικό θέμα, την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Επιτροπών, Οικονομικής και Ποιότητας Ζωής. συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου εξελέγει ο κ. Περικλής Μενούνος, ενώ από την Μείζονα Μειοψηφία εξελέγησαν, Αντιπρόεδρος ο κ. Βασίλης Ανδρικόπουλος και Γραμματέας ο κ. Γκιολής Αναστάσιος…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Με μοναδικό θέμα, την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών των Επιτροπών,  Οικονομικής  και  Ποιότητας Ζωής. συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Νέος Πρόεδρος του Συμβουλίου εξελέγει ο κ. Περικλής Μενούνος, ενώ από την Μείζονα Μειοψηφία εξελέγησαν, Αντιπρόεδρος ο  κ. Βασίλης Ανδρικόπουλος και  Γραμματέας ο κ. Γκιολής Αναστάσιος

Επιστολή προς τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια απέστειλε ο Βουλευτής Κορινθίας κ. Κώστας Κόλλιας, μεταφέροντας το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης για επείγουσα συνάντηση στο Υπουργείο σχετικά με τη φημολογούμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου

Η Ένωση Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορινθίας, τοπική οικολογική οργάνωση που ιδρύθηκε το 1998, οργανώνει συνέντευξη τύπου σήμερα στις  11,30 το πρωι  στο Ξενοδοχείο ΕΦΥΡΑ, όπου θα παρουσιάσει: Την εικοσαετή δράση της (που ξεκινά ήδη από το 1992) με περιβαλλοντική εκπαίδευση στη Στυμφαλία, τον Φενεό, το Αρχαίο Λιμάνι  Λεχαίου κλπ.  Τον προγραμματισμό των επόμενων  δράσεων και θα απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικώς με το περιεχόμενο και το μέλλον της "Κοινωφελούς εργασίας" στην Ελλάδα

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης έχοντας στη διάθεσή του, μέσα από το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα  «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» 5μηνης διάρκειας, στην ειδικότητα του Ψυχολόγου, τον κ. Σωτήριο Καρβουντζή  και σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης της Χρήσης Εξαρτησιογόνων Ουσιών «ΔΙΟΛΚΟΣ» και  τις  Διευθύνσεις Εκπαίδευσης  Νομού Κορινθίας, ενημερώνει όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου πως ο εν λόγω ειδικός ψυχικής υγείας, θα βρίσκεται στη διάθεσή τους έως τις 14/02/2013.

Εκδόθηκε για 10η συνεχή χρονιά το «ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ», (2004-2013), του Σωτήρη Κοκκωνάκη, το οποίο, όπως και τα προηγούμενα, έχει στόχο την ανάδειξη και την προβολή δημιουργών, οι οποίοι κατάγονται από την Κορινθία ή διαβιούν σε αυτή, ώστε οι νεότεροι -είτε ηλικιακά είτε συγγραφικά ή και τα δύο μαζί- να γίνουν ευρύτερα γνωστοί και οι παλαιότεροι να παραμένουν στην επικαιρότητα.  Θα το βρείτε στα πρακτορεία εφημερίδων Κιάτου, Βραχατίου και Κορίνθου.
+++++++

Τη διερεύνηση ευθηνών και του Ευάγγελου Βενιζέλου για τη λίστα Λαγκάρντ θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόταση του για τη σύσταση Προκαταρτικής Επιτροπής που καταθέτει σημερα στη Βουλή.

Για το Βερολίνο αναχωρεί σημερα ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να συμμετάσχει στο συνέδριο του εκδοτικού οργανισμού Ντι Βελτ, αύριο θα συναντηθει με την Άγγελλα Μέρκελ.

Αύριο στη μία το μεσημέρι θα γίνει η συνεδρίαση της  Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στην Αίθουσα Γερουσίας της Βουλής Οι εργασίες  της συνεδρίασης θα ανοίξουν με ομιλία του προέδρου της Κ.Ο, Αλέξη Τσίπρα.

Τα νέα οργανογράμματα των Νοσοκομείων σκοπεύουν στην εκ βάθρων διάλυση των νοσοκομείων, τόνισε ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας Δημήτρης Βαρνάβας

Την ερχόμενη Εβδομάδα αναμένεται να ανακοινωθούν τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ τα οποία θα ισχύσουν αναδρομικά από την 1η Ιανουαρίου.

Σε εξέλιξη επιχείρηση για τον εντοπισμό 54χρονου ορειβάτη στα Πιέρια Όρη, που αγνοείτε από χθες.

Αγνοείται η τύχη 100 ανθρώπων από την πύρινη λαίλαπα στην Τασμανία, φωτιές και κύμα καύσωνα

Η Συρία δεν διαπραγματεύεται «με τις μαριονέτες της Δύσης», λέει ο Άσαντ, «Δεν είναι επαναστάτες, είναι εγκληματίες»

Αποκλείει γενική αμνηστία για τους Κούρδους αντάρτες ο Ταγίπ Ερντογάν, συνεχίζονται οι επαφές με τον Οτζαλάν

Τον πρώην Γερουσιαστή των Ρεπουμπλικάνων  Τζάκ Χέιγκελ θα διορίσει Υπουργό Άμυνας ο Μπάρακ Ομπάμα

Στο «κόκκινο» το πολιτικό θερμόμετρο στην Ιταλία εν όψει των βουλευτικών εκλογών που θα φέρουν αντιμέτωπη την κεντροαριστερά του Πιερ Λουίτζι Μπερσάνι με τον τρίτο πόλο του Μάριο Μόντι και την μπερλουσκονική δεξιά.

Στην προεδρία της Βουλής της Βενεζουέλας επανεξελέγη άνετα ο Ντιοσντάδο Καμπέγιο, στενότατος συνεργάτης του Ούγκο Τσάβες, εδραιώνοντας τη θέση του, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν ομαλά για τον πρόεδρο.

Για την 16η αγωνιστική της Σουπερλίγκα Ολυμπιακός Βέροια 3-0, Άρης Πανιώνιος 2-1, Πανθρακικός ΠΑΟΚ 1-4, και Ατρόμητος Κέρκυρα 2-0.

Αγριεύει από σήμερα ο καιρός με χιόνια και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο. Απαραίτητες οι αλυσίδες στο Ορεινό Οδικό Δίκτυο και της Κορινθίας. Νεφωσεις, τοπικές βροχές με χαμηλές θερμοκρασίες και Βορειοδυτικούς, Βόρειους ανέμους  5 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου