Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Τρίτη 29-1-2013/ 07.30 π.μ…… Στους δρόμους ετοιμάζονται να κατέβουν αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Αργολίδα, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική, με πρώτο θέμα τα νέα φορολογικά μέτρα που προβλέπουν φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και τήρηση βιβλίων από τους αγρότες, ενώ παράλληλα διαμαρτύρονται και για το αυξημένο κόστος στα καύσιμα, που έχει ως συνέπεια την αύξηση του κόστους παραγωγής. Σε σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΥ στο Μάνεση Αργολίδας, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με μπλόκα στους δρόμους. Έτσι αύριο στη μία το μεσημέρι, έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, στην Μιδέα Αργολίδας και εκεί θα καθορίσουν προς τα πού θα κινηθούν και θα στήσουν μπλόκα. Όσο για τους αγρότες της Κορινθίας, παραμένουν στους καναπέδες τους, όπως πάντα…..


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.e-radio.gr/player/player.el.asp?sid=50 Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Στους δρόμους ετοιμάζονται να κατέβουν αγρότες και κτηνοτρόφοι στην Αργολίδα, διαμαρτυρόμενοι για την κυβερνητική πολιτική, με πρώτο θέμα τα νέα φορολογικά μέτρα που προβλέπουν φορολόγηση από το πρώτο ευρώ και τήρηση βιβλίων από τους αγρότες, ενώ παράλληλα διαμαρτύρονται και για το αυξημένο κόστος στα καύσιμα, που έχει ως συνέπεια την αύξηση του κόστους παραγωγής. Σε σύσκεψη αγροτοσυνδικαλιστών της ΠΑΣΥ στο Μάνεση Αργολίδας, αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις με μπλόκα στους δρόμους. Έτσι αύριο στη μία το μεσημέρι, έχουν αποφασίσει να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση με τρακτέρ κι αγροτικά αυτοκίνητα στην πλατεία της Αγίας Τριάδας, στην Μιδέα Αργολίδας και εκεί θα καθορίσουν προς τα πού θα κινηθούν και θα στήσουν μπλόκα. Όσο για τους αγρότες της Κορινθίας, παραμένουν στους καναπέδες τους, όπως πάντα.

Την Πέμπτη στις 6μιση το απόγευμα στο Επιμελητήριο στην Κόρινθο, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Κορινθίας, η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και ο Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε,  συνδιοργανώνουν ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: Υποστήριξη της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου –Υπηρεσιών» και των χρηματοοικονομικών εργαλείων του  ΕΣΠΑ μέσω του ΕΤΕΑΝ». Είσοδος Ελεύθερη.  

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, λειτουργεί Κοινωνικό Παντοπωλείο και καλεί όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων και ειδών ένδυσης, να υποβάλλουν αίτηση μέχρι τις 31 Ιανουαρίου, για τη Δημοτική Ενότητα Ξυλοκάστρου στο γραφείο της ΔΗ. Κ.Ε.Ξ.Ε. (ισόγειο Δημαρχείου Ξυλοκάστρου) κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή, υπεύθυνη : κ. Γιαννούτσου Ολυμπία Τηλ: 2743360228 και  για τη Δημοτική Ενότητα Ευρωστίνης στο Δημαρχείο Δερβενίου από Δευτέρα έως και Παρασκευή, υπεύθυνη : κ. Ανεμογιάννη Γλυκερία Τηλ: 2743360118

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, θα χορηγήσει  στους ενδιαφερόμενους, άδειες άσκησης υπαιθρίων στάσιμων-πλανόδιων, εμπορικών δραστηριοτήτων  για  το  έτος  2013. Οι αιτήσεις υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή με συστημένη επιστολή στο Δήμο, έως τις 31 Ιανουαρίου. Πληροφορίες στο τηλ. 2744 3 60185 

Το Σάββατο στις 7 το βράδυ στο Caféé Motown, Πυλαριννου 70 στην Κορινθο, η κηνιση «Δεν Πληρώνω» διοργανώνει συγκέντρωση συζήτηση  με θέμα «Υπάρχει Έξοδος από την Κρίση?». Ομιλητής, Βασίλης Παπαδόπουλος, συντονιστής, Αντώνης Σωτηρώπουλος.
+++++++

Κανονικά λειτουργούν από σήμερα Τρόλεϊ, ΟΣΕ και Προαστιακός. Παράνομη κρίθηκε η χθεσινή απεργία στα λεωφορεία, εντός της ημέρας  οι αποφάσεις των οδηγών.

Λίγο πριν από  τον κόμβο της Νίκαιας στην παλαιά Εθνική Λάρισας Αθηνών, παραμένουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ των Θεσσαλών Αγροτών, παρουσία Αστυνομικών δυνάμεων.

Διαδοχικές συναντήσεις με Βενιζέλο και Τσίπρα, θα έχουν σήμερα οι εκπρόσωποι των Αγροτών

2ημερη επίσημη επίσκεψη Σαμαρά, συνοδεία επιχειρηματιών στο Κατάρ με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων. Στο επίκεντρο τα υπό αποκρατικοποίηση ακίνητα του Ελληνικού Δημοσίου.

Υπέρ της επαναδιαπραγμάτευσης της Δανειακής Σύμβασης και της κατάργησης του Μνημονίου Λιτότητας, τάχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας το βραδύ στην τηλεόραση της ΝΕΤ

Αρχίζουν σήμερα οι εργασίες της Προανακριτικής της Βουλής για την υπόθεση αλλοίωσης της λίστας Λαγκάρντ

Το αυστριακό εβδομαδιαίο περιοδικό Profil, το οποίο είχε ανακηρύξει τον Γιώργο Παπανδρέου «Άνθρωπο της χρονιάς» για το 2011, φιλοξενεί νέο άρθρο για τον πρώην πρωθυπουργό, το οποίο φέρει τίτλο «Απόψεις ενός χρεοκοπημένου»

«Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή στη Νυρεμβέργη» λένε Έλληνες της Γερμανίας, «Προσβλητική η ίδρυση παραρτήματος»

Πέθανε ο τελευταίος φυλακισμένος χουντικός Νικόλαος Ντερτιλής, αμετανόητος έως το τέλος

Καμπανάκι από τη Κομισιόν για την άνοδο των ακροδεξιών, ίσως μπουν στην Ευρωβουλή το 2014

Νέο κοινωνικό συμβόλαιο αποδεκτό από την Πορτογαλική κοινωνία, ζήτησε ο Διοικητής της Τράπεζας της Πορτογαλίας

Τεταμένο παραμένει το πολιτικό κλίμα στην Αίγυπτο αφού η αντιπολίτευση απέρριψε την έκκληση του προέδρου Μόρσι για διάλογο την ώρα που άλλος ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στη διάρκεια των συγκρούσεων μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών που συνεχίζονται για πέμπτη συνεχή ημέρα στην πλατεία Ταχρίρ στο Κάιρο. Συνολικά 50 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους τις τελευταίες ημέρες στην Αίγυπτο.

Την μία μετά την άλλη καταλαμβάνουν τα γαλλικά και αφρικανικά στρατεύματα τις πόλεις στο βόρειο Μάλι απωθώντας ή εκδιώκοντας τους ισλαμιστές αντάρτες προς την έρημο, χωρίς όμως να είναι σε θέση να αποτρέψουν τους βανδαλισμούς από τους αντάρτες

Τρεις συλλήψεις για τη φονική πυρκαγιά σε βραζιλιάνικο νυχτερινό κέντρο, τριήμερο πένθος

Ζωντανό πίθηκο ισχυρίζεται ότι έστειλε στο Διάστημα το Ιράν, πρόβα επανδρωμένης αποστολής

Τοπικές νεφώσεις  με Βορειοανατολικούς ανέμους  2 - 4 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ,  
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου