Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Δευτέρα 8-10-2012/ 07.30 π.μ….. Εν μέσω οργιωδών φημών για το Ταχυδρομείο στο Ξυλοκάστρου στο οποίο εργάζεται, την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και από μέλος του Δ. Σ. της ΔΕΚΤΕΞΕ υπέβαλε ο κ. Σπύρος Ρέστας. Την ξαφνική παραίτηση Ρέστα από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου αποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, Ο κ. Ρέστας είχε εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αντώνη Κλαδούχου στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010….


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Εν μέσω οργιωδών φημών για το Ταχυδρομείο στο Ξυλοκάστρου στο οποίο εργάζεται, την παραίτηση του από Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης και από μέλος του Δ. Σ. της ΔΕΚΤΕΞΕ υπέβαλε ο κ.  Σπύρος Ρέστας. Την ξαφνική παραίτηση Ρέστα από το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου αποδέχτηκε ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης,  Ο κ. Ρέστας είχε εκλεγεί Δημοτικός  Σύμβουλος με τον συνδυασμό  του Αντώνη Κλαδούχου στις δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2010

Με 41 θέματα στην ημερησία διάταξη συνεδριάζει μεθαύριο Τετάρτη στις  7  το βράδυ στο  ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΝΟΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ, το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης.

Το πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πελοποννήσου, «Ταινίες των Φίλων», από τη Ρωσία, την Ουκρανία, το Καζακστάν, το Αζερμπαιτζάν και την Ελλάδα, με το σύνθημα «Η ζωή σαν μια γιορτή!» συνεχίζεται  έως τις 12 Οκτωβρίου στο Λουτράκι. Στόχοι του Φεστιβάλ είναι η ενίσχυση των φιλικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και  χωρών όπου υπάρχει ελληνική κοινότητα αλλά και η προώθηση της συνεργασίας κινηματογραφιστών και κινηματογραφόφιλων των χωρών αυτών.

Ο Δήμος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης προσκαλεί όσους επιθυμούν, ενήλικες και παιδιά, να δηλώσουν συμμετοχή στα  τμήματα Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει ο Δήμος στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ και στο ΔΕΡΒΕΝΙ. Έναρξη Μαθημάτων Ξυλόκαστρο 10 Οκτωβρίου  στο Ενιαίο Λύκειο Ξυλοκάστρου Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2743360245 – 2743360255 | 6972495304 – 6973652848, στο ΔΕΡΒΕΝΙ έναρξη 16 Οκτωβρίου τηλ. 2743360101 – 6972495304 – 6944577411
++++++++

Στο Γιούρωγκρουπ παρουσιάζεται σήμερα το πακέτο των μέτρων για το 2013 και το 2014, ο Γιάννης Στουρνάρας προσδοκά θετική δήλωση, ότι στην Ελλάδα υπάρχει ουσιαστική πρόοδο.

Πυρετός συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου εν όψει της επίσκεψης Μέρκελ, προσδοκίες για μήνυμα στήριξης

Η Επίσκεψη Μέρκελ δεν σημαίνει και την εκταμίευση της επόμενης δόσης δηλώνει ο Γερμανός υπουργός οικονομικών. Βόλφγκαν Σόιμπλε.

Την εκτίμηση ότι η κ. Μέρκελ "έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα για να στηρίξει την ετοιμόρροπη κυβέρνηση Σαμαρά και το αδιέξοδο και εγκληματικό μνημόνιο", υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας μιλώντας στο φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Γουδί

Τη θέση ότι η Γερμανία δεν έχει το δικαίωμα να αυτοαναιρείται από τις υποχρεώσεις της εκφράζει ο Μανώλης Γλέζος,. αναφερόμενος στο θέμα των πολεμικών αποζημιώσεων, με αφορμή την επίσκεψη της Άγγελλα Μέρκελ στην Αθήνα.

Απόφαση για στήριξη των νέων μέτρων έλαβε η ΔΗΜΑΡ, αλά με αρκετές απώλειες, το σχέδιο απόφασης επιλέχθηκε από 80 μέλη, καταψηφίστηκε από 21, ενώ υπήρξαν και 3 λευκά.

Πανεργατικό συλλαλητήριο κατά των νέων μέτρων διοργανώνουν  στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα ΓΕΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ

Συνάντηση Μπαρόζο-Χριστόφια στην Κύπρο με θέμα την κρίση, δείπνο στο εξοχικό του προέδρου

Επέμβαση των ΜΑΤ στο Μηχανογραφικό Κέντρο της ΔΕΗ που τελούσε υπό κατάληψη από την ΓΕΝΟΠ. Η αστυνομία προχώρησε σε 18 συλλήψεις, μεταξύ των συλληφθέντων και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ  Νίκος Φωτόπουλος

Δικάζονται σήμερα με την αυτόφωρη διαδικασία οι 12 εργαζόμενοι στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά που συνελήφθηκαν την περασμένη Πέμπτη μετά τα επεισόδια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Απολογείται σήμερα ο πρώην γραμματέας εξοπλισμών και στενός συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γιάννης Μπόκος, ο οποίος κρατείτε ως ύποπτος φυγής.    

Δυναμική διαδήλωση χιλιάδων Ισπανών κατά της λιτότητας σε 56 πόλεις, προς νέα απεργία το Νοέμβριο

Σε τραγωδία εξελίχθητε πάρτι αλλοδαπών στη Λάρνακα της Κύπρου, 39χρονη από το Νεπάλ, σκοτώθηκε πέφτοντας από τον 5ο όροφο, προκειμένου να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.   

Καλά στην υγεία τους οι 166 Μετανάστες  που επέβαιναν σε ξύλινο πλεούμενο το οποίο βυθίστηκε στα ανοιχτά της νήσου Λαβεντούζα, ανοιχτά της Σικελίας

Δεκαπέντε μέλη του σουδανικού στρατού σκοτώθηκαν και άλλα επτά τραυματίστηκαν κατά τη συντριβή του αεροπλάνου τους, κοντά στο Χαρτούμ, μετέδωσαν τα επίσημα μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα το στρατό.

Παλαιστίνιος νεκρός σε αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ στη Γάζα, παιδιά ανάμεσα στους τραυματίες

Για την 5η αγωνιστική της Σουπερλίγκα, Ολυμπιακός Αστέρας Τρίπολης 1-0, Ξάνθη Παναθηναϊκός 1-2, Άρης Πλατανιάς 0-2 και ΠΑΣ Γιάννενα Πανιώνιος  1-2

Νεφώσεις, με Δυτικούς, Βορειοδυτικούς ανέμους  5 - 6  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου