Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 23-10-2012/ 07.30 π.μ….. Μετά και από ομόφωνη απόφαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, Αύριο φορείς του Δήμου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης θα αποκλείσουν προειδοποιητικά τον κόμβο της Ν. Ε. Ο. στο ύψος Δερβενίου, 10.30 με 11.00 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για την διαφαινόμενη κατάργηση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ευρωστίνης, που εδρεύει στον Άνω Αιγιαλό και την συγχώνευσή του στην Π. Υ. Κιάτου. Παράλληλα η Δημοτική Αρχή θα κάνει παραστάσεις προς τις αρμόδιες αρχές για την παραμονή του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ευρωστίνης, στον Άνω Αιγιαλό, καθώς η παρουσία του εκεί κρίνεται απαραίτητη, λόγο του ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα δάση. Το δημοτικό συμβούλιο καλεί όλους τους δημότες Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης και όχι μόνο (όλη η Κορινθία και η Αιγιάλεια πρέπει να είναι εκεί) να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις με αρχή τον αυριανό, συμβολικό αποκλεισμό της ΝΕΟ Αθηνών Πατρών…..

  
O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι


Μετά και από ομόφωνη απόφαση του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου, Αύριο φορείς του Δήμου Ξυλοκάστρου -  Ευρωστίνης θα αποκλείσουν προειδοποιητικά τον κόμβο της Ν. Ε. Ο. στο ύψος Δερβενίου,  10.30 με  11.00 το πρωί, διαμαρτυρόμενοι για την διαφαινόμενη κατάργηση του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ευρωστίνης, που εδρεύει στον Άνω Αιγιαλό  και την συγχώνευσή του  στην Π. Υ. Κιάτου. Παράλληλα η Δημοτική Αρχή θα κάνει παραστάσεις προς τις αρμόδιες αρχές για την παραμονή του Πυροσβεστικού κλιμακίου Ευρωστίνης, στον Άνω Αιγιαλό, καθώς η παρουσία του εκεί κρίνεται  απαραίτητη, λόγο του ότι βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα δάση. Το δημοτικό συμβούλιο καλεί όλους τους δημότες Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης  και όχι μόνο (όλη η Κορινθία και η Αιγιάλεια πρέπει να είναι εκεί) να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις με αρχή τον αυριανό, συμβολικό αποκλεισμό της ΝΕΟ Αθηνών Πατρών.

«Πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  Δήμου Σικυωνίων, στην Αίθουσα Θεάτρου  του Δημαρχείου (Κιάτο). Η προσέλευση ήταν μεγάλη, μαζική και το πολυπληθές ακροατήριο έθεσε ζητήματα γόνιμου προβληματισμού στον εισηγητή σ. Παναγιώτη Λαφαζάνη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, πάνω στο θέμα της εκδήλωσης που ήταν «Τα νέα μέτρα και η άλλη πρόταση».Ο διάλογος που έγινε ήταν πλούσιος, κράτησε επί τρισήμισυ και πλέον ώρες, πάνω στη βάση ότι τα «νέα» μέτρα της Μνημονιακής Συγκυβέρνησης κατόπιν εντολής της Τρόϊκας Εξωτερικού και των Δανειστών ΔΕΝ είναι μονόδρομος αλλά μονόδρομος είναι η αποτροπή τους και η μη εφαρμογή τους στην πράξη, δεδομένου ότι βάζουν ταφόπλακα και θηλιά στο λαιμό της ελληνικής κοινωνίας.» Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων  σχετικό Δελτίο Τύπου.

Με επιστολή της προς την πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Πηνελόπη Θ. Αλογογιάννη, υπέβαλε την παραίτηση της από την θέση της Γραμματέας του Δ.Σ. Οι λόγοι της παραίτησης όπως αναφέρει στην επιστολή της είναι προσωπικοί, ενώ θεώρησε και τον ρόλο της σαν γραμματέας του Δ. Σ. "διακοσμητικό". Η κ. Αλογογιάννη παραμένει Δημοτικός Σύμβουλος της μείζωνος αντιπολίτευσης του Δημήτρη Σκούρα.

Με μοναδικό θέμα «Γνωμοδότηση περί μεταβολών ή μη σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου μας, για το σχολικό έτος 2013-2014», στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει εκτάκτως, σήμερα στις  6  το απόγευμα στο Λουτράκι, το Δημοτικό Συμβούλιο  Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων        

Αύριο  στις 7 το βράδυ στο εργατικό κέντρο Κορίνθου, ο σύλλογος ιατρών ΕΣΥ και ο σύλλογος ειδικευομένων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου διοργανώνουν ανοιχτή συζήτηση για τη δημόσια υγεία. Είσοδος Ελεύθερη

*Η “Πρωτοβουλία για το Κέντρο Νέων Κορινθίας” καλεί κάθε ενδιαφερόμενο/η, σε συνάντηση - ανοιχτή συζήτηση την Πέμπτη στις 8.30 το βράδυ στο Κέντρο Νέων Κορινθίας στην Κόρινθο, με θέμα την συνέχιση  λειτουργίας του Κέντρου  Νέων και την διατήρηση του κοινωνικού -πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα του.

Το Σάββατο στις 7:30 το βράδυ, στο θέατρο Άγγελος Σικελιανός θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τους αποφοίτους των Λυκείων του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και βράβευση των επιτυχόντων  στην τριτοβάθμια εκπαίδευση από το Δήμο
++++++++

Μηδενικό αφορολόγητο στο νέο ενιαίο φόρο για τα ακίνητα εξετάζει συμφωνά με πληροφορίες το υπουργείο οικονομικών

Επιστροφή του επενδυτικού ενδιαφέροντος στην Ελλάδα, διαπιστώνει σε άρθρο του το Ρόιτερς

Η τρομοκρατία για να περάσουν τα μέτρα συνεχίζεται. Αν δεν πάρουμε τη  δόση θα πεινάσουμε, τόνισε ο υπουργός οικονομικών από τη Βουλή. (δεν μας είπε όμως ποσά από τη δόση θα μπουν στα Ελληνικά Ταμεία.

Νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τους κύριους Βενιζέλο και Κουβέλη σήμερα στις 3 μετά το μεσημέρι, για το πακέτο των μέτρων

Για άλλη μια φορά ο Αλέξης Τσίπρας, ανέβασε τους τόνους, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις Σέρρες, στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας που έχει ξεκινήσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως '' απομονωμένη από το λαό, εξαρτημένη από τους δανειστές της '', προσθέτοντας ότι  είναι '' τρομαγμένη από τις συνέπειες που θα έχει η υπογραφή της και σε αυτό το νέο πακέτο μέτρων ''.

Την ανεξαρτητοποίηση του γνωστοποίησε ο Βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης 

Σε συμφωνία για την εξαγορά της  Olympic Air  από τον Όμιλο της Marfin , προχώρησε η  Aegian

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στις τράπεζες αύριο  αποφάσισε η  ΟΤΟΕ, με αφορμή την αιφνιδιαστική κατάθεση τροπολογίας στου Βουλή, με την οποία επιχειρείται η ένταξη των  Ταμείων Υγείας των τραπεζοϋπαλλήλων στον ΕΟΠΥΥ

Λουκέτο μπαίνει στις φαρμακαποθήκες αύριο, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Την απόφαση αυτή πήραν  οι εκπρόσωποι του Πανελληνίου Συλλόγου Φαρμακαποθηκών (ΠΣΦ), εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους για το νέο Δελτίο Τιμών.

Η κεντρική τράπεζα της Γερμανίας προειδοποίησε ότι η ανάπτυξη της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης θα επιβραδυνθεί το τέταρτο τρίμηνο, λόγω της ασθενέστερης ζήτησης από τις χώρες της ευρωζώνης, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα.

Βροχες, με Βόρειους, Βορειοανατολικούς ανέμους  5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου