Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 21-9-2012 / 07.30 π.μ ….. Συμφωνα με ρεπορτάζ του Λάκη Γιαννιδάκη «Ξεπέρασαν ακόμα και τα όριά τους. Πενήντα περίπου εργαζόμενοι στο φράγμα του Ασωπού παραμένουν απλήρωτοι επί 6 μήνες!, ενώ, δύο εργαζόμενοι ξεκίνησαν απεργίας πείνας. Όπως ενημερωθήκαμε τα έργα στην εταιρία εκτελούνται μέρα παρά μέρα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο στα μηχανήματα.»……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι.


Συμφωνα με ρεπορτάζ του Λάκη Γιαννιδάκη  «Ξεπέρασαν ακόμα και τα όριά τους. Πενήντα περίπου εργαζόμενοι στο φράγμα του Ασωπού παραμένουν απλήρωτοι επί 6 μήνες!, ενώ, δύο εργαζόμενοι ξεκίνησαν  απεργίας πείνας. Όπως ενημερωθήκαμε τα έργα στην εταιρία εκτελούνται μέρα παρά μέρα γιατί δεν υπάρχουν λεφτά να βάλουν πετρέλαιο στα μηχανήματα.»

Ανοιχτή πρόσκληση προς του Συνδημότες να είναι παρόντες στις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και να συμμετέχουν στα κοινά, απευθύνει ο Αρχηγός της "Συμπολιτείας" Δημοτικός Σύμβουλος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, Ανδρέας Ζάρρος και μεταξύ άλλων αναφέρει. «Συμπολίτισσες και συμπολίτες, δεν πάει άλλο. Ενεργοποιηθείτε. Το μέλλον του τόπου μας διακυβεύεται και εκεί μέσα κι εσείς λείπετε. Όλα μπορούν να αλλάξουν αν είστε εκεί.» «Η εποχή αυτή είναι η καταλληλότερη για αλλαγή πολιτικής συμπεριφοράς του καθενός από εμάς. Δεν μας παίρνει άλλο να idiot-εύουμε και να αδιαφορούμε. Πρέπει να ξαναγίνουμε κοινότητες Ανθρώπων, κοινότητες Πολιτών. Για να αντιμετωπίσουμε τα μνημόνια, τις τρόικες και τα συμπαρομαρτούντα σαν τόπος θέλει, κατ' αρχάς, μαζική άμυνα και αλληλεγγύη. Ελάτε γρήγορα γιατί ο αντίπαλος είναι δυνατός,  εμείς είμαστε σκόρπιοι και θα μας τρελάνουν στα "γκολ". "Αν περιμένουμε τη λύση από κάποιο σωτήρα ή "από τα πάνω", δεν θα έρθει ποτέ.»

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από την  Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου  αρχίζουν  τα τμήματα Γενικής Γυμναστικής, Αερόμπικ, και Μυϊκής Ενδυνάμωσης. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν στο κλειστό θέατρο “ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ”. Εγγραφές καθημερινά 8 το πρωί με 2μιση το μεσημέρι  στον χώρο του  θεάτρου. Υπεύθυνος, Σαλωνίτης Ιωάννης Πληροφορίες και στα τηλέφωνα: 2743360209-6973652848 & 6976849791

Την προσεχή Τρίτη, από τις 3 το απόγευμα έως τις 12 τα μεσάνυχτα, θα πραγματοποιηθεί Τηλε-μαραθώνιος για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
με τη συμμετοχή 5 Τηλεοπτικών σταθμών στην Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα με τη συμμετοχή 5 Τηλεοπτικών σταθμών στην Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα, τους Super - Achaia Tv - Αχελώος Tv - Best Tv – και ΗΛΕΚΤΡΑ

Η Δημοτική Τράπεζα Αίματος και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου  ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ, σας καλούν να συμμετάσχετε στην 29η Εθελοντική Αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 9 το πρωί με μια το μεσημέρι στο κέντρο Υγείας Λουτρακίου. Δώσε Αίμα, Σώσε μία Ζωή!

Στις 26 Σεπτεμβρίου ξεκινούν τα μαθήματα στη Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου. Πρόκειται για την 24η Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, τα μαθήματα της οποίας απευθύνονται σε ενήλικες που θέλουν να γνωρίσουν τη θάλασσα και να ζήσουν τις συγκινήσεις που προσφέρει η ιστιοπλοΐα. Η διάρκεια της Σχολής είναι οκτώ εβδομάδες και τα μαθήματα που γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές. πληροφορίες και εγγραφές στη Γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου, 7:30 με 10:00 το βραδύ, τηλ.: 27420-26105
++++++++

Αισιοδοξία στο οικονομικό επιτελείο, ότι, το πακέτο των μέτρων θα εχει κλείσει έως την Κυριακή, μετά τη νέα πολύωρη συνάντηση του Γιάννη Στουρνάρα με την τρόικα ως αργά χθες το βράδυ.

Επιπλέον μέτρα 2 δισεκ, φέρεται να ζητεί η τρόικα, στο τραπέζι η πρόταση για κεφαλικό φόρο 150 ευρώ σε κάθε κάτοχο ακινήτου το όποιο νοικιάζει. Κλείδωσε η αύξηση του ορίου ηλικίας  συνταξιοδότησης στα 67 λένε κύκλοι του υπουργείου των οικονομικών

Και την επόμενη εβδομάδα θα συνεχιστούν οι συσκέψεις των 3 κυβερνητικών εταίρων για τα μέτρα των 11.5 δισεκ.  Συνάντηση με τον Ιταλό  πρωθυπουργό θα εχει σήμερα στη Ρώμη ο Αντώνης Σαμαράς.

Σήμερα το μεσημέρι πρόκειται να πραγματοποιηθεί  η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγασάκη και Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Κατάργηση του αφορολογήτου ορίου των 5000 ευρώ για ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις  προβλέπει το νέο υφολογικό νομοσχέδιο

Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στις εφορίες, όπως και οι ομοσπονδίες-σύλλογοι του υπουργείου Οικονομικών.

Συγχωνεύσεις κλινικών με νοσοκομειακές μονάδες στη βορειοδυτική Αττική, εξοικονόμηση 3,1 εκατ. ευρώ ετησίως

Η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ, λήγει οριστικά στις 30 Σεπτεμβρίου τονίζει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ιδρύματος.

Να κατατεθούν στη Βουλή οι πίνακες με τα ονόματα των προσώπων (φυσικών και νομικών )που έχουν αποστείλει εμβάσματα σε τράπεζες στο εξωτερικό από το 2009 έως το 2011 και τα συνολικά ποσά των εμβασμάτων, ζητούν 13 βουλευτές της ΝΔ

Σε Σάμο, Χίο, Λέσβο και Ρόδο τα πρώτα κέντρα κράτησης μεταναστών σε νησιά, «Άμεση η υλοποίηση»

Η Νάπολη πρωτοτυπεί και πάλι κυκλοφορώντας το τοπικό νόμισμα «νάπο» μαζί με το ευρώ, με ζητούμενο την τόνωση της τελματωμένης οικονομίας της μητρόπολης του ιταλικού νότου.

Κλειστές σήμερα όλες οι Διπλωματικές αποστολές  των ΗΠΑ στην Ινδονησία, υπό τον φόβο νέων βίαιων διαδηλώσεων, απαγορεύτηκαν οι διαδηλώσεις στην Τυνησία.

Με τηλεοπτικές διαφημίσεις επιχειρούν οι ΗΠΑ να κατευνάσουν τους μουσουλμάνους, Σποτ σε πακιστανικά δίκτυα

Τουλάχιστον 54 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν σε αεροπορική επιδρομή, όταν χτυπήθηκε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στην βόρεια συριακή επαρχία Αλ Ράκα.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν σε διπλή επίθεση αυτοκτονίας στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου

Εδραιώνεται το προβάδισμα Ομπάμα μετά την καταστροφική εβδομάδα του Ρόμνεϊ, σταθερά μπροστά στις πέντε μονάδες

Για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρώπα Λίνγκ, Μάριμπορ Παναθηναϊκός  3-0

Τοπικές νεφώσεις, με Βορειοανατολικούς, ανέμους  4 – 5  μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου