Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012

Παρασκευή 14-9-2012 / 07.30 π.μ ….. Αντίθετος στο κλείσιμο των ειρηνοδικείων Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης και ο Δήμαρχος Αντώνης Κλαδούχος ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του. "Ο Δήμαρχος με γραπτά αιτήματα, προσωπικά αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητούσε τη συνέχιση της λειτουργίας των ειρηνοδικείων. Το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος επικοινώνησε τρεις φορές τηλεφωνικά και μια φορά επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης αντιλήφθηκε το δίκαιο των επιχειρημάτων και διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία του το Ειρηνοδικείο Δερβενίου."……


O Prisma Virus, εκπέμπει πάντα από το διαδίκτυο… ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΑΣ στο http://www.live24.gr/radio/generic.jsp?sid=819
Καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο με εξαιρετική ξένη μουσική, ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ….  και μη χάσετε τις σύντομες ειδήσεις μας…  Δευτέρα – Παρασκευή ανά ώρα, 8 το πρωί με 12 το μεσημέρι\


Αντίθετος στο κλείσιμο των ειρηνοδικείων Ξυλοκάστρου και Ευρωστίνης  και ο Δήμαρχος Αντώνης Κλαδούχος ο οποίος αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του.  "Ο Δήμαρχος  με γραπτά αιτήματα, προσωπικά αλλά και του Δημοτικού Συμβουλίου, ζητούσε τη συνέχιση της λειτουργίας των ειρηνοδικείων. Το τελευταίο διάστημα ο Δήμαρχος επικοινώνησε τρεις φορές τηλεφωνικά και μια φορά επισκέφτηκε στο γραφείο του τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη. Ο Υπουργός Δικαιοσύνης  αντιλήφθηκε το δίκαιο των επιχειρημάτων και διαβεβαίωσε το Δήμαρχο ότι θα συνεχίσει τη λειτουργία του το Ειρηνοδικείο Δερβενίου."

Συνεχίζεται το 2ο Αντιρατσιστικό – Αντιφασιστικό Φεστιβάλ Κορίνθου, που ξεκίνησε χθες, από τον Αυτοδιαχειριζόμενο κοινωνικό χώρο  «σβούρα» και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή από τις 6μιση το απόγευμα στον  Φλοίσβο Κορίνθου, ορθώνοντας την φωνή μας απέναντι στις διακρίσεις, τον ρατσισμό και τους αποκλεισμούς κοινωνικών ομάδων λόγω φύλου, εθνικότητας, οικονομικής ή άλλης μειονεξίας, ιδιαίτερης πολιτισμικής ταυτότητας κλπ.

Αύριο στις 7 το απόγευμα  η φλόγα της 10ης λαμπαδηδρομίας των συλλόγων εθελοντών αιμοδοτών που διατρέχει ολόκληρη την Ελλάδα  θα φτάσει στο Κιάτο, Οι λαμπαδηδρόμοι θα ξεκινήσουν από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Κιάτου με κατεύθυνση την πλατεία ελευθερίας . Στην εκδήλωση θα γίνουν βραβεύσεις εθελοντών αιμοδοτών καθώς και παραδοσιακοί χοροί από τοπικούς συλλόγους .

Από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, οι κάτοχοι δημοσίων εκτάσεων, των οποίων η διαχείριση ανήκει στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, έχουν δικαίωμα να υποβάλλουν αίτηση εξαγοράς τους, εφόσον η έκταση δεν υπερβαίνει τα δέκα στρέμματα και αποδεικνύεται η κατοχή αυτών πριν τις 5-6-1993. Η προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων λήγει στις 22/9/2012 Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2741081018

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος "Νέα Γενιά σε Δράση" διαμέσου του Ινστιτούτου Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης, 20 νέοι ηλικίας 16-19 ετών από Ελλάδα, Λουξεμβούργο, Σλοβακία (Kosice), και Σλοβενία (Ptuj), από φορείς-μέλη του Ευρωπαϊκού Δικτύου Κέντρων Νέων ENYC, συναντιούνται στο Κρυονέρι Κορινθίας στην περίοδο 11.-19.9.2012, με επίκεντρο το Αστεροσκοπείου Κρυονερίου.

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις, ο Δήμος ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ δέχεται αιτήσεις με σκοπό τη ΡΥΘΜΙΣΗ Οφειλών ή δόσεων οφειλών που έχουν καταστεί ληξιπρόθεσμες μέχρι την 29-2-2012 και εφόσον το σύνολο των βασικών οφειλών δεν υπερβαίνει τις 10.000€ όταν πρόκειται για φυσικά πρόσωπα και τις 75.000€ όταν πρόκειται για νομικά πρόσωπα. Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ  7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012. πληροφορίες στις υπηρεσίες του Δήμου  και στα τηλ. 2743360204 και 2743360246.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. στο οποίο υπάγεται το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ, για τη διδακτική χρονιά 2012-13, καταργήθηκε το τέλος της ετήσιας εγγραφής. Η εν λόγω απόφαση πάρθηκε με σκοπό να διευκολυνθούν οι μαθητές του ωδείου, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνδημότες.  Υπενθυμίζεται  ότι  η νέα διδακτική χρονιά αρχίζει σήμερα. Οι εγγραφές: καθημερινά : 5:30 – 8:30 μ.μ.,  κτίριο ΠΑ.ΠΟ.ΚΕ.ΔΕ. ΤΗΛ.: 27430 31252
++++++++

Με 600 εκ. ευρώ θα έχουν ενισχυθεί έως τα τέλη Ιανουαρίου του 2013 οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του ταμείου Εγγυοδοσίας.

Άτυπο Γιουρωγκρούπ σήμερα στη Λευκωσία για το θέμα της Ισπανίας, θα συζητηθεί επίσης το αίτημα της Κύπρου για ένταξη στο Μηχανισμό Στήριξης.

Παραγωγική χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον Δημήτρη Χριστόφια η Κριστίν Λαγκάρντ.

Μήνυμα στήριξης του Γάλλου προέδρου προς την Ελλάδα μετέφερε ο Πιέρ Μοσκοβισί σε συναντήσεις που είχε με τους κύριους Σαμαρά, Στουρνάρα, Χατζιδάκι  και Βενιζέλο.

''Από την πασαρέλα των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους ευρωπαίους αξιωματούχους δεν προκύπτει τίποτα το καινούριο'', αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις συναντήσεις του Πρωθυπουργού με ευρωπαίους αξιωματούχους.'' Ο πρωθυπουργός'',  ''δήλωσε τυφλή υπακοή στη μνημονιακή πολιτική και οι ευρωπαίοι αξιωματούχοι την ανάγκη η Ελλάδα να συνεχίσει στον καταστροφικό δρόμο του μνημονίου''.

'' Οι δανειστές επιθυμούν...αίμα ''. Σόκαρε ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης με τη δήλωση αυτή, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό '' Στο Κόκκινο ''.

Ουδέποτε υπήρξε συζήτηση για 3ο πακέτο διάσωσης προς την Ελλάδα, δηλώνει ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα

Διεγράφη από τη ΝΔ ο συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ Νίκος Κιουτσούκης, μετά τα επεισόδια στη Συγγρού

Αύξηση του αριθμού των δικαιούχων φοιτητών για δωρεάν σίτιση και στέγαση, ανακοίνωσε ο υπουργός παιδείας.

4ωρη στάση εργασίας από τις 7 το πρωί έχει εξαγγείλει για σήμερα η ΠΟΕ ΟΤΑ

Ποινή κάθειρξης 13 ετών στον πρώην δήμαρχο Ρεθύμνου επέβαλε το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για ταμειακό άλειμμα του δήμου, ύψους 1 εκ. ευρώ

Στα 3.5 εκ ευρώ οι ζημιές σε κτίριο του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης  που τελούσε υπό κατάληψη από το 2007

4 νεκροί και 23 τραυματίες από ανατροπή τουριστικού λεωφορείου με 61 Ρώσους τουρίστες που εκτελούσε δρομολόγιο από τη Χαλκιδική προς το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης

Μεταρρυθμίσεις και όχι αυστηρά μέτρα λιτότητας συστήνει το ΔΝΤ στη Λισαβόνα, αλλιώς η οικονομία θα πνιγεί

46 εκ. Αμερικανοί ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ταμείου Απογραφής των ΗΠΑ

Επιδεινώνεται η επιδημία Έμπολα στο Κογκό, στους 31 αυξήθηκαν οι νεκροί, συναγερμός στην Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας

«Ηφαίστειο» ο μουσουλμανικός κόσμος για την ταινία κατά του Μωάμεθ, οι ΗΠΑ οχυρώνουν τις πρεσβείες

4 συλλήψεις ανακοίνωσαν οι Λιβυκές αρχές για την αιματηρή επίθεση στο Αμερικανικό προξενείο της Βεγγάζης.

Βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν σήμερα στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και την κεντρική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα δυτικά.

Νεφώσεις,  βροχές  με Νοτιοανατολικούς ανέμους 3 - 6 μποφόρ, σήμερα στην περιοχή του Κορινθιακού, σύμφωνα με την ΕΜΥ
+++++++++

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου